![]() |
Re: Machete in lucru - FatX
aha am inteles ...multumesc pentru sfaturi..
pai FatX nu stiu exact cand vin ,cred ca lunea asta dar mai ma gandesc sa imi trimiti si mie poza cu cayennu si subaru daca o mai ai ca sa finalizez proiectul |
@bloors eu plec sambata..deci ne vedem cnd vin de la mare..
|
cand te intorci de la mare astept pozele cu lucrul la ferrari
ma tii in suspans:D |
poi dupa ce fac netu pun poze am facut jantele negre..in rest tot aja mai am de facut la body kit
|
6 Attachment(s)
gata frate am facut netu deci jante negre pe ferari si il vopsesc in gen skyline fast and furious adik ala unde era gri eu fac rosu si liniile cu alb am facut o schitza pe ferrari unde este negru acolo o sa fac cu alb
scuzati claritatea pozelor nu stiu ce avea aparatul |
sa vedem ce iese:Dsucces
|
Arata bine pana acum!Astept rezultatul!;)
|
Quote:
Quote:
|
Vezi ca da cu virgula...
|
8 Attachment(s)
ha ha ha ce sa spun am fost ocupat zilele astea ma 2 newww projects :arrow: un vw caravelle cred sau transporter nu scrie 1:43 si un alfa romeo 156 scara 1:43 la alfa mai am multe de lucru ca nu pea imi place cum a iesit bara spate si mai am de lucru mai trebuie sa mai pun poxilina slefuit ji un golf care e terminat
astept pareri sfaturi critici:) pe viitor un porsche 911 gt la vw fac modificari slabe adica o prelungire de spoilere dar mica scuati claritatea pozelor |
interesant, f f interesant bafta
|
Quote:
Quote:
|
mz microbuzul il am de la un set de salvare cu targa omeni kestii e made in china nu intentzionez un body kit rezonabil adik ma rog nu prea jos ca totusi e microbuz are garda la sol de 8 milimetri si eu fac body kitu de 4 milimetri ca sa nu fie prea jos in portbagas niste boxe geamuri fumurii vopsea neagra... cam atat.. jante le las tot pe alea ca mi se par potrivite pentru el voi ce ziceti?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
sallut din nou. Cred ca e impotriva regulilor dar risc de data asta ma terminat bodykitul bara de fata nu prea imi convine mari manane de vazut ce ii fac dar totu este ok in spate poate ii pun o evacuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
- Copyright 2026 4Tuning