![]() |
Daca Al3xius a recunoscut...o sa spun si eu ce am facut azi...Fiind ferm convinsa ca suntem in 24, m`am trezit la 7:30 a.m sa ma duc la Universitate sa dau un examen... Si am asteptat in sala pana mi`am dat seama ca maine suntem in 24... :oops: :oops: :oops:
|
looooooooool turbo ... cel mai penibil moment e cand tov ta te prinde cu alta cand iti iei limba in gura si ... ii zici k este verishoarata :) ... si ... am avut mai multe momente penibile ... cand a intrat mama ( 1 si ultima data ) peste mine cand eram cu tov. si practicam sporturi extreme ... k mai inainte am chitzait`o .. am gadilat`o si radea ... si mama a auzit da a uitat sa vina atunci ... si cand si`a adus aminte a venit dar era linishte .. oricum n`a vazut multe k ... era bezna in camera :) ..
|
Carmen: cine se scoala de dimineatza, departe ajunge :lol: Tu ai ajuns la facultate, eu la comisariat, la incorporare.
PS: faza cu plecatu' in armata, pe care ti-am zis-o ieri, era vrajeala :lol: :P |
Re:
Quote:
nu frate .. cine se scoala de dimineatza se scoala obosit .. si ... nu te pune cu prostu k are mintea odihnita :) |
ba nu`..
Cine se scoala de dimineata.. doarme mai putin :\")) parerea mea :P |
De ce? poate s-a culcat mai devreme!! Cine se scoala d dimineatza... n-are decat!
Parerea mea! |
:D
cel mai penibil moment a fost atunci can mergeam cu pretena mea in mall si la un momendatt si desprisn mana de mine si sa dus la un magazin de bijuterii.... :D am stat de miau pikat ochii.. si vine o domnshoara si imi cere nr de tel ... :roll: ...moa si cand a vazut pretena mhea k vb cu asta ce credeti ca mia fkt???? doua palme marpha nu :oops:
|
daca ma atingea pisda aia, acu nu mai avea maini...
|
rambo tata chill :twisted: :twisted: :twisted:
|
nu suport...sa ma palmuiasca o femeie..si sa ma trimita tot o pisda la origini (da...stiu ... acum devin misogin, nu ?:))
|
haha nu ma palmuit nici o fata pana acu :) poate doar in gluma da nu mai tin minte
da devii misogin :)) si nu te mai place femeile |
tragic...ma dau la baieti :D
nu mah...spun o realitate...daca o femeie te palmuieste se poate trece peste...daca tu o palmuiesti cheama politia !!! cel mai stanjenitor moment la mine ??? cand am luat bataie la baschet de la o gagica cu 2 ani mai mica ca mine...that was...2 years ago... inca astept revansa :D |
penibil a fost cand am cazut cu niste amici cand eram mai mic intr-un garaj pe masina unui om .... :lol:
da nu era acas .....am scapat ieftin ...doar cu plata placilor de azbociment pt acoperis :lol: :wink: |
cel mai penibil moment din viata mea a fost acum vreo 2 luni in mall, in magazinul adidas, am vazut o pereche de ochelari de soare adidas criminali. i-am luat, i-am probat, am intrebat-o pe prietena mea cum imi vin, toate bune si frumoase, dar cand m-am intors spre geamurile magazinului l-am vazut pe unul langa mine care se uita dintr-o parte asa la mine, si ink 3 tipe si 2 tipi ( prietena lui si ink 2 cupluri ) care se tavaleau de ras uitandu-se la mine. Ochelarii erau ai omului, si ii lasase pe un raft sa probeze ceva, si pana s-a intors el, eu ii pusesem deja la ochi.
I-a luat de pe capul meu si s-a dus sa achite la casa ce cumparase, dar eu nu mai stiam prin ce cabina de proba sa dispar mai repede :lol: :lol: |
Penibil.. nu cel mai penibil.. dar oricum.. penibil.. Sa povesteasca cei care au fost la CT.. eram intr-o benzinarie si ma uitam pe o harta electronica a Romaniei. Foarte interesanta harta.. dar mai interesant era ca eu vorbeam singur crezand ca speeder e langa mine.. defapt.. era un mos care mai avea nitel si adormea.. bineinteles ca toti cei care ma vedeau mureau de ras cum explicam eu mosului pe ce drum am venit noi...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:13. |
- Copyright 2026 4Tuning