Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Ford Mondeo versus Vw Passat (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/20959-ford-mondeo-versus-vw-passat.html)

Cosmin255 28-07-06 13:14

Re: Ford Mondeo versus Vw Passat

Quote:

Originally Posted by MMOISI
Gata s-a facut tranzactia.
Am luat un Mondeo din 2001 (cam veche dar cu 96.000 km) , super intretinuta , 2.0 TDcI , 116 Cp , masina arata ca noua , fara evenimente .... pana acum am facut destuli km cu ea si sunt super multumit , bdw din 2000 rot/min nu prea mai stai bine in scaun , se simte turbina cu geometrie variabila mult peste ce are passatul iar stabilitatea si ea are mult peste.
Multumesc pentru sfaturi si sa traiasca Fordul si posesorii de Forduri.

Felicitari pentru alegere , sa nu ai eventimente neplacute cu ea

OT : VW beneficiaza de o imagine mai buna DOAR IN PARTEA DE EST A EUROPEI , doar la noi mai exista acest cult ... ca VW is cele mai bune masini.

Bicuss 28-07-06 13:38

felicitari pt alegere...nu o sa-ti para rau...

GabiByte 29-07-06 23:01

Quote:

Originally Posted by obrazNICK
Felicitari pentru alegere , sa nu ai eventimente neplacute cu ea

OT : VW beneficiaza de o imagine mai buna DOAR IN PARTEA DE EST A EUROPEI , doar la noi mai exista acest cult ... ca VW is cele mai bune masini.

Iarasi il citez pe Race "masina germana e germana, frate!" :lol:
Priveste partea buna : Mondeo e mai exclusivist :)

Cosmin255 30-07-06 00:56

Quote:

Originally Posted by GabiByte
Iarasi il citez pe Race "masina germana e germana, frate!" :lol:
Priveste partea buna : Mondeo e mai exclusivist :)

"frate" stii unde se face Mondeo?

Alexutzzz 30-07-06 03:01

asta obraznicu nu crezi ca ti prea mult cu ford? iti da cumva el de mancare? iti plateste el datoriile? te intretine? laso in masa de treaba;)
yo acu am 2 forduri si mi se par masini ...... sincer sub opel... nu merita comparatia cu vw;)
la ford este cu adevarat o divize pe care o ador.... ST bestiale singuru lucru.....aaa si fordurile facute pentru america e alta mancare de peste;) acolo fordul fusion e o super masina nu mini suv sau mpv cum vreti sa ii ziceti, de la noi , mustang si multe altele
mda .... poate ca ford are fabrica si in germania....dar....... totusi nu este originala nemtzeasca

teddy 30-07-06 03:51

ford sub opel, geez :lol:

Alexutzzz 30-07-06 04:07

deci asta e parerea mea:) nu poti sa mi o schimbi............. am mers in mondeo si vectra.... astra si focus ... si mi s a parut mult mia misto opel..... parerea mea yo nu ma iau dupa teste din reviste si articiole de pe net

GabiByte 30-07-06 08:00

Quote:

"frate" stii unde se face Mondeo?

In cazu in care nu stiai se face si in Marea Britanie si marca e americana, apai daca tu tragi concluzia din asta, ca e nemteasca, inseamna ca nu mai are rost sa vorbim. Si eu nu folosesc termenu de "frate", era doar un citat.

Cosmin255 30-07-06 09:16

Quote:

Originally Posted by Alexutzzz
asta obraznicu nu crezi ca ti prea mult cu ford? iti da cumva el de mancare? iti plateste el datoriile? te intretine? laso in masa de treaba;)
yo acu am 2 forduri si mi se par masini ...... sincer sub opel... nu merita comparatia cu vw;)
la ford este cu adevarat o divize pe care o ador.... ST bestiale singuru lucru.....aaa si fordurile facute pentru america e alta mancare de peste;) acolo fordul fusion e o super masina nu mini suv sau mpv cum vreti sa ii ziceti, de la noi , mustang si multe altele
mda .... poate ca ford are fabrica si in germania....dar....... totusi nu este originala nemtzeasca

Doar in ceea ce priveste comparatia cu VW.Gandeste-te ca am avut ocaziia sa iau VW in loc de Ford atunci cand am luat Mondeo,apoi cand am luat Focus , si mai nou Fiesta

GabiByte VW un isi face masinile?Astept sa imi dai o lista cu fiecare model si locul in care e produs , si apoi cu modelul concurent de la Ford si fabrica ce il produce

NWZeu 30-07-06 12:20

Fordul Mondeo este masina conceputa 100% in Germania, se fabrica in Germania si ca sa fiu mai precis in Koln, a existat si o fabrica in UK dar nu stiu daca mai face acest model ....

Bicuss 30-07-06 12:49

am impresia k se face si in olanda....

ShinyG 31-07-06 19:48

Desi ambele masini sunt la fel de comune, fade pot spune, as alege Ford-ul oricand in locul VW-lui...
Cum zicea un user (nu mai stiu care) pe un alt thread, ca BMW are in Romania imagine de masina de "cocalar", acelasi lucru il pot spune si despre VW din pacate...
Mitul Passat-ului TDI argintiu ma seaca pe mine, pt ca nu e un mit, e realitate!

Concluzie: felicitari pentru alegere!

MMOISI 02-08-06 08:56

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u
da ai dreptate ... m-am inselat eu.. scuze :P

@MMOISI felicitari si din partea mea pentru alegere si sa o stapanesti sanatos ;) ... question: e ghia?

Nu este Ghia , am pierdut o Ghia , cu toate ca era din Cluj ma duceam acolo sa o iau dar pana m-am hotarat eu s-a dat .
Cat despre asta este facuta in Germania nu in alta tara , asta ca raspuns la o alta intrebare pusa pe thread.
Multumesc pentru recomandari si pareri.

GabiByte 02-08-06 19:13

Quote:

Originally Posted by ShinyG
Desi ambele masini sunt la fel de comune, fade pot spune, as alege Ford-ul oricand in locul VW-lui...
Cum zicea un user (nu mai stiu care) pe un alt thread, ca BMW are in Romania imagine de masina de "cocalar", acelasi lucru il pot spune si despre VW din pacate...
Mitul Passat-ului TDI argintiu ma seaca pe mine, pt ca nu e un mit, e realitate!

Concluzie: felicitari pentru alegere!

Toti "cocalarii" s-au mutat grupul Volkswagen. Mercedes dintre toate, are cei mai decenti soferi. Passatul TDI e masina poporului, iar asta inseamna ca nu stam rau :)

Quote:

GabiByte VW un isi face masinile?Astept sa imi dai o lista cu fiecare model si locul in care e produs , si apoi cu modelul concurent de la Ford si fabrica ce il produce

Tu crezi ca o sa ma apuc sa caut numa de dragu tau? RUF isi face masinile in Bahrain mai nou, dar asta nu inseamna ca e o masina arabeasca. VW se stie clar ca e masina germana si Fordu e o masina americana, care in Europa se face in Germania si e relativ mai buna. Am incheiat discutia nu imi bat capu cu chestii de genu.

Cosmin255 03-08-06 10:04

Quote:

Originally Posted by GabiByte
Tu crezi ca o sa ma apuc sa caut numa de dragu tau? RUF isi face masinile in Bahrain mai nou, dar asta nu inseamna ca e o masina arabeasca. VW se stie clar ca e masina germana si Fordu e o masina americana, care in Europa se face in Germania si e relativ mai buna. Am incheiat discutia nu imi bat capu cu chestii de genu..

Pai asta incerc si eu sa spun man , ca este o masina relativ buna , si nu este mult mult sub VW cum se spune pe aici ... cum spun .... cunoscatorii ... dar atata timp cat sunt multi detinatori de VW , e clar ca cea mai buna masina e VW ... pt ca...au ei:)

All times are GMT +2. The time now is 09:27.

- Copyright 2026 4Tuning