![]() |
Re: 4TuningRO numarul 2 !
holla...nu stitzi cand apare si in timisoara nr 2?ms
|
acum am venit... am fost la Diverta in MALL si la o taraba unde stiam ca au si nu am gasit :((... la Diverta inca mai aveau nr. 1... :(
|
in 2-3 zile, apare pe tarabe
la agipuri, a fost la toate, dar unde s-a terminat si nu e in raft, nu va asteptati sa stie vanzatorii ce vand, cu atat mai putin ce a fost am facut luna asta teste... nu stiau vanzatorii de reviste, desi le aveau in raft cand s-au terminat, normal ca nu mai stiau nici atat hai, ca mai e putin... |
andrei daca e..imi cumperi si mie un nr 1 si 2 de la bucale..ca aicia in cta nu se gasesc...si ti le platesc ramburs...
|
ieri citit tot nr.2 ..
pacat ca nu am gasit nr.1 :( :( ... mai pot face rost cumva de nr.1 ? :rolleyes2 :rolleyes2 :sad: |
am intrebat si eu azi pe la vreo 2 rodipet dastea :-Psi inca mai aveau nr 1
nr 2 nu stiua cand o sa-l primeasca |
Gratian, daca vrei pentru Constanta pot sa te pun in legatura cu centrul de la Tomis Mall. Ar fi mai simplu pentru toata lumea sa il gaseasca acolo.Ce zici?
|
Fugitiv ne-am uitat mai multi din club pe revista nr.2.
1. Am observat ca la fiecare masina prezentata s-a precizat si clubul din care face parte, la noi nu a fost valabil. Un gust amar.. 2. La standul Anonymous de la Prisma nu a fost nici un Impala Lowrider.. poate Comet. |
Sunt sigur ca nu a fost cu intentie.. Oricum noi va multumim.. doar ati vrut sa ne pastrati anonimatul... nu degeaba ne numim Anonymous MotorSport ;)
|
Quote:
da e o idee f buna..acolo il gaseste toata lumea..nu la toate agipuriile..de la care nu pune nici draq benzina... |
Quote:
|
r5-ul alb a aparut in revista?
|
dap, r5 alb, de apreciat ce s-a facut la masina aia
|
este super misto revista, e criminala!
e din ce in ce mai perfecta...... si sunt mai multe pagini..... bravo baieti... si multumesc inca o data pt "DACIA LOCO PE STICA" :lol: :lol: SUPER FRUMOS!;) |
am si io o intrebare ...la cta se gaseste ......
am cautat nr 1 si nu l-am gasut |
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning