![]() |
Re: Calibra turbo vs.3000 GT
For GTA:Draga Solobozia ramii mei cred ca functioneaza mai bine decat ai tai care cred ca sunt vreo 16 MB SDRAM.Dar oricum am raspuns la postul tau si se pare ca am gresit.Pt informatia ta se poate face un SFI de 230 horsi si nu erau masurati cu rigla.Din pacate am incercat sa il ajut pe om nu sa intru in polemici plictisitoare cu minti obosite.Nu am avut alt termen de comparatie decat intre 3000GT si C20XE pentru ca acestea sunt masinile pe care le-am condus.Stiu ca sunt dif majore intre SFI si Turbo gen tractiune,transmisie,cuplu si alte chestii mai mult sau maiputin banale.Daca te-am suparat spune-mi si motivul si nu mai jigni persoane pe care nu le cunosti doar pt. ca sunt noi in forum.Mi-am facut user aici deoarece am dorit niste sfaturi si am mai vrut sa invat ceva din magia alba a tuningului dar se pare ca sunt luat peste picior pentru ca incerc sa fac acest lucru.
Oricum sa traiesti o mie de ani fara reparatii capitale. |
@lascarica @Compus San....dragii mei...postul "ai uitat sa specifici pretul de vanzare al fiarei" era o aluzie subtila la faptul ca suntem la sectiunea de sfaturi nu la bazar...dar se pare ca unii gandesc mai incet.....
Nu vreau sa jignesc pe nimeni si daca am facut-o pana acum,nu asta a fost intentia mea..... Si ca sa nu intram in polemici inchei aici orice discutie legata de Compus San si fiarele lui...... |
Multumesc tuturor pt. sfaturi si date tehnice.
Inclin tot mai mult spre 3000 GT.E mai exclusiva si are dotari ce doar la A8 le-am gasit si inca ceva in plus.Deci este o sportiva de lux in final,asta imi lamureste si preturile mari la SH. Uite citeva din dotari ce le-am gasit prin anunturi in IT. : 3000cc; 24v. DOHC; 210Kw (289cv circa); Bi-turbo; 4WD permanente; 4ruote sterzanti; 6Cilindri; Cambio 6rapporti + retro; Sedile guida elettrico per: distanza pedaliera, altezza, inclinazione, avvolgenza lombare e compressione lombare; specchietti elettrici riscaldati; inclinazione fari elettrica; presa ausiliaria 12V. vetri elettrici, windows lock; Cruise control al volante; Sospensioni elettroniche Touring/Sportive; Spoiler posteriore e deflettore Venturi anteriore elettronici; tergi ant. e post.; Clima auto; Antenna elettrica; Impianto HiFi del 2004: cd-tuner Alpine per Mp3, amplificatore Audison in bauliera, Subwoofer in bauliera, 2 tweeters anteriori, 2 casse Hertz 2 vie agli sportelli, 2 casse Hertz ellittiche a 3 vie posteriori; Pneumatici Bridgestone 255/50ZR17 al 90% con spalla rinforzata; Parti sostituite nuove Giugno 2006: Kit frizione con spingidisco, 4 ammortizzatori, Kit distribuzione con pompa acqua, 4 Disci e relative pasticche freni; Revisione compressore aria condizionata perchè rumoroso. Scarichi diritti. Asta era o VR4 din '97 cu 19 500 euro. Comparativ ,un A8 din '97 il gasesc la maxim 10 000,avind o depreciere mult mai mare. Partea mai delicata este ca va trebui sa-mi revizuiesc politica "resurselor",deoarece costurile se pare ca vor fi mai mari la achizitie. In Calibra pe care o gasesc la 3-4000 euro eram dispus sa mai bag 5000 pt. modificari, in conditiile in care partea de styling si mecanica o fac singur,deci totul era doar materiale si piese.La 3000 GT insa,gasesc elemente care nu mai trebuiesc modificate,la acei bani am tot ce vreau, fara sa-mi mai bat capul cu modificari majore,deci pe partea asta voi economisi bani.Intre timp am gasit si furnizor de piese,in caz de..."evenimente".3000 GT inceteaza sa mai fie o mare necunoscuta,devenind o mai veche cunostinta.;) |
Bravo man....o alegere foarte buna ,daca te tine si buzunarul.......oricum cele doua masini nu prea erau de pus una langa cealalta.....3000GT VR4 este net superioara unei Cali turbo din toate punctele de vedere.....de unde si pretul ...
|
turbojakule daca=-ti iei 3000gt iti dau numaru meu de telefon sa ma suni sa-ti trimit piese de performanta ca sunt aci pe toate gardurile si is ca-m la pretz ca piesele de honda adica ieftineanu che la italia non lo so che puoi trovare :)
ba nebunule acu am vazut nu da ma 19.000 pe o masina ca iti trimit eu de aci una care cu tot cu transport nu urca mai sunt de 10.000 |
Hi! You are looking at a 1994 3000gt Vr4(AWD) which was only used as a weekend car.The engine was rebuilt and then swapped by a Mitsubishi Dealer for smoother and faster handling power. The car have 142K miles and 5K miles on the motor. Engine have Ross Forge Aluminum Pistons, Shot Peened Rods, Balance and Blueprinted(for smoother revving at high rpm's) New Crankshaft New Timing Belt New Oil Pump New Water Pump New Wires and Spark Plugs etc.... I also just put in 4 brand new (ECS)shock and struts so the ride is very comfortable. The engine run strong and smooth with absolutely no problem. It is a 6speed Twin Turbo so it will be as fast as you want it to be...but since this is my weekend and not my race car, I has yet to push it to it limit. The interior look very decent and so does the leather seats, carpet is a little dirty but can be clean up. Exterior paint shine and but could use a touch up. I always used Fully Synthetic Mobil 1 15w50 every 2500 miles on the car and only 93 Octane gas. So basically, it'll be another 60,000 miles before you have to spend any money on malignance. The car need to go! I own nothing but stick shift and it getting a little unconvinced since my girlfriend cannot operate one. The car is awesome and only need a good owner. The price for the car is $8,500. I spent more than $6,000 on the engine, labor, and ECS suspension. All job was done by the professional and have receipts for it. The car will be sold with manufacture 94 vr4 wheels. If you want the set of wheels from the picture then talk to me and we can work something out. Keep in mine that this is a 12 years old car so it is not perfect and I will be completely honest of everything I know about the car. If have any question you can contact me on my cell (765) 586-5064 (evening is best but anytime is okay!) Bob Pham
Driver Air Bag; Anti-Lock Brakes; Air Conditioning; Alloy Wheels; AM/FM Radio; Cruise Control; Compact Disc Changer; Compact Disc Player; Passenger Air Bag; Rear Window Defroster; Power Seats; AM/FM Stereo Cassette; Leather Seats; Power Door Locks; Power Mirrors; Power Windows; Power Steering; Tilt Wheel; apropo masina e 8500$ sursa www.auto-trader.com |
Quote:
Pai de ce sint asa ieftine in state si asa scumpe in europa?Destul de straniu. Daca mai pun si o taxa vamala de import ,"m-am scos". Problema este ca eu nu mi-am cumparat niciodata o masina fara sa o pipai,sa o probez in stilul meu.;) 3000 GT imi place f. mult ,insa modelul ce il vreau este 15000-20000e ,suma care nu prea sint dispus sa o dau deocamdata,cu atit mai mult cu cit costurile de intretinere sint destul de ridicate. Probabil ca in final voi achizitiona o Calibra care imi este mult mai la indemina,costa infim ,imi permit sa o tunez la singe,iar cind ma plictisesc de ea o pot vinde lejer in RO ( se va putea de la anu) deoarece se cauta in disperare una Turbo functionala.;) |
vio ! dai un ban si stai in fatza !
.. is de parere sa iei ceva mai ieftin insa ! pt inceputul ''proiectelor'' vali probabil cu taxele vamale o sa iasa ameu tare sus cu banii si de aceea nu cred ca e viabila manevra |
lasa dracu taxa de import si sa-ti mai spun ceva astia aici nu fac de alea sa zica ca masina e buna si defapt sa fie rea pentru ca stie ca va fi dar in judecata aici se practica chestia :) si in plus tipu are chitante pentru tot ,cam sa au toti aici tin chitantele si eu la fel :)
|
ba tu de cand n-ai fost in europa? :)
nu degeaba i zice la USA tzara tuturor posibilitatilor! ontopik: am facut la un semafor in cj un 3000 GT cu MK1-le acum vreo 3 ani! pe un ..sa zic 100 m :)) |
am fost in romania vara asta si am stat vre-o luna ! si m-am scarbit again ca sa zic asa
|
Quote:
|
nu stiu sincer era unu negru cu nr de italy si ori si-o batut ala joc de mine ori ''i was king for a moment'' :)
la sprint tind sa cred ca nu m-o lasat sa-l fac |
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning