![]() |
Re: Machetele mele - adicadar
Machetele astea de politie sunt mai speciale indiferent de marimea lor:!:
|
10 Attachment(s)
Va multumesc inca o data, tuturor pentru comentarii :D Imi pare bine ca apreciati ceea ce este vechi ... au o valoare aparte. Azi va voi prezenta un Hummer H2 ... mai nou, si inca o macheta care de asemenea este foarte veche Mercedes Truck :D Astept critici ....
|
Minunate, in special Hummer-ul.:D
|
Singura problema e ca arata asa, dar cum am mai spus le lasi asa sau le reconditionezi, fain Mert-u:!:
|
nu conteaza cum arata.ele au o valoare sentimentala enorma.ma bucur ca avem si un user care are in colectie ,,batrane''
|
Quote:
Superb camonul! |
9 Attachment(s)
Salutare tuturor si va multumesc ca va faceti timp sa aruncati o privire si peste contemporanele mele :) Azi va voi prezenta un model vechi si unu mai nou .... Este vorba despre un camion care duce lapte si un Mini Cooper ... Astept pareri. :D
|
Dragut camion!Mini Cooperul e Welly cumva?:???:
|
Quote:
|
Camionul lapte si Mini cornuri...
Imi place culoarea camionului, cred ca am sa vopsesc si eu o macheta asa:!: |
10 Attachment(s)
Buna dimineata ... Azi vreau sa va prezint in principiu cam ultimele rable :D Vazand aici pe forum minunatele machete ale colegilor am hotarat sa incep si eu o colectie Maisto, dar dat fiind ca nu prea stau bine cu bugetul, nu prea imi permit decat o macheta pe luna, deocamdata .... Asa ca voi prezenta doar una pe luna, decat nimic cred ca e ok :D Totusi, azi vreau sa va mai prezint un Pontiac Fiero (revopsit) si un Beetle foarte vechi ... si intr-o stare destul de proasta :( Ambele machete sunt Majorette .... Nu criticati mult VW Beetle ca e batran si fragil :) .... Si va multumesc pentru comentariile din zilele astea, de acum incolo, voi prezenta si eu machete noi :D Aaaaa am uitat sa va zic, ca mai am ceva machete noi, la scara mica. Le voi prezenta si pe acelea zilele urmatoare ... si dupa aia gata pana peste o luna :D
|
Batrana rau broasca, ar merge vopsita pe un verde nebun..
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Mai in principiu as fi interesat sa cumpar ceva machete, dar vedem, cum facem .... ma gasesti pe messenger la ID: [email protected] |
Quote:
L.E:Adica sa-ti vand. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:00. |
- Copyright 2026 4Tuning