![]() |
Re: machete in lucru ...BlooRS
o intrebare.voi ce folositi pentru a "mocheta" interioarele?si cu ce se lipeste?
|
Modelul AC Schnitzer e relativ simplu de facut si e de efect. In schimb nu stiu daca merita facut manual, avand in vedere ca macheta se gaseste gata facuta (daca nu ma insel are si MDB un exemplar).
Tutorial mochetare machete. |
multumesc mult de ajutor,imi va fi de mare folos, dar ai putea sa imi explici termenul de mai sus ,te rog?"AC Schnitzer "?
|
Quote:
|
aha.inteles.multumesc de lamurire
|
3 Attachment(s)
am dat forma barii spate ,mai trebuie chituita si sa o smirgheluiesc de sa-mi iasa ochii din cap,:shock:
mai am de facut lateralele sa umflu aripile si bara fata:D :arrow:,scuze pentru claritatea(pozitia)pozelor |
Quote:
|
da ,dc?ce am gresit?:???:
si bmwh548,cred ca tu sti cel mai bine,BMW e abreviere?si daca da,imi poti spune ce inseamna?:?: |
Quote:
|
insfarsit am gasit raspuns.multumesc mult(de cand ma stiu incerc sa imi dau seama ce inseamna)iar in legatura cu kitul am gasit o imagine cu ceva asemanator pe net,tot pe un bmw si mi sa parut interesant.eu ma inspir mai mult din stilurile japoneze ....:D
|
vopseaua dp logan arata rau...parerea mea
|
Quote:
sti tu cumva unde pot gasi o laveta de lustruit ieftina(dar buna totusi)ca vad ca esti din targoviste |
Quote:
|
1 Attachment(s)
chiar asa caz misterios am fost?:blink::lol:.oricum ,in colturi e cam greu de slefuit asa ca eu incerc pt forme bormasina cu capete de smirghel de mai multe forme,e bine?mersi de ajutor!:mrhappy:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:59. |
- Copyright 2026 4Tuning