![]() |
Re: Ford Fiesta Rs1800
Quote:
|
Quote:
|
Buna treaba cu bujiile aceeasi diferenta am sesizat-o si eu tot Bosch aveam inainte sa pun NGK.
P.S Multumesc ca mi-ai gazduit rotile la tine in atelier raman dator cu un cico ;) Bafta!! |
Am scos sambata masina in service dupa ce a stat 3 zile.I-am schimbat ulei in cutie si motor (Motul 6100 Synergy),burdufere planetare interior si exterior,simering planetare,simering palier,rulment abreiaj,filtre,2 bucsi,rulmenti roti,placute frane si cablu ambreiaj...am vrut sa o pun la punct pana s ama apuc de modificari sa nu stau cu griji,ca masina perfecta din punct de vedere mecanic :) acum sa comand axe,volanta,iau alta cutie,serpisori si sa fac un soft momentan:)
|
e foarte frumoasa...mica si rea ..dar ar da mai bine cu dunga aia alba cred.:D
|
Salut,felicitari cu masina asa facea si fiesta mea acum cativa ani la curse,serpii vor face o diferenta FOARTE mare.Momentan sunt inca in lucru cu rs-ul meu , inca un tovaras cu alt rs1800 e si el in lucru cu ea , poate la anul ne intalnim toti proprietarii de fieste rs :)
|
Quote:
Poate mai ai de gand sa`mi raspunzi si mie la telefonu ala sa stiu si eu ce fac cu bujiile elea te rog mult.ca nu gasesc pe nicaieri cum ai cumparat tu.astept un tel de la tine.felicitari pentru masina si bafta in continuare. |
Arata foarte bine masini!!Imi place!
|
Vand jantele de pe ea,daca e cineva interesat,da-ti un semn.
|
serpisorii poti sa ii faci la Balaur face custom pe masina direct,lucreaza bine iar softu iti recomand de la Nadir (superchips) pt mai multe detalii PM..bafta multa cu buburuza turbata :D;)
|
3 Attachment(s)
Fara suparare dar finetea lucrarilor lui Balaur lasa de dorit nu ma pricep in ale sudurii dar daca ma chinui putin pana si eu cred ca o sa execut niste suduri mult mai fine decat ceea ce face el pozele din anuntul tau cu serpii de vanzare cred ca spun totul.Fa o comparatie intre sudurile de la serpii tai(poza3) si pozele astea de le-am atasat,e o mare diferenta nu crezi?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: