Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Road Runners (https://forum.4tuning.ro/62-road-runners.html)
-   -   Road Runners (https://forum.4tuning.ro/62-road-runners/2212-road-runners.html)

Speedy5 28-10-04 20:12

eu sunt total de acord cu nOname , rau nu poa' sa ne faca treaba asta.
oricum , tre' sa ne intalnim si sa discutam.

Sc0OTeR 29-10-04 15:50

Poate fi si rau daca ne punem polisu pe cap,asa cum a zis si Ovi, nu prea ne ajuta nici locul de intalnire. Reportajul aduce anumite avantaje dar si dezavantaje, trebuie puse in balanta avantajele si dezavantajele si sa decidem ce e mai bine pentru Road Runners. Sper sa luam decizia optima :roll:

Pt HHH : De ce incerci sa ne ataci in permanenta :?: :?

Miodrag 31-10-04 12:15

In legatura cu reportajul,parerea mea este ca nu ar trebui sa mergem!Nu cred ca a venit momentul sa ne afirmam nici macar nu avem cu ce,uni dintre noi(si eu bineinteles)!Asa ca mai bine:pana n-o sa fie macar 20 de masini la intalniri....gura mica si la treaba !
si ne mai punem si politia in cap...
Sunt total de acord cu Akimoto!

CrisRai 31-10-04 12:51

Mda!!!

Edd 13-11-04 12:54

eu va urez succes shi baietzi eu sunt de acord cu Akimoto (chiar daca nu fac parte din grup nici macar nu am varsta necesara)>>>shi ideea e ca suna mai bine la tv ca a aparut un nou club de fani tuning(speed lovers)care terorizeaza tot>>decat daca va ducetzi voi acolo .Ce vreau sa zic e ca mai bine va gasesc ei pe voi decat sa ii gasitzi voi pe ei.Deci cum ziceam da mai bine sa zica aia \"Aseara nishte super mashini au dat fum la nishte amarate de dacii de politzie\" :wink:

TM82NOS 18-11-04 11:11

haaaaaaaaaaaaa

Mai baieti am citit posturile si am crezut ca mor de ras .....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eu zic urmatorul lucru ... dal in poola mea de interviu ... ca dupa aia
vorba lu HHH no sa ma lase lumea in pace ... autografe ...gagici ...si netrezim ca Mutu drogati ...dupa gratii.

Si chiar nu vreau sa ies prin centru cu HHH tinanduma de mana sa agete si el ceva gagici.

nui frumos mai :oops:

-------------------------------------------------------------------------------------

Acum serios ... yo zic pana ei nu vin dupa noi noi no sa merem dupa ei

you know what I mean ? :shock:

-------------------------------------------------------------------------------------

Anami 22-12-04 18:20

Ice R.C. va ureaza sarbatori fericite!!!!

:peace:

cioli17 22-12-04 18:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Anami\"
Ice R.C. va ureaza sarbatori fericite!!!!

:peace:

multumim,
si noi tie(voua) si sa vii pe la timisoara cat de curand :wink:

shadow 22-12-04 23:07

Din partea clubului AfterDark Racing va dorim Sarbatori Fericite si tot ce va doriti in aceste momente de fericire sufleteasca, si va mai dorim si multa Sanatate!!!!
Sarbatori Fericite si un An Nou plin de succese!!!!

ionutdrg 23-12-04 02:02

RACING TEAM va ureaza CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI !!!
SARBATORI FERICITE si un AN NOU mai fericit !!!!!

Ema 23-12-04 09:14

ICE RACING CLUB va ureaza SARBATORI FERICITE, LA MULTI ANI si la cat mai multe curse in anul 2005. Si sa nu uit de sanatate si minte limpede!

zetemte 23-12-04 11:39

Insomnia Racing va urazea Sarbatori fericite si La Multi Ani!

Cat mai mult cai, cei mai mari jenti, suspensi mai jose, tobe cei mai tari si cat mai multe curse castigate in 2005! :wink:

Michael 23-12-04 12:27

4 Speed Squad va ureaza Sarbatori Fericite si un An Nou plin de bucurii si reusite !!!

Un calduros La Multi Ani si la multi cai putere !!!

Al3xius 23-12-04 13:42

Ghost Racing Team va ureaza sarbatori fericite , multi caluti sub capota si un an nou mai bun plin de zambete si bucurii !

LA MULTI ANI!

Sc0OTeR 24-12-04 15:36

Multumim tuturor pentru urari, asemenea va dorim si noi voua si speram sa avem cat mai multe curse legale pe teritoriul tarii. Sper ca intr-o buna zi sa ne intalnim toate cluburile la o legala, ar fi o zi de neuitat :twisted: :dribble:

:!: HAPPY NEW YEAR :!:

All times are GMT +2. The time now is 10:20.

- Copyright 2026 4Tuning