![]() |
Re: renault megane sedan
pt cel care a initiat topicul.
daca ai fondurile necesare pt un proiect serios da-i bataie, nu te lua dupa guristii din zona. pe langa oamneii care stiu trebuie sa existe si acoliti pseudo cunoscatori care nu-si vad lungul nasului. la sectiunea turbo/nistro gasesti oameni mai cu cap care iti pot oferii info necesare. desi cred ca la varsta ta, ar trebui sa iti vezi si tu lungul nasului si sa inveti sa conduci (lasa visele umede de performanta pe apoi)...sunt multi ca tine care habar nu au ce inseamna sa ai pana pe roata fata, si sa incerci sa controlezi masina atunci) viata nu e NFS, sau FnF... ...deci limiteaza-te la niste jnate frumoase, muzica, si bucura-te de un condus placut cu prietenii... |
Quote:
hihihi... ce amuzant esti cand iei aparerea celor ca tine.... mai intai munceste ptr banii de masina si pe urma poti sa "mi te adresezi" (ce jmeker sunt, nu-i ashea??:peace:) pey ia zimi si mie daca te duci cu o masina la firma de tuning tu crezi ca iti fac altceva in afara de a iti rade in fata? gandeste-te ca doar daca este proprietatea ta personala si ai si banii necesari poti vb cu ei Client>Prestator de Servicii... dar nu, voi continuati sa visati cum tunati masinile voastre de la tati sau mami pe bani falsi..... culcati-va macar sau inchideti ochii... |
fuzzy.. eu nu folosesc firma de tuning! .. cel mai bine iti comanzi piesele dorite pe net ... in 3-4 zile iti vin acasa le-ai montat le-ai vopsit si aia e ! nu-ti mai rade nimeni in fata ( decat ai cearta in familie .. in fiecare seara :D)
|
Quote:
|
merci ! azi vine eleronu si il montez !!! saptamana viitoare pleaca tata in germania sa aduca o masina .. si asta inseamna ca am unda verde pentru geamuri fumurii + ca i-am zis sa imi ia niste stopuri clare de la Rieger :D ... sa sper ca imi ia .. ca daca nuu
|
ca sa revin putin la topic, mai trebuie spuse urmatoarele: sunt foarte multi "copii" de 16-17-18 ani care viseaza la multi cai putere dar sunt f putini cei care intr-adevar fac ceva ptr acest lucru... majoritatea fiind doar visatori care se sperie la prima lor pana de cauciuc :twisted:.
ce as dori sa se intample de fapt cu detinatorul acestui megane ar fi sa se intereseze intr-adevar de niste piese si sa incerce macar ceva, nu doar sa se laude sau sa intrebe ce ar putea sa viseze sa bage la masina lui(taica-su). daca intr-adevar nu ar mai visa la bolizii din nfs si ar citi manualul autoturismului macar si sa afle niste detalii despre motoare, transmisii, cuplu, evacuare, etc... ar fi superb.... atunci si-ar da seama de multe lucruri si poate ca ar renunta sau NU la visurile lui...pana atunci bafta all |
asa voiam sa zic si eu .. numai ca mi-era sila !! te-am lasat pe tine :D
|
https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere/22208-urce-ture-repede-megane-2-1-6-a.html
uita-te aici ce poti sa faci cu un 1.6... mie mi se pare o treaba super ok, dar nu e destul... |
frate numai aberatzii si offtopic p-aici. pt cel care a deskis postu, data viitoare cand cumperi o masina si ai de gand sa faci tuning la motor gandeste-te sa aiba turbina, iar daca e turbo pe benzina e si mai smekera, pt k o sa rupa norma. si eu am acelasi motor si ma tot gandesc de ceva vreme sa-i cresc puterea. nu pt curse ci pt depasiri mai sigure iar cateodata kiar imi place sa-i mai rup mufa. am inteles k varianta cu cipul e costisitoare pt cativa cai. sincer banuiesc k se poate duce la 140 cai dar cu ceva bani investiti. mai zicea cineva pe aici. poate cu banii aia poti sa-i iei niste jante scula sau o muzica misto. daca ai terminat capitolele astea si vrei sa treci la tuning motor, multa bafta! tine-ne si pe noi la curent cu cei ai de gand sa faci si cat te va costa, pt k si costurile sunt importante
|
Quote:
wow.....poate u nu ai citit bine de la inceput... ca sa nu zici ca sunt rau o sa te rog sa citesti bine de la inceput topiku si sa iti dai seama de ce ai spus tu acolo, da? :D |
fi dur !! implica-te :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning