Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Viitorul curselor in Craiova- exista sau ne lasam? (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1821-viitorul-curselor-craiova-exista-lasam.html)

Al3xius 10-03-05 22:13

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tare rau faza !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GAB35DJ 13-03-05 14:00

ba baiatuleeeeeee nu maaaaaaa eennervaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

bobbyadr 13-03-05 19:19

:paper:

Hashish 13-03-05 20:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bobbyadr\"
:paper:

boby tata..tu ca intotdeauna..citesti ziaru'...vrei sa fii informat?..VINO LA VERSUS!!#@$@#..=)

EVOLUTION8 11-04-05 13:22

Duval titlu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nea FA PEDALA !!!
Mai are mult pana acolo.
Intai sa invete sa mearga coerent cu masina nu cu asa multe sprituri
In CNR porecla lui este FA PEDALA .

TranceGirl 13-04-05 08:40

Se pare ca ajutoare ar veni din multe parti.. initiative aveti, deci nu cred ca se pune problema sa \"ne lasam\"! :mad: Sunt prea multi pasionati aici.. unii chiar fanatici ca sa `se lase` vre-odata!

NSL_Doru 03-07-06 15:52

Re: Viitorul curselor in Craiova- exista sau ne lasam?

"Viitorul curselor in Craiova" - un subiect care poate fi de actualitate.

A trecut prima jumatate a anului ... care este bilantul ? Ce pareri aveti ? La ce sa ne asteptam in cea de a doua jumatate ? Cum stam fata de anul trecut ?

Pareri ... opinii ... sugestii ...

Danny-future STN 03-07-06 16:18

Parerea unui pushtan care traieste printre cei pasionati si care o sa faca parte dintre cei cu carnet in curand:
Dupa mine dak e sa ne raportam la prima jumatate a acestui an viitorul e cam gri, de cand au inceput toti sa-si faca cluburi peste cluburi altceva nu se mai face.2curse in o jumatate de an pentru un oras cum e Craiova mi se pare slabutz,mai ales ca din cate stiu eu nici in viitorul apropiat nu se preconizeaza nimik...
Dar nici cu Bucurestiu' nu-mi e rusine, macar acolo speram sa fie mai des dak la noi nu ........

CU RESPEKT !!!

dj16xxs 04-07-06 00:42

atata timp cat nu sunt bani nu ai ce face....autoritatile in loc sa se ajute mai mult te incurca......si tot asa.....nu va exista un viitor....iar cei care vin din spate in loc de neoane si blitzuri alceva nu stiu!!!....asa ca eu unu NU VREAU sa ma mai implic pana cand la daewoo...nu se va da toata lumea...sau cei de pe margine nu vor mai comenta....aaaaaaaaaa se dau 2 dacii sau 2 oltcituri...

asa ca generatia 19-20 de ani mai mult decat FARA NUMAR...nu mai stie...si pe langa faptul ca nu fac nimic mai sunt si turnatori si la garda si la presa....
si ii stiu care sunt....si daca ii prind ""in flagrant" le rup picioarele....la propriu!

dupa parerea mea odata cu intrarea aeroprotului in renovare si cu legea curselor ilegale....a murit istoria curselor in craiova...

E O PARERE...

Danny-future STN 04-07-06 10:47

Quote:

Originally Posted by dj16xxs
....iar cei care vin din spate in loc de neoane si blitzuri alceva nu stiu......

Sa ma simt ???

Al3xius 04-07-06 12:05

Quote:

Originally Posted by dj16xxs
atata timp cat nu sunt bani nu ai ce face....autoritatile in loc sa se ajute mai mult te incurca......si tot asa.....nu va exista un viitor....iar cei care vin din spate in loc de neoane si blitzuri alceva nu stiu!!!....asa ca eu unu NU VREAU sa ma mai implic pana cand la daewoo...nu se va da toata lumea...sau cei de pe margine nu vor mai comenta....aaaaaaaaaa se dau 2 dacii sau 2 oltcituri...

asa ca generatia 19-20 de ani mai mult decat FARA NUMAR...nu mai stie...si pe langa faptul ca nu fac nimic mai sunt si turnatori si la garda si la presa....
si ii stiu care sunt....si daca ii prind ""in flagrant" le rup picioarele....la propriu!

CORECT ! Si chiar daca ma incadrez la 19-20 de ani ca varsta stiu sigur ca nu ma incadrez la ce-ai zis tu acolo, pt. cei care se incadreaza acolo - RUSINE!

Ontopic : Ne amagim noi ca e gri viitorul curselor dar el de fapt e NEGRU ! O sa vedeti ca am dreptate !

bodyspeed 04-07-06 20:27

Quote:

Originally Posted by Al3xius
CORECT ! Si chiar daca ma incadrez la 19-20 de ani ca varsta stiu sigur ca nu ma incadrez la ce-ai zis tu acolo, pt. cei care se incadreaza acolo - RUSINE!

Ontopic : Ne amagim noi ca e gri viitorul curselor dar el de fapt e NEGRU ! O sa vedeti ca am dreptate !

e naspa daca e asa negru... foarte naspa....:???: chiar asa nu se preconizeaza nici o schimbare a curselor in craiova...desi anu trecut... eram lideri ca sa zic asa ... cu cate s-au facut... iar anu asta....:rolleyes2
de schimbat locatia... daca momentan aeroportul e in lucru nu gasim???:rolleyes2

MaF|OtU 04-07-06 20:55

Quote:

Originally Posted by bodyspeed
e naspa daca e asa negru... foarte naspa....:???: chiar asa nu se preconizeaza nici o schimbare a curselor in craiova...desi anu trecut... eram lideri ca sa zic asa ... cu cate s-au facut... iar anu asta....:rolleyes2
de schimbat locatia... daca momentan aeroportul e in lucru nu gasim???:rolleyes2

De gasit gasim. Dar cine se baga la altceva decat liniutze ? Sunt foarte putini.

Al3xius 04-07-06 21:12

Quote:

Originally Posted by MaF|OtU
De gasit gasim. Dar cine se baga la altceva decat liniutze ? Sunt foarte putini.

Stiti ca pentru chestia aia va sustinem si cu masini participante si cu organizare daca e nevoie ! Asa ca bagati mare ca sa iasa bine ! :D

dj16xxs 04-07-06 23:41

pai si nu se mai vad blitzurile???.....hai mah....pai ce e asta!!!!...nu-mi place...

All times are GMT +2. The time now is 15:58.

- Copyright 2026 4Tuning