Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Pe cine votati pentru cea mai inalta functie in stat? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/1997-votati-inalta-functie-stat.html)

RoSonic 03-10-04 15:11

Stolo - out
Baesescu - in !!!!!

Gabi 03-10-04 15:14

RoSonic: stai asa, ca \"m-am ratacit\". Am ramas in urma cu stirile TV. Stolo a renuntat si in locu' lui a intrat Basescu? Jeez ! As vrea sa-l vad p'asta presedinte ! :twisted:

RoSonic 03-10-04 15:26

Da... A venit propunerea din partea PNL -> Basescu
Iar Basescu declarase ca va fi deacord cu orice propunere va face PNL-ul...

Gabi 03-10-04 15:31

Hmmm... Mie chiar mi-ar place sa iasa presedinte... Nu stiu de ce. Nu stiu ce-ar putea face pentru tara asta care deja e dusa pe tzeava...

Sunt curios ce-o sa iasa, desi sunt 100 % sigur ca \"Bombonel\" va iesi presedinte...

CataNOS 03-10-04 15:45

parerea mea e k Basesccu Rulez. E singuru care se ia in gat cu astia 8)

Bogdan_16v 03-10-04 19:05

Stolojan a fost santajat! Eram sigur 101%! Am zis la toata lumea ca de fapt asata era motivul inca de cand a zis ca se retrage! Mafia e prea mare! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

@Nos@ 04-10-04 13:43

EXACT cum a zis CATA: Basescu Rulez :!: :!: :!:
Cine face haz de necaz si glume pe seama PSD-Basescu.
El a si plans la retragerea lui Stolo!
(unii au zis ca a fost teatru :!: Ce ziceti :?: )

Gabi 04-10-04 16:04

Am citit in ziarele de azi niste chestii care m-au pus pe ganduri. Try to read Adevarul, JN, etc.

MMihai 04-10-04 23:54

Domne stolojan a fost santajat.. toti o stiam dar daca stia ca este SANTAJABIL de ce a mai acceptat sa candideze de la inceput??

SpeedeR 05-10-04 01:32

strategie politica... asa pnl-pd castiga simpatia romanilor de rand...

PRM za best! :peace:

carlo_RS_GTI 30-10-04 16:29

eu votez cu bombonel... :lol:

maryo 31-10-04 10:22

Hmm!
Optiunile din anul asta sunt limitate:avem asa:1)cel mai mare hot EXISTENT vreodata(BOMBO-ursuletul de plus);2)un taranoi innascut la figurat(Iepurasul de catifea);3)un dement notoriu(Vadim........no comment);si un CIOBAN fratilor....................care nu leaga 3 vorbe coerent!
Nu stiu de ce am senzatia ca suntem o tara de d...bitoace si va iesi dl Bombo zis si 10%........Dar ca sa pot sa-i injur pe idiotii care au votat cu el ma duc sa-l votez pe Iepurashul de catifea!

PS:
Vai de noi............... :cry: :cry: :cry:

Bogdan_16v 31-10-04 11:57

Sincer, daca as avea puterea asta, as da drept de vot numai celor cu facultate...sau as face un sistem cum e cel american, cu electori, dar in felul urmator: de la un tzaran care da cu sapa - 1 elector pana la un om cu facultate, slujba si eventual familie - 7 electori...sa conteze votul celor care au ceva in cap, si nu celor care dau cu stampila in necunostinta de cauza...

BogdanSHA 03-11-04 00:54

Mi-am mai spus parerea pe-aici - (taranul) Basescu. Insa nu uitati cum a inceput si Nelutu' - tot un taran notoriu ale carui poze alturi de Ceausecu au fost publicate la greu...Si voi il votati pe Nastase...
Cat despre Vadim...fratilor, voi ati chiulit la orele de \"istorie\" :P

MMihai 03-11-04 10:49

mda.. treaba e ca eu pot sa stau la toate orele de istorie si tot nu tin minte mai nimic.. omul asta e fenomenal.. auzi tu sa dai atatea citate fara sa clipesti, atatia ani.. Ma uimeste omul asta :roll:

All times are GMT +2. The time now is 22:57.

- Copyright 2026 4Tuning