![]() |
Re: CT 23 C M Y
Frumoase jantele insa parerea mea e ca aratau mult mai bine in 2 culori asa cum le-ai cumparata decat albe cum le-ai facut,insa gusturile nu se discuta,tie sa iti placa.Bafta la modificarile ce le-ai enumerat.
|
7 Attachment(s)
....poze noi.....maine o bag la vopsit.....
|
Lucru ma n-auzi :))
|
hai k iese.tot ce e mai bun :D
|
Quote:
dragute jantele,o prinde bine;) |
... tot rosu toreador o fac.......vopsesc decat exteriorul si sa nu se vada diferenta pe la usi.....
|
13 Attachment(s)
......poze noi....ieri a fost vopsita.....azi a vopsit maruntisurile(manere fata,oglinzi,bari,masca fata,bandou portbagaj ,pleoape si un lac pe stopuri)......maine sper sa iau masina....urmeaza o sedintza foto pe saptamana viitoare dupa ce o asamblez si ii pun jantele ;)
|
..... eleronul a fost modificat dupa ce am luat-o de la ovidiu,de la fibra.......dadusera o buleala......stramb montat.....asta e.......bine ca s-a putut remedia....cu 2 zile de munca.....
|
Cam cati bani vopsirea?
|
nimik...... a fost pe casco
|
sal barile le-ai vopsit total sau partial cum erau din fabrica? app frumoasa masina :)
|
barile au fost vopsite in totalitate :)
|
mersi sunt nerabdator sa o vad gata de drum :P
|
Eleronul ala arata chiar bine :)
asteptam finalul. |
11 Attachment(s)
...... masina a fost scoasa din service sambata.....dar am fost foarte ocupat.....cateva poze rapide facute azi dimineata .....o sa revin cu poze noi si mai artistice dupa ce montez noile jante.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:46. |
- Copyright 2026 4Tuning