![]() |
Re: Stilo
interesant topic dar s-a deviat la rivalitatea dintre nemtzesti si macaronare.
Si eu as vrea sa-mi iau un stilo 1.6 sau 1.8 coupe si am vazut ca ma cam incadrez in banii care-i am eu. in jurul de 7000. M-as orienta si la un jtd dar e mai scump. Voi ce spune-ti? sunt fiabile? Nu ma refer la amortizoare, bucse si chestii dastea care sunt consumabile in romania. Ma refer la motor, electrica, tabla. Inca ceva pe toate care le-am vazut cu motoare 1.6 sau 1.8 au sub 120 de mii km. Sa fie tzepe sau sa nu se circule foarte mult cu ele?! Astept cateva lamuriri din partea voastra care sunteti posesori si care va mai si pricepeti. |
salut baietzi ... deci .. sunt bune Italienele astea :D ? k vineri vin in Bucuresti sa cumpar un Stilo ... 1.4 benzina , 101 cp , 2 usi ... destul de dotat , 2004 , 80.000 km .... pretu acceptabil ... acum as avea 3 rugaminti .. la voi...posesorii de Fiat :D ..
1. care e cel mai bun tester din Bucuresti ? Vitan ... ? care .. ? 2. masina numai are cartea de service ... pot sa ma duc cu ea la reprezentanta la Fiat sa`mi zica despre ea... mi`a zis cineva k ma duc la ei...dau spaga cateva sute si imi mai zice despre ea... se poate? 3.unde e reprezentanta Fiat in Bucuresti ?:D |
du-te la testerul din vitan cu toate ca e mare tigania pe acolo, dar unde nu e...
reprezentanta Fiat in buc. e la autoitalia, pe bd. Timisoara langa BCR.O gasesti tu.Nu poate sa-ti zica decat ce au ei in istoria de service, adica reparatiile care s-au facut la ei pe seria respectiva de sasiu.Daca ala a pocnit-o a reparat-o la ei si tie nu ti-a zis si n-are nici factura pe reparatia respectiva asa l-ai prinde, dar nu e nimeni asa prost:Dcred |
HTML Code:
Jimmy_slideiar preturile nu sunt mari sa sti ... zic yoo |
ce credeti de fiat stilo? 1.4/1.6/1.8 benzina? sunt bune? sunt fiabile?
|
Eu am de 1.6 si sunt foarte multumit de ea. "Fiabil" este un termen mult prea relativ si cred ca ar dura o vesnicie sa-l comentam. Masina si in sine motorul este foarte buna ca raport calitate/pret/dotari/design/.../...
Eu ti-o recomand cu placere. |
Quote:
vrei sa stii la ce sa te astepti mai rau???:rolleyes2 in mare sunt masini bune dar fiecare are personalitatea ei :d |
| All times are GMT +2. The time now is 22:57. |
- Copyright 2026 4Tuning