![]() |
Re: Lancer 2.0 SND intense 135 CP
sunt inca suparat ca varianta ta s-a importat la 5 luni dupa ce am luat-o eu pe a mea... :( Anyway have fun with her ! :) Vinylurile sunt bestiale !!!:shock:
|
Multzam!
It's my pride and joy |
mai bine cumperi un motor de evo (generatia precedenta sau chiar mai veche), k o sa iti ia mult mai multi bani dak vrei sa o faci k lumea si sa traga tare.Oricum arata bine deocamdata.
|
Pai motor de evo are (, cel de pe evo IX chiar), doar kit-ul turbo ii mai trbuie ;)
|
ala de care zici tu(evo IX), e aspirat turbo, al tau e simplu.
|
Quote:
|
Nu e chiar asha simplu. Motorul pe care il am eu cu turbo ar face cam 200 CP (vezi motorul de pe outlander sport)....iar motorul de pe evo face 283 CP stock....shi poate cresteeeeee......peste 400 CP
|
Iar in ceea ce priveshte motor de evo pe mashina mea cu transmisia acuala eu cred ca ar fi complet inutil ....ajungi in a treia shi eshti tot pe loc...eventual poate reusheshti sa sapi o groapa in asfalt....
|
Cine shtie unde se poate gasi...in tara...body kit complet pt lancer (nu evo)..???
|
4 Attachment(s)
Poze recente
|
frumusica masina ta.........multa bafta in cresterea puteri motorului,si la cat mai multe victime
|
finuta masina, o vad aproape zilnic prin oras. mai e una parca exact ca a ta, dar alte vinyluri. so folosesti sanatos
|
Intr-adevar mai e una..acelashi model...tot 2.0...vrea sa o vanda...daca va intereseaza....eu sper sa o vanda cuiva dinafara orasului....
|
Cat cere pe ea ? S-ar putea sa ma intereseze pe mine... :) Asta daca nu te superi ca nu o cumpara cineva din afara orasului... :)
|
Poate ne vedem sambata la 4 si vorbim.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:14. |
- Copyright 2026 4Tuning