![]() |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tare rau faza !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
ba baiatuleeeeeee nu maaaaaaa eennervaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
|
:paper:
|
Re:
Quote:
|
Duval titlu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nea FA PEDALA !!! Mai are mult pana acolo. Intai sa invete sa mearga coerent cu masina nu cu asa multe sprituri In CNR porecla lui este FA PEDALA . |
Se pare ca ajutoare ar veni din multe parti.. initiative aveti, deci nu cred ca se pune problema sa \"ne lasam\"! :mad: Sunt prea multi pasionati aici.. unii chiar fanatici ca sa `se lase` vre-odata!
|
Re: Viitorul curselor in Craiova- exista sau ne lasam?
"Viitorul curselor in Craiova" - un subiect care poate fi de actualitate.
A trecut prima jumatate a anului ... care este bilantul ? Ce pareri aveti ? La ce sa ne asteptam in cea de a doua jumatate ? Cum stam fata de anul trecut ? Pareri ... opinii ... sugestii ... |
Parerea unui pushtan care traieste printre cei pasionati si care o sa faca parte dintre cei cu carnet in curand:
Dupa mine dak e sa ne raportam la prima jumatate a acestui an viitorul e cam gri, de cand au inceput toti sa-si faca cluburi peste cluburi altceva nu se mai face.2curse in o jumatate de an pentru un oras cum e Craiova mi se pare slabutz,mai ales ca din cate stiu eu nici in viitorul apropiat nu se preconizeaza nimik... Dar nici cu Bucurestiu' nu-mi e rusine, macar acolo speram sa fie mai des dak la noi nu ........ CU RESPEKT !!! |
atata timp cat nu sunt bani nu ai ce face....autoritatile in loc sa se ajute mai mult te incurca......si tot asa.....nu va exista un viitor....iar cei care vin din spate in loc de neoane si blitzuri alceva nu stiu!!!....asa ca eu unu NU VREAU sa ma mai implic pana cand la daewoo...nu se va da toata lumea...sau cei de pe margine nu vor mai comenta....aaaaaaaaaa se dau 2 dacii sau 2 oltcituri...
asa ca generatia 19-20 de ani mai mult decat FARA NUMAR...nu mai stie...si pe langa faptul ca nu fac nimic mai sunt si turnatori si la garda si la presa.... si ii stiu care sunt....si daca ii prind ""in flagrant" le rup picioarele....la propriu! dupa parerea mea odata cu intrarea aeroprotului in renovare si cu legea curselor ilegale....a murit istoria curselor in craiova... E O PARERE... |
Quote:
|
Quote:
Ontopic : Ne amagim noi ca e gri viitorul curselor dar el de fapt e NEGRU ! O sa vedeti ca am dreptate ! |
Quote:
de schimbat locatia... daca momentan aeroportul e in lucru nu gasim???:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
pai si nu se mai vad blitzurile???.....hai mah....pai ce e asta!!!!...nu-mi place...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning