![]() |
Re: Opel Ascona B - 1979 - By Numele.meu
7 Attachment(s)
Ceva poze noi si anuntzul ca:
incepand de acum masina este de vanzare |
se duce Ascona :(
oricum o mica corectura(in BINE), motorul e de 1.9 si avea 90CP originali..acuma au mai crescut nitel nu se stie cu cat, dar merge binisor roseata :) Bafta man..desi pacat k o vinzi ...:( Codrine, pai jantele sunt din tabla(Cromate :twisted: ) din acest motiv a reusit sa le sudeze alt "centru"/butuc cu alte gauri :) |
andru
am si o o intrebare ....stii cum se regleaza culbutorii la opel ascona 20 d???????
am si eu 1 alba si nu stiu cum sa-i reglez nu stiu la ce distanta se regleaza....cu lera... dc stii scriemi si mie 1 mail pe [email protected]i |
1 Attachment(s)
Si m-am razgandit asa ca acum intra in modificarile finale. asta este fatza ce o sa o primeasca
|
HMM, HAAMMMMM, Camaro grille :D:D
bafta..trage tare...k apar si eu..cu ceva..Opiel..dk mai am noroc la unul :oops: cu 20 ani mai vechi :lol: |
frumos, frumos.. in ce stadiu e operatiunea? .. de abea astept sa vad produsul finit.. ;)
|
e de vanzare...sariti cu banu' :D:D
|
eu ash sarii dk i-as avea .. mai ales dupa ce am vzt pe bazar cat vrea pe ea(chiar merita).. dar sti cum e: cand ai anii nu ai banii.. cand ai banii..deja nu mai ai timp de ea shi apar alte comlicatii.. sper sa-si gasesasca un stapan la fel de pasionat ca actualul;) .. asta dk nu se razgandeste shi o tine pana la urma:-) ... oricum frumoasa masina.. asa se face o masina idividualizata..
numai respect, AK-ZER |
si cam la ce pretz se invarte ?
ca si eu vreau sa imi iau unde de la mine din oras doar ca pe aia e ceva de lucru` |
s-a lovit, s-a vandut, s-a refacut cat de cat asa sa fie, iara s-a vandut si in final..de cativa ani a disparut :???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:53. |
- Copyright 2026 4Tuning