![]() |
Re: O fata... si un golf 2...
Quote:
|
Incet dar sigur se face masina. Ma bucur ca nu doar eu sunt asa nebun...
Spor la lucru. Sper ca va fi tornado red, |
nebunie, pasiune placere...toate la un loc
..cat despre culoare...nu voi mai spune nimic...8) |
Felicitari pentru ce faci! E de apreciat efortul tau. Mai rar vezi o fata care sa lucreze efectiv la masina ei. Spor la treaba in continuare.
|
interesant
treaba buna ai facut ca te-ai apucat de la zero si ai rezolvat cu tablaria mai ai ceva munca pe acolo dar precis rezolvi tu;) in rest bafta mare sa ai,sa vedem ce iasa,masina are potential,sa sti doar ce vrei de la ea si sa faci cu cap totul numai bine |
felicitari pentru ce faci
P.S. vreau si eu guma turbo sau de unde se poate cumpara |
AnduGTR : mersi frumos o sa iasa ceva frumos zic eu si imi place sa desfac suruburi sa starng piulite..si asa mai departe, mi-a placut de cand eram mica ..mesteream la toate masinile atat cat puteam eu.. insa acum o am pe a mea..si pot face ce vreau eu...sunt unele momente in care ma cam depaseste situatia dar pentru asta exista prieteni..nu?:D
soosy: multumesc si tie, voi face totul cu cap si bine ..daia am si luat-o de la 0..doar ca va dura ceva nu sunt foarte multi bani ..dar nu ma grabeste nimeni plus ca am si a doua masina de oras.. maibunu: NXdev mi-a spus adresa lui de acasa si i-am lasat guma in cutia postala, pentru ca aveam drum pe acolo, da-mi un pm cu adresa ta si poate ai noroc sa trec si pe acolo si iti las si tie guma turbo in cutie:-P:D |
hai ca pan' la urma n-a fost asa greu nici cu chederu de luneta nici cu motorasu' la haion.
spor si la restu' treburilor, o sa ai nevoie. |
Quote:
Bafta multa in continuare! P.S. vreau si eu o guma turbo :))) Stau vis-a-vis de @Jock. |
multumesc Mihai , vin si eu usor usor din spate...vezi ca pana la urma voi cumpara fetele de usi de la tine toate patru dar nu chiar acum..:sad:
florinfty: multumesc si multa bafta si tie , ti-am dat mesaj pe numarul ala dar imi arata ca nu l-ai primit am vrut sa trec in seara asta sa iti las guma... ..maine ma duc sa ma uit de usi am primit doua oferte sa vedem pe care o aleg:D |
Te mişti bine man,îmi place bad boyul de pe faţa cealaltă a maşinii :P şi baftă cu golfuleţul !
P.S. De unde ai aşa ceva!?!?!? |
ehee..am gasit din intalmplare la un magazin..vezi ca are si NXdev vreo 3 de la mine poate il pacalesti sa iti dea si tie una:-P
|
1 Attachment(s)
mai erau si pe la mine 2-3 dar le-a mancat turbina
|
Super proiectul. Ce sa spun , bafta , sanatate si mult noroc in ceea ce vrei sa realizezi.
De masina nici nu imi fac griji pentru cum o sa arate deoarece unde isi baga nasu Mihai , Jock si Bogdy iese treaba buna... P.s. Daca mai ai nevoie de elemente de estetica sau interior , nu ezita sa ma contactezi deoarece pe la noi pe la garaj , stiu ca undeva pe rafturile de sus mai "zac" unele chestii... |
doar Mihai si Jock :D pe Bogdy nu il cunosc, si am nevoie de multe elemente de caroserie dar nu esti din bucuresti si nu ma complic..:cry:
...pe 30 octombrie se implineste un an de cand masina e la mine 8)8)8).. ..merita un cadou, ca doar e ziua ei nu ?:twisted::twisted::twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
- Copyright 2026 4Tuning