![]() |
WOW, da, chiar asa, pe 1ooom n-ai cum sa iei 25okm/h. Adik e greu-cred k trebuie totusi sa ai ceva mai mult...
(eu am la 1ooom - 18okm/h si am rapot greutate (89okg) - putere (137cai) 6,5kg/cal) p.s. Hehehe! Dacia \"normala\" are 85okg parca si 55cai -> 15,45kg/cal - adik la un calcul \"grosier\" dak eu fac 3osec la 1ooom, atunci ea ar trebui sa ia...de 2 ori mai mult, adik 6osec. Hahaha, da', stiu k aberez... |
Quote:
LoL ... In 1000 de m nu stiu care e viteza pe care o atinge ... Oricum .. sper sa am noroc sa va fac o surpriza \" de proportii \" cand o sa fie legalele la Bucuresti ... :twisted: |
Quote:
oricum problema o sa se rezolve in cursa cu Cielo pt el mi se pare ca termina cursa pe la 215-220 (repet mi se pare pentru ca am auzit parca ceva in sensul asta) ... deci ar trebui sa il depasesti dar sincer ma indoiesc ca o vei face(no offence dar a facut masini mai puternice decat a ta) |
X-Ray, baga si tu raportul putere/greutate si vedem noi. Morro, in functie de raportul asta cine stie...poate ce a facut Sebi a avut caroseria prea grea :roll:
|
Am fost la RAR cu masina sa omologhez motorul ...
La testele de franare mi-a iesit 99% pe fata si 97% pe spate ... Asta dupa ce i-am schimbat puntea si i-am bagat pe discuri pe spate ... Si tot aici mi-a calculat greutatea masinii ..1131 de KG cu tot cu o ala de la RAR inauntru .. deci cam 1045 de kile ... plus ca aveam portbagajul plin de scule + 1 cutie de bass de vreo 40 de kile ... :lol: Puterea ... Mie la testul ala mi-a iesit 196 Cp ... dar asta se va schimba cat de curand ... adica ... lasa ca o sa fie surpriza ( sper) ... :twisted: :twisted: :twisted: Oare ce se poate face sa ridici puterea motorului de la 150 Stock la 240 ? Fara Power Chip .. ! :lol: :twisted: :lol: |
5,3kg/cal...ce cai fericiti ai :D
|
Quote:
S-a terminat cu vrajeala ... :lol: :twisted: :lol: |
la 290 de cai te asteptam cu nerabdare sa te faci cu Astra Coupe Turbo de pe la noi ...
Pace. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
ALTA VIATA ....
:peace: :peace: :peace: |
3 Attachment(s)
:peace: :peace: :peace:
|
cool. am si eu o intrebare, pt asfalt, masini de strada, care sunt mai bune KW sau Blistein?
|
Tare masinutza lui X-ray... De ce nu bagi discuri aerisite pe fata ??? Ca ma gandesc ca trebuie sa franezi, nu gluma, de la 250 km/h... Etrierii si discurile sunt de la Calibra ???
Si ultima intrebare: cat vrei pe ea ??? Nu zice ca nu e de vanzare. Totul e de vanzare. |
hmmm... :roll: ce ai facut mai cu spoileru ala fain?
|
Quote:
:peace: Bara si masca de fata care sunt in pozele astea nu sunt ale mele .. au fost pe o astra a unui prieten care a bushit-o grav .. si iti dai seama ca nu puteam merge fara bara si masca pe fata 100 de ani ... Si eu iti recomand sa iti iei daca vrei bineinteles KW sport cu garda -30mm fata si -30 mm spate ... si pe langa sistem sa iti iei de la C&C sau alta firma de Tuning si flansile la amortizoarele de fata .. dar mare atentie .. SA FIE SPORT !!! Ca daca sunt standard poti sa ai neplacerea sa iti gaureasca flansa amortizorul cu arc sport .. adica sa plezneasca cauciucul ala de la flansa ... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:55. |
- Copyright 2026 4Tuning