![]() |
La noi se sarbatoreste - dar cum ti-am zis, nu oficial - de cand ma stiu eu...
|
9 Martie
la noi nici macar neoficial... :D sper ca de 8 amrtie daca se tot sarbatoreshte oficial, sa nu fie shc shi nici sa nu se lucre :D
|
Hi ...... interesant topic chiar super....parerea mea e ca Romania e de *** ......si e si mai de *** din cauza tiganilor .....si in legatura cu salariile ....am vb cu o femeie din Spania....si cand m-a intrebat cat e salariul mediu in Romania ...i-am zis.....si a ras la inceput a crezut ca glumesc ,dupa care i-am zis ca vb serios ..si pur si simplu a zis ca este inaceptabil....in Spania si gunoieru a un salariu mai mare decat un nush...contabil in Romania...:( de *** tzara asta e unu m-am saturat de ea...:(
|
Quote:
|
Si eu m-am saturat de Romania !!!!Asta nu e tara frate..EU daca as avea bani m-as muta in Italia :P :twisted:
|
eu m-as muta in Spania.....oricum.....CE PARERE AVETI DE TIGANI?eu unu sunt total anti-tigani!
|
Si eu sunt anti-tigani rau de tot !!!!!! Romania fara tigani mi s-ar parea mai marpha ! :)
|
Nu sunt total anti tigani, pentru ca nu toti sunt la fel. Asa cum femeile spun ca toti barbatii sunt niste javre, si voi spune ca tiganii sunt *** sau **** sau *****.
Am cunoscut tigan spalat, imbracat cu gust, care putea sa scoata 2 vorbe ( si ce vorbe ) calumea din gura, care nu era cu **** sau cu **** in gura toata ziua, etc. Tigan calumea. Nu catalogti multimea dupa exemplul pe care vi-l dau altii. |
....
|
Quote:
|
45$ cablul pe luna? Hehe, aici e ~4 (patru)$/luna :wink:
Si da, sunt niste chirii de speriat si majoritatea au casa/masina la care platesc rate toata viatza. Daca gresesc, sa ma corectati. In schimb, mancarea e ieftina, cel putin in state-d-aia sunt aia grasi si urati :lol: :lol: :lol: (~4o%-obezi :shock: ) Mai bine k mine slab si frumos :wink: si modest :lol: :lol: :lol: |
Eu raman la intrebarea mea: ce sanse are un proaspat absolvent de liceu/facultate sa se angajeze, sa aiba un salariu rezonabil si din el sa duca o viata \"decenta\" ?!
|
Gabi: pot sa iti raspund eu:
cam 60% sanse sunt sa se intample astfel : 1. vara munceste pe litoral ca vanzator 2. tot restul anului munceste la un hipermarket 3. tot anul face proiecte pt facultate si le vinde 4. vb cu parintii sa ii asigure masa si casa 5. NU iese prea des cu prietenii 6. Isi face o prietena care are si ea job 7. Locuiesc impreuna in acelas apartament 1% sanse: 1. sa dea peste o gagica cu bani 2. sa lucreze la firma tatalui/mamei tipei respective 3. sa primeasca masina si casa cadou de la parinti tipei 9% sanse: 1. sa gasesca super repede de lucru la un prieten/cunostintza 10% sanse: 1. sa se mute in alt orash si sa fie ajutat de cineva sa se puna pe picoiare 2. sau sa plece din tzara 10% snase: 1. sa stea ani de zile fara job, facnd numai tot felu de nimicuri 2. sa ajunga zidar, tamplar, vopsitor, fainetzar 3. sa isi ia o nevasta handicapata sa profite de avantajele aduse de ea 10% sanse: 1. sa isi pirada timpul cu interviuri, anuntuir, etc. 2. sa ajunga sa lucreze undeva unde nu-i place 3. sa-si blesteme zilele ca are o nevasta fitoasa asa vad eu lucrurile (in cel mai rau caz) |
e destul de bine zis...si cuprinzator..dar depinde si cine vorbeste...(si eu tot asa vad viata si sansele de realizare acum)...asta e.
|
hmmmm Gabi frate mai sus ziceai ca ai vazut tu un tigan imbracat bla bla bla :))) wake up sunt 2 milioane 500 de rromi in p mami lor au invadat tzara ......cati dintre astia 2500000 sunt ...sapalati si imbracati si bla bla....si cati dintre ei nu se iau degeaba de tine pe strada?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
- Copyright 2026 4Tuning