Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My Car : Dacia 1310 L (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/190553-my-car-dacia-1310-a.html)

andi_cimpean 01-06-10 22:33

Re: My Car : Dacia 1310 L

De comentat ar fi multe, dar eu mă rezum la a-ţi ura multă multă baftă şi putere de muncă şi la final să o conduci sănătos.

bib_andrey 02-06-10 18:55

Arata binisor..ar arata mai bine dak s`ar baga niste bani in ea..

BV91DCR 02-06-10 19:14

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 3410936)
Arata binisor..ar arata mai bine dak s`ar baga niste bani in ea..

ce crezi ca am de gand sa fac ? sa o las asa cu tabla sparta si rotile ruginite ? ... off

E totusi cam dificil sa faci rost de bani la 19 ani dak nu muncesti :) dar incet incet se rezolva

Old_boy 03-06-10 00:01

lasa ma ca a mea a fost si mai rau... si aveam tot 19 ani cand am luat-o :) si intr-un an de zile am intors-o la 180 de grade

sandor406 03-06-10 07:23

de masina asta nu or avut grija DELOC!!! dupa cum vad pozele, in ce hal arata... :(( nu stiu ce sa zic, dar la 35000km si 11 ani...este cam ""prea" varza!:( aia are mai multi km cred ca... bine, pretul este unul f bun, 10mil...dar te-ai gandit cat mai ai sa bagi in ea, iti luai una mai buna, mai noua? deja daciile din 2004 or scazut la niste preturi f bune!:) ai de bagat multi bani in asta!:( fa un calcul la final, si vezi daca iti luai alta dacie in stare mai buna, dar cu 50mil!:) la 37000km am luat-o eu pe a mea, din 2000, dar uitate la mine in topicul cu masina mea, si vezi cum arata!;) oricum, bafta multa si sa faci treaba faina!;)

Messerschmitt 03-06-10 09:34

Quote:

Originally Posted by sandor406 (Post 3412082)
de masina asta nu or avut grija DELOC!!! dupa cum vad pozele, in ce hal arata... :(( nu stiu ce sa zic, dar la 35000km si 11 ani...este cam ""prea" varza!:( aia are mai multi km cred ca... bine, pretul este unul f bun, 10mil...dar te-ai gandit cat mai ai sa bagi in ea, iti luai una mai buna, mai noua? deja daciile din 2004 or scazut la niste preturi f bune!:) ai de bagat multi bani in asta!:( fa un calcul la final, si vezi daca iti luai alta dacie in stare mai buna, dar cu 50mil!:) la 37000km am luat-o eu pe a mea, din 2000, dar uitate la mine in topicul cu masina mea, si vezi cum arata!;) oricum, bafta multa si sa faci treaba faina!;)

eh sandor baiatu vreoia sa isi ia si un audi S8... dar gandestete..A luat dacia asta pentru ca avea un pret mic, tu ai luat-o cu 50 de milioane stiu e faina/buna/noua..dar gandestete ca ai avut bani gramada el cum sa faca rost de bani gramada?:)
La banca nu poate sa mearga ca acum termina scoala:)
Barbate bafta cu masina spor la munci;) si daca e ceva ma anunti!

Old_boy 03-06-10 10:09

dap... e ca si cum ar lua-o in rate :)) a dat avans 10 milioane si acu cate putin cate putin pana ajunge sa aiba una buna si noua :D

si eu daca as fi avut de la inceput bani pe care i-am bagat in dacie mi-as fi luat un golf 3 sau ceva care sa nu aiba probleme cu rugina
ce a fost bine a fost ca motorul a mers ceas de cand am luat-o nu am avut probleme cu el si nici nu mi-a fost frica ca ma lasa pe undeva

sandor406 03-06-10 14:00

baieti, sunt de acord cu voi! dar tot acolo ajunge cu banii! daca socotesti: 10mil masina + vreo 25mil sudat, izolat, vopsit! bine, depinde si cat ia cine ii face masina, manopera! dar deja o ajuns la 35mil! si de mecanica inca nici nu am vb, ca cine stie ce mai trebe schimbat si pe acolo! in primul rand: ulei motor + cutie + filtru aer+ filtru ulei, astea sunt esentiakle cand iti iei masina sh! ca nu stii ce are in ea! dupa aceea franele: placute, ferodouri, etrieri, furtunase, cilindrii, etc etc! directie: bielete, bucsi,...s.a.m.d.! evacuare, suspensii, si nua re rost sa mai continuu!:( si eu am bagat bani in masina, normal dar nu se poate compara o masina la care tre sa faci totul de la a-z, cu o alta masina la care ii schimbi numai consumabile, si ce mai apare in timp! dar fiecare se gandeste cum vrea nu?!:) nu vreau sa se supere nimeni pe mine, daca am gresit pe undeva va rog sa ma corectati!:) asta este parerea mea, nu trebuie sa fie si a altuia!:) deci: bafta multa si so vedem cat mai repede gata si frumoasa!":) salut!

BV91DCR 03-06-10 14:19

Quote:

Originally Posted by sandor406 (Post 3412990)
baieti, sunt de acord cu voi! dar tot acolo ajunge cu banii! daca socotesti: 10mil masina + vreo 25mil sudat, izolat, vopsit! bine, depinde si cat ia cine ii face masina, manopera! dar deja o ajuns la 35mil! si de mecanica inca nici nu am vb, ca cine stie ce mai trebe schimbat si pe acolo! in primul rand: ulei motor + cutie + filtru aer+ filtru ulei, astea sunt esentiakle cand iti iei masina sh! ca nu stii ce are in ea! dupa aceea franele: placute, ferodouri, etrieri, furtunase, cilindrii, etc etc! directie: bielete, bucsi,...s.a.m.d.! evacuare, suspensii, si nua re rost sa mai continuu!:( si eu am bagat bani in masina, normal dar nu se poate compara o masina la care tre sa faci totul de la a-z, cu o alta masina la care ii schimbi numai consumabile, si ce mai apare in timp! dar fiecare se gandeste cum vrea nu?!:) nu vreau sa se supere nimeni pe mine, daca am gresit pe undeva va rog sa ma corectati!:) asta este parerea mea, nu trebuie sa fie si a altuia!:) deci: bafta multa si so vedem cat mai repede gata si frumoasa!":) salut!

Intradevar :D ai f mare dreptate dar sa o zicem cam asa :

masina = 10 mil
tablarie + vopsit = 8 mil
tablarie piese + vopsea = 3 mil piesele + nu stiu cat voopseaua ca inca nu am luat-o totusi ma batew gandu s-o schimb cu tot
motor = am schimbat bujiile si filtru de benzina deci = 50 lei ( aproximativ )
sistemul de franare = cat ma pot costa placutele + facut frana de mana sa zicem 1 mil
alte hartogarii = 2 mil

Total = cel mult 35 ( bani in care e inclusa masina + refacere A-Z si una e cand iei masina gata facuta si alta cand vezi si sti clar ce are pe ea ce trebuie pe ea )

Ca sa nu mai zic ca pana si masina ma luat-o in " rate " 50 % acum 50 % dupa ce e gata de pus pe strada :)

app am fost azi la ala care o face si ia ghiciti . Poarta inchisa , telefonu inchis masina prin curte pe acolo cu piesele unde leam lasat eu acum aproape o sapt. X( il nenorocesc dak nu iese bine :X

Vam salutat voi mai pune poze pe sambata cand ma duc iarasi poate cu aripile montate si pragurile sa speram :X

Numa bine asfalt intins si putine gropi

Messerschmitt 03-06-10 15:43

Quote:

Originally Posted by BV91DCR (Post 3413024)
Intradevar :D ai f mare dreptate dar sa o zicem cam asa :

masina = 10 mil
tablarie + vopsit = 8 mil
tablarie piese + vopsea = 3 mil piesele + nu stiu cat voopseaua ca inca nu am luat-o totusi ma batew gandu s-o schimb cu tot
motor = am schimbat bujiile si filtru de benzina deci = 50 lei ( aproximativ )
sistemul de franare = cat ma pot costa placutele + facut frana de mana sa zicem 1 mil
alte hartogarii = 2 mil

Total = cel mult 35 ( bani in care e inclusa masina + refacere A-Z si una e cand iei masina gata facuta si alta cand vezi si sti clar ce are pe ea ce trebuie pe ea )

Ca sa nu mai zic ca pana si masina ma luat-o in " rate " 50 % acum 50 % dupa ce e gata de pus pe strada :)

app am fost azi la ala care o face si ia ghiciti . Poarta inchisa , telefonu inchis masina prin curte pe acolo cu piesele unde leam lasat eu acum aproape o sapt. X( il nenorocesc dak nu iese bine :X

Vam salutat voi mai pune poze pe sambata cand ma duc iarasi poate cu aripile montate si pragurile sa speram :X

Numa bine asfalt intins si putine gropi

ce bujii ti-ai luat?? si cat ai dat pe ele??
nu de alta da vreau si eu sa imi cumpar

Old_boy 03-06-10 17:47

a luat bujii sport :)) 60 de ron 4 bucati (el le-a luat la oferta)

iti recomand Sinterom desi nu mai sunt ce erau odata isi fac treaba eu nu am mai umblat la ele de 1 an de cand le-am schimbat

dupa ce o termini sa vi sa iti fac niste ceasuri :) asa cu manopera din partea casei :lol:

BV91DCR 03-06-10 18:21

nu mai radeti ma ca atata am dat pe ele :))) ori era super-oferta ori miam laut tzapa =))

bogdyMND 03-06-10 21:30

Cat te costa pragurile?

Masina sigur a stat mult timp, altfel nu era asa mancata.

BV91DCR 04-06-10 07:56

Quote:

Originally Posted by bogdyMND (Post 3414157)
Cat te costa pragurile?

Masina sigur a stat mult timp, altfel nu era asa mancata.

Pragurile in sine m'au costat 60 lei bucata dar manopera e foarte dar foarte scumpa la schimbat. Si da ... masina sia petrecut ultimi 2 ani pe trotuaru unei strazi destul de circulate deaia e atat de mancata :) da se rezolva :D

Old_boy 04-06-10 08:50

iti dau un sfat... ca sa iti iasa treaba cum trebuie... NU TE ZGARCI LA GRUND ia unu de calitate... eu am dat banii la fraier si ala mi-a luat un *** de grund... si acu imi sare vopseaua aia data la cuptor pt ca a fost grundu nashpa:evil:

All times are GMT +2. The time now is 02:42.

- Copyright 2026 4Tuning