Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Astra F 2.0 16v TURBO (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/187-masina-mea-opel-astra-2-0-16v-turbo.html)

b99sha 06-01-04 06:15

WOW, da, chiar asa, pe 1ooom n-ai cum sa iei 25okm/h. Adik e greu-cred k trebuie totusi sa ai ceva mai mult...
(eu am la 1ooom - 18okm/h si am rapot greutate (89okg) - putere (137cai) 6,5kg/cal)

p.s. Hehehe! Dacia \"normala\" are 85okg parca si 55cai -> 15,45kg/cal - adik la un calcul \"grosier\" dak eu fac 3osec la 1ooom, atunci ea ar trebui sa ia...de 2 ori mai mult, adik 6osec. Hahaha, da', stiu k aberez...

X-Ray-Eyes 06-01-04 20:26

Quote:

Originally Posted by \"b99sha\"
WOW, da, chiar asa, pe 1ooom n-ai cum sa iei 25okm/h. Adik e greu-cred k trebuie totusi sa ai ceva mai mult...
(eu am la 1ooom - 18okm/h si am rapot greutate (89okg) - putere (137cai) 6,5kg/cal)

p.s. Hehehe! Dacia \"normala\" are 85okg parca si 55cai -> 15,45kg/cal - adik la un calcul \"grosier\" dak eu fac 3osec la 1ooom, atunci ea ar trebui sa ia...de 2 ori mai mult, adik 6osec. Hahaha, da', stiu k aberez...

:lol: B-99-SHA ... ai inteles gresit ... Nu am prins in 1000 de metri 250 km/h ... atata a fost viteza maxima cu care am mers cu ea !
LoL ... In 1000 de m nu stiu care e viteza pe care o atinge ...
Oricum .. sper sa am noroc sa va fac o surpriza \" de proportii \" cand o sa fie legalele la Bucuresti ...
:twisted:

Morro 07-01-04 10:31

Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
Quote:

Originally Posted by \"Rabanne20\"
Eu sunt nedumerit in legatura cu ceva si anume: prima data ai zis ca iei 200 in 23 de secunde , apoi in 25 ca apoi varianta finala sa fie 27 de secunde.Ce ar trebui sa intelegem noi din asta?Care e varianta corecta daca tot zici ca ai facut masuratori?

Poate m-am exprimat gresit ... si cum a zis si SHA'u cel mai bine o sa se vada la urmatoarele LR pe timp frumos si asfalt uscat ...
Am zis ca prinde 200 in 25 secunde si ca face 1000 in 29 secunde si un pic ...
Chestia e ca tre sa gasesti teren drept ... sosea dreapta fara panta sau rampa ...
Pe Cernavoda am prins 200 in 23 de secunde ...
Pe Harsova - Constantza am prins 200 in 27 de secunde , am ajuns la 250 si 1000m in 29 secunde ... deci conteaza si strada si daca e panta sau rampa ...
Dar cel mai corect o sa fie la LR ( cred eu ) unde e distanta de 1000 m fara pante sau rampe
Si conteaza si cum pleci de pe loc , cum schimbi vitezele , suspensia ... etc.
Oricum ... Si eu vreau sa stiu cu exactitate performantele ...dar Dyno nu am unde sa gasesc in Romania ...
deci ...mai ramane doar sa vedem la Legale.

mai eu unul asta am inteles ... cred ca si SHA s-a lasat indus in eroare
oricum problema o sa se rezolve in cursa cu Cielo pt el mi se pare ca termina cursa pe la 215-220 (repet mi se pare pentru ca am auzit parca ceva in sensul asta) ... deci ar trebui sa il depasesti dar sincer ma indoiesc ca o vei face(no offence dar a facut masini mai puternice decat a ta)

b99sha 07-01-04 12:07

X-Ray, baga si tu raportul putere/greutate si vedem noi. Morro, in functie de raportul asta cine stie...poate ce a facut Sebi a avut caroseria prea grea :roll:

X-Ray-Eyes 14-02-04 13:19

Am fost la RAR cu masina sa omologhez motorul ...
La testele de franare mi-a iesit 99% pe fata si 97% pe spate ...
Asta dupa ce i-am schimbat puntea si i-am bagat pe discuri pe spate ...
Si tot aici mi-a calculat greutatea masinii ..1131 de KG cu tot cu o ala de la RAR inauntru .. deci cam 1045 de kile ... plus ca aveam portbagajul plin de scule + 1 cutie de bass de vreo 40 de kile ... :lol:
Puterea ...
Mie la testul ala mi-a iesit 196 Cp ... dar asta se va schimba cat de curand ... adica ... lasa ca o sa fie surpriza ( sper) ...
:twisted: :twisted: :twisted: Oare ce se poate face sa ridici puterea motorului de la 150 Stock la 240 ? Fara Power Chip .. !
:lol: :twisted: :lol:

b99sha 15-02-04 14:05

5,3kg/cal...ce cai fericiti ai :D

X-Ray-Eyes 15-02-04 15:01

Quote:

Originally Posted by \"b99sha\"
5,3kg/cal...ce cai fericiti ai :D

Dar la 290 Cp ( asta cu Power Chip) ... A ?
S-a terminat cu vrajeala ...
:lol: :twisted: :lol:

Morro 18-02-04 12:49

la 290 de cai te asteptam cu nerabdare sa te faci cu Astra Coupe Turbo de pe la noi ...

Pace.

X-Ray-Eyes 20-02-04 23:31

Quote:

Originally Posted by \"Morro\"
la 290 de cai te asteptam cu nerabdare sa te faci cu Astra Coupe Turbo de pe la noi ...

Pace.

Sure ... numai sa se imperecheze calutzii cu iepele si sa mai faca niste manji si as completez herghelia pana la 290 ...

X-Ray-Eyes 20-04-04 09:32

3 Attachment(s)
ALTA VIATA ....
:peace: :peace: :peace:

X-Ray-Eyes 20-04-04 09:35

3 Attachment(s)
:peace: :peace: :peace:

tekno 20-04-04 13:51

cool. am si eu o intrebare, pt asfalt, masini de strada, care sunt mai bune KW sau Blistein?

Hondarul 20-04-04 17:25

Tare masinutza lui X-ray... De ce nu bagi discuri aerisite pe fata ??? Ca ma gandesc ca trebuie sa franezi, nu gluma, de la 250 km/h... Etrierii si discurile sunt de la Calibra ???

Si ultima intrebare: cat vrei pe ea ??? Nu zice ca nu e de vanzare. Totul e de vanzare.

tekno 20-04-04 17:52

hmmm... :roll: ce ai facut mai cu spoileru ala fain?

X-Ray-Eyes 20-04-04 23:15

Quote:

Originally Posted by \"tekno\"
hmmm... :roll: ce ai facut mai cu spoileru ala fain?

Stai calm ... il am la modificat ... ai sa il vezi de 1 mai ... nu l-am spart ...ii aduc niste imbunatatiri ... si spoilerul insemna bara + masca + spoiler incorporate ...
:peace:
Bara si masca de fata care sunt in pozele astea nu sunt ale mele .. au fost pe o astra a unui prieten care a bushit-o grav .. si iti dai seama ca nu puteam merge fara bara si masca pe fata 100 de ani ...

Si eu iti recomand sa iti iei daca vrei bineinteles KW sport cu garda -30mm fata si -30 mm spate ... si pe langa sistem sa iti iei de la C&C sau alta firma de Tuning si flansile la amortizoarele de fata .. dar mare atentie .. SA FIE SPORT !!! Ca daca sunt standard poti sa ai neplacerea sa iti gaureasca flansa amortizorul cu arc sport .. adica sa plezneasca cauciucul ala de la flansa ...

All times are GMT +2. The time now is 00:55.

- Copyright 2026 4Tuning