Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - BlooRS (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/204289-machete-lucru-bloors.html)

BLooRS 01-09-10 10:38

Re: machete in lucru ...BlooRS

o intrebare.voi ce folositi pentru a "mocheta" interioarele?si cu ce se lipeste?

bmwh548 01-09-10 13:03

Modelul AC Schnitzer e relativ simplu de facut si e de efect. In schimb nu stiu daca merita facut manual, avand in vedere ca macheta se gaseste gata facuta (daca nu ma insel are si MDB un exemplar).

Tutorial mochetare machete.

BLooRS 01-09-10 21:24

multumesc mult de ajutor,imi va fi de mare folos, dar ai putea sa imi explici termenul de mai sus ,te rog?"AC Schnitzer "?

FED express 02-09-10 08:13

Quote:

Originally Posted by BLooRS (Post 3627453)
multumesc mult de ajutor,imi va fi de mare folos, dar ai putea sa imi explici termenul de mai sus ,te rog?"AC Schnitzer "?

este o firma de tuning care a creat body-kit-uri pentru BMW, cum e cel de mai sus din acea poza, au fost create si pentru ursulet, pisicuta si mai multe modele, poti sa dai un search pe google si o sa vezi.

BLooRS 02-09-10 11:50

aha.inteles.multumesc de lamurire

BLooRS 03-09-10 09:16

3 Attachment(s)
am dat forma barii spate ,mai trebuie chituita si sa o smirgheluiesc de sa-mi iasa ochii din cap,:shock:
mai am de facut lateralele sa umflu aripile si bara fata:D

:arrow:,scuze pentru claritatea(pozitia)pozelor

FED express 03-09-10 10:55

Quote:

Originally Posted by BLooRS (Post 3630891)
am dat forma barii spate ,mai trebuie chituita si sa o smirgheluiesc de sa-mi iasa ochii din cap,:shock:
mai am de facut lateralele sa umflu aripile si bara fata:D

:arrow:,scuze pentru claritatea(pozitia)pozelor

OMG:yikes: si asta vrei sa pui pe un BMW:sad::sad::mad::mad: sunt curios ce vei face pana la urma si cum te vei descurca cu finisajele, oricum ai de munca serios:!:

BLooRS 03-09-10 13:30

da ,dc?ce am gresit?:???:

si bmwh548,cred ca tu sti cel mai bine,BMW e abreviere?si daca da,imi poti spune ce inseamna?:?:

FED express 03-09-10 14:44

Quote:

Originally Posted by BLooRS (Post 3631503)
da ,dc?ce am gresit?:???:

si bmwh548,cred ca tu sti cel mai bine,BMW e abreviere?si daca da,imi poti spune ce inseamna?:?:

BMW-Baiarischen Motoren Werke Adică fabrica de motoare bavareză.(bavaria e regiune din germania).nu prea vad ce ai gresit doar ca nu se obisnuieste sa se puna asa kituri pe o masina nemteasca mai ales ca bmw, astea merg mai mult pe japoneze dar oricum e a ta si faci cum vrei, bafta ca ai mult de lucru!

BLooRS 03-09-10 14:58

insfarsit am gasit raspuns.multumesc mult(de cand ma stiu incerc sa imi dau seama ce inseamna)iar in legatura cu kitul am gasit o imagine cu ceva asemanator pe net,tot pe un bmw si mi sa parut interesant.eu ma inspir mai mult din stilurile japoneze ....:D

sorinsidesmokelfs 03-09-10 15:19

vopseaua dp logan arata rau...parerea mea

BLooRS 03-09-10 15:34

Quote:

Originally Posted by sorinsidesmokelfs (Post 3631743)
vopseaua dp logan arata rau...parerea mea

sti tu cumva unde pot gasi o laveta de lustruit ieftina(dar buna totusi)ca vad ca esti din targoviste

FED express 03-09-10 15:40

Quote:

Originally Posted by BLooRS (Post 3631696)
insfarsit am gasit raspuns.multumesc mult(de cand ma stiu incerc sa imi dau seama ce inseamna)iar in legatura cu kitul am gasit o imagine cu ceva asemanator pe net,tot pe un bmw si mi sa parut interesant.eu ma inspir mai mult din stilurile japoneze ....:D

aham vezi acum am dezlegat cazul tau misterios, de inspiri din stilurile japoneze...poi vezi, asa se explica modelul body-kit-ului pe care vrei sa-l afci pe 6ar, poi ce nu ai zis asa de la inceput tata...atentie mare la finisaje:!: si incerc si eu sa fiu de folos:lol:

BLooRS 03-09-10 16:09

1 Attachment(s)
chiar asa caz misterios am fost?:blink::lol:.oricum ,in colturi e cam greu de slefuit asa ca eu incerc pt forme bormasina cu capete de smirghel de mai multe forme,e bine?mersi de ajutor!:mrhappy:

FED express 03-09-10 16:11

Quote:

Originally Posted by BLooRS (Post 3631840)
chiar asa caz misterios am fost?:blink::lol:.oricum ,in colturi e cam greu de slefuit asa ca eu incerc pt forme bormasina cu capete de smirghel de mai multe forme,e bine?mersi de ajutor!:mrhappy:

da, foarte buna ideea!!

All times are GMT +2. The time now is 04:59.

- Copyright 2026 4Tuning