![]() |
Re: Super amuzant...Renault 5 GTT vs Honda S2000
1 Attachment(s)
am uitat poza
|
dragos, nu am mai vorbit noi o data mai demult despre aceasta problema si cum sa o verifici?..... din poze nu reiese nimic in afara de faptul ca este inmuitata de hidrocarburi, insa cred ca vrei sa arati membrana dusa
|
Quote:
|
pe mine unul nu ma deranjeaza absolut deloc, dar ar fi pakt ca vreun moderator sa vina pe aici si sa stearga multe din posturile care probabil ca ar ajuta anumiti useri, si asta din cauza ca deja toata discutia e off-topic...
mai bine cereti un split ca sa nu pierdeti astea ;) |
Honda se intoarce inapoi revine din nou iarasi...episodul 2
Expozitie de masini la Iasi.Stand Honda.Exponate:Civic,Accord,S2000...ma duc acolo,toti masurau rotile S2000-ului...rog pe omul in cauza de la Honda sa ridice putin capota...incepe sa-si zica partea cu cel mai puternic motor aspirat,tot tacamul...suspin la uzina de sub capota si o inchid...il intreb daca celalalt S2000 din oras e luat tot de la ei...imi confirma ca e asa...ii spun ca masina alearga,insa soferul nu stie ce sa faca cu ea...el ma contrazice spunand ca soferul stie ce sa faca cu ea...il contrazic spunand ca si-a luat-o de la un renault5...in acel moment,sar cu gura inca vreo 4,printre care si unul din sefii de la Honda..citez:"Deci in primul rand Renault-ul ala e turbo,in al doilea rand ala e o ascutitoare si nimeni nu-l face pe ala..." ...ma simt magulit de afirmatiile facute si le spun ca e placut ca cineva sa-ti laude masina,dar nici in halul asta...le aduc aminte totusi ca e o masina de 20 de ani...seful lanseaza bomba:"pai masina aia Renault e preparata special si e foarte tare,avem si noi masini de 400 de cai putere,iti arat ca te facem?"...le urez o seara buna si parasesc perimetrul,oprindu-mi privirea asupra noului subaru impreza...inima era tot la rosiatica Honda pe care tocmai o vazusem... |
tot imi iau eu un S2000 si nu ma las pana nu scot untu' cum trebuie din el :p
pana atunci, mai am de lucru la Civicul meu ca sa bat "ascutitoarele" ;) pana acum am avut placerea sa ma "intrec" doar cu una, rosie, din Bucuresti si sunt multumit de rezultat... avand in vedere ca a mea e stock ;) |
Da de WRX de ce nu zici nika...:lol:
|
wrx-ul care a fost la buzau si n-a vrut sa se dea cu un r5 alb? :)
|
Quote:
|
Quote:
gabi,sper ca imi vei acorda sansa sa imi iau revansa... |
Quote:
|
mai asteptam putin pana la sfarsitul lui octombrie,cine nu-i gata il iau cu lopata...
|
Felicitari Renault 5 GTT !!! Super tare faza :)
|
Atata polemica, ptr ce...
Chiar vi se pare echilibrata cursa? Un S2000 are 240 cai si ~1400kg, pe cand un R5...700kg si la 1bar... :D |
R5 are 840kg.fara roata de rezerva si banchete,probabil 820.nu o mai ardeti aiurea cu 700,parca se cauta o scuza.inca 120 kg in minus inseamna cca 15%din masa masinii.daca ar avea 700kg,ar zbura.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:31. |
- Copyright 2026 4Tuning