![]() |
Re: Ford Mondeo versus Vw Passat
Quote:
OT : VW beneficiaza de o imagine mai buna DOAR IN PARTEA DE EST A EUROPEI , doar la noi mai exista acest cult ... ca VW is cele mai bune masini. |
felicitari pt alegere...nu o sa-ti para rau...
|
Quote:
Priveste partea buna : Mondeo e mai exclusivist :) |
Quote:
|
asta obraznicu nu crezi ca ti prea mult cu ford? iti da cumva el de mancare? iti plateste el datoriile? te intretine? laso in masa de treaba;)
yo acu am 2 forduri si mi se par masini ...... sincer sub opel... nu merita comparatia cu vw;) la ford este cu adevarat o divize pe care o ador.... ST bestiale singuru lucru.....aaa si fordurile facute pentru america e alta mancare de peste;) acolo fordul fusion e o super masina nu mini suv sau mpv cum vreti sa ii ziceti, de la noi , mustang si multe altele mda .... poate ca ford are fabrica si in germania....dar....... totusi nu este originala nemtzeasca |
ford sub opel, geez :lol:
|
deci asta e parerea mea:) nu poti sa mi o schimbi............. am mers in mondeo si vectra.... astra si focus ... si mi s a parut mult mia misto opel..... parerea mea yo nu ma iau dupa teste din reviste si articiole de pe net
|
Quote:
|
Quote:
GabiByte VW un isi face masinile?Astept sa imi dai o lista cu fiecare model si locul in care e produs , si apoi cu modelul concurent de la Ford si fabrica ce il produce |
Fordul Mondeo este masina conceputa 100% in Germania, se fabrica in Germania si ca sa fiu mai precis in Koln, a existat si o fabrica in UK dar nu stiu daca mai face acest model ....
|
am impresia k se face si in olanda....
|
Desi ambele masini sunt la fel de comune, fade pot spune, as alege Ford-ul oricand in locul VW-lui...
Cum zicea un user (nu mai stiu care) pe un alt thread, ca BMW are in Romania imagine de masina de "cocalar", acelasi lucru il pot spune si despre VW din pacate... Mitul Passat-ului TDI argintiu ma seaca pe mine, pt ca nu e un mit, e realitate! Concluzie: felicitari pentru alegere! |
Quote:
Cat despre asta este facuta in Germania nu in alta tara , asta ca raspuns la o alta intrebare pusa pe thread. Multumesc pentru recomandari si pareri. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
- Copyright 2026 4Tuning