Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Viata in Romania (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/183-viata-romania.html)

Gabi 05-12-03 10:14

La noi se sarbatoreste - dar cum ti-am zis, nu oficial - de cand ma stiu eu...

tekno 05-12-03 15:30

9 Martie

la noi nici macar neoficial... :D sper ca de 8 amrtie daca se tot sarbatoreshte oficial, sa nu fie shc shi nici sa nu se lucre :D

EvLSant0S 30-01-04 20:17

Hi ...... interesant topic chiar super....parerea mea e ca Romania e de *** ......si e si mai de *** din cauza tiganilor .....si in legatura cu salariile ....am vb cu o femeie din Spania....si cand m-a intrebat cat e salariul mediu in Romania ...i-am zis.....si a ras la inceput a crezut ca glumesc ,dupa care i-am zis ca vb serios ..si pur si simplu a zis ca este inaceptabil....in Spania si gunoieru a un salariu mai mare decat un nush...contabil in Romania...:( de *** tzara asta e unu m-am saturat de ea...:(

pimp_lex 30-01-04 23:46

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Hi ...... interesant topic chiar super....parerea mea e ca Romania e de *** ......si e si mai de *** din cauza tiganilor .....si in legatura cu salariile ....am vb cu o femeie din Spania....si cand m-a intrebat cat e salariul mediu in Romania ...i-am zis.....si a ras la inceput a crezut ca glumesc ,dupa care i-am zis ca vb serios ..si pur si simplu a zis ca este inaceptabil....in Spania si gunoieru a un salariu mai mare decat un nush...contabil in Romania...:( de *** tzara asta e unu m-am saturat de ea...:(

nu stiu de Spania, dar aici Gunoierii sunt bine platiti, mai ales din cauza ca slujba e foarte nasoala.......aici au cam pe la 1800 - 2000$/luna in mana, pe cand salariul minum este pe la 900$/luna si salariul mediu, in mana pe la 1600-1700

FiReBuRn 30-01-04 23:46

Si eu m-am saturat de Romania !!!!Asta nu e tara frate..EU daca as avea bani m-as muta in Italia :P :twisted:

EvLSant0S 31-01-04 07:59

eu m-as muta in Spania.....oricum.....CE PARERE AVETI DE TIGANI?eu unu sunt total anti-tigani!

FiReBuRn 31-01-04 11:21

Si eu sunt anti-tigani rau de tot !!!!!! Romania fara tigani mi s-ar parea mai marpha ! :)

Gabi 31-01-04 11:28

Nu sunt total anti tigani, pentru ca nu toti sunt la fel. Asa cum femeile spun ca toti barbatii sunt niste javre, si voi spune ca tiganii sunt *** sau **** sau *****.

Am cunoscut tigan spalat, imbracat cu gust, care putea sa scoata 2 vorbe ( si ce vorbe ) calumea din gura, care nu era cu **** sau cu **** in gura toata ziua, etc. Tigan calumea.

Nu catalogti multimea dupa exemplul pe care vi-l dau altii.

DZ1 01-02-04 20:15

....

pimp_lex 01-02-04 21:47

Quote:

Originally Posted by \"DZ1\"
Da, interesanta discutia dar eu am vazut-o numai acum.......
500-2000EUR salariu suna bine....
Cea ce cer uni este lux......cum poti sa ceri acesti bani la preturile din Romania????????
Aici castigi pana la 2000EUR pe luna dar uni din voi uita ca chiria de aici nu este de 100 de EUR .....eu platesc 800EUR.....
Ar fi multe chesti despre care as avea de dat exemplu dar asta o fac de fiecare data cand vin in Romania.....
Toti ma intreaba cat castig dar nimeni nu intreaba cat am cheltuielile lunare.......
Degeaba castigi aici 2000EUR daca ai cheltuieli de 1900EUR.....
Peste tot este greu nu numai in Romania....eu unul as vrea sa mai am odata viata pe care am avut-o in Romania candva......

subcriu la cele spuse de DZ1.......si aici e la fel....chiriile sunt enorm de scumpe fata de Ro(300-5000$/luna) , si aici nu exista smecherii de gen apartamente de la stat si chestii d'astea cum au fost (si poate mai sunt ) in RO.........apoi tin minte cum tata plateste pe cablu TV 10$ luna, pe noi de costa 45........si altele din astea........

b99sha 02-02-04 07:15

45$ cablul pe luna? Hehe, aici e ~4 (patru)$/luna :wink:
Si da, sunt niste chirii de speriat si majoritatea au casa/masina la care platesc rate toata viatza. Daca gresesc, sa ma corectati.
In schimb, mancarea e ieftina, cel putin in state-d-aia sunt aia grasi si urati :lol: :lol: :lol: (~4o%-obezi :shock: )
Mai bine k mine slab si frumos :wink: si modest :lol: :lol: :lol:

Gabi 02-02-04 10:17

Eu raman la intrebarea mea: ce sanse are un proaspat absolvent de liceu/facultate sa se angajeze, sa aiba un salariu rezonabil si din el sa duca o viata \"decenta\" ?!

aicad 02-02-04 13:11

Gabi: pot sa iti raspund eu:

cam 60% sanse sunt sa se intample astfel :

1. vara munceste pe litoral ca vanzator
2. tot restul anului munceste la un hipermarket
3. tot anul face proiecte pt facultate si le vinde
4. vb cu parintii sa ii asigure masa si casa
5. NU iese prea des cu prietenii
6. Isi face o prietena care are si ea job
7. Locuiesc impreuna in acelas apartament

1% sanse:

1. sa dea peste o gagica cu bani
2. sa lucreze la firma tatalui/mamei tipei respective
3. sa primeasca masina si casa cadou de la parinti tipei

9% sanse:

1. sa gasesca super repede de lucru la un prieten/cunostintza

10% sanse:

1. sa se mute in alt orash si sa fie ajutat de cineva sa se puna pe picoiare
2. sau sa plece din tzara

10% snase:

1. sa stea ani de zile fara job, facnd numai tot felu de nimicuri
2. sa ajunga zidar, tamplar, vopsitor, fainetzar
3. sa isi ia o nevasta handicapata sa profite de avantajele aduse de ea

10% sanse:

1. sa isi pirada timpul cu interviuri, anuntuir, etc.
2. sa ajunga sa lucreze undeva unde nu-i place
3. sa-si blesteme zilele ca are o nevasta fitoasa

asa vad eu lucrurile (in cel mai rau caz)

B12ZMD 02-02-04 13:39

e destul de bine zis...si cuprinzator..dar depinde si cine vorbeste...(si eu tot asa vad viata si sansele de realizare acum)...asta e.

EvLSant0S 02-02-04 16:04

hmmmm Gabi frate mai sus ziceai ca ai vazut tu un tigan imbracat bla bla bla :))) wake up sunt 2 milioane 500 de rromi in p mami lor au invadat tzara ......cati dintre astia 2500000 sunt ...sapalati si imbracati si bla bla....si cati dintre ei nu se iau degeaba de tine pe strada?

All times are GMT +2. The time now is 09:06.

- Copyright 2026 4Tuning