![]() |
Re: Ford Capri MK1 V6 2300 GT-The White Dream-69 GTO
Perana este cam singurul muscle car din seria Capri si cel mai misto din seria modelelor speciale MK I.
|
Quote:
|
Am observat ca multe MK1 in afara incep sa fie dotate cu motorul V8 de 3.5 de pe Rover P6 sau SD1/Range Rover. V8, aluminiu atat blocul cat si chiulasele, 2 carburi sau injectie, puteri de la aprox 160cp la 190cp (SD1 Vitesse), cuplu de neam prost, sunet tipic de V8. Iar exterior - se merge pe o linie foarte misto - care apuca si-l doteaza cu "Cologne arches", un fel de bosaje ale naibii de rare dar superbe pt MK1, un eleron ce pare ulterior dintr-o bucata cu capacul portbagajului, si toti inlatura barele de protectie. Tari pana la D-zeu masinile - nu me refer neaparat pe performante, pt ca poate sunt alte masini care trag mai bine si au tinuta mai buna - dar aele se misca demential cu motorul ala, suna demential, arata de pici pe spate - un muscle car palpabil ca sa zic asa.
|
Quote:
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... |
2 Attachment(s)
Uite alte mk1 :D:
Pe cand niste roti late si o vopsea metalizata ? :D |
am eu pe cineva cu jante gen capriul alb la o suma mica :D pe 13 sau 14 numai stiu exact
|
Quote:
rotzi late de 185 ....in seara asta pun .. Quote:
|
15 Attachment(s)
[FONT="Arial Black"]sSI INCEPE MAREA DEZMEMBRARE[/FONT
nici nu am ajuns bine acasa cu ea si gata incep sa o dezmembrez,sa evaluez situatia la rece ..... per asamblu este mai bine decat m am asteptat,inca are linie ,si ..rugina...nesemnificativa..pragurile sunt ok,lonjeroanele ok...treburi de finetze pe la pasajul rotzilor ,portiere etc....masina a fost desfacuta bucata cu bucata ,surub cu surub..... intre timp din anglia trebuia sa imi ajunga noile ei rotzi...pe 13 super balon..rotzi de mustang super slot wheels ,cauciucuri cooper cobra....... |
Eu zic ca te lasa nevasta daca esti insurat :))
|
4 Attachment(s)
Quote:
jantele noi......2 perechi....unele normale...si unele deep dish...8j pe spate.... |
arata bine jantele alea, dar nu ies cam mult pe spate? sau vrei sa ii faci evazari? maine iti la pe pm, numaru baiatului cu jante. Spor la marea dezmembrare :D si sa speram si la marea restaurare ;)
|
Care mare dezmembrare? Dupa cum se vede dezmembrarea a luat sfarsit.
Uitandu-ma la diverse topicuri pe aici...chiar mi-e dor de inca o restaurare din asta......poate vreodata va veni si randul meu. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Aripile sunt modificate insesizabil si nu dauneaza aspectului clasic :idea::!: |
super misto.ideea este ca aceasata masina tiind sa o bag la retromobil,(impozit 0,taxe0,motorul fiind destul de mare)si nu stiu daca cei de acolo ar fi de acord cu o asfel de modificare.am inteles ca sunt foarte drastici .
dau super bine pasajele rotilor.sincer nu am vazut aceasta masina pina cum...super misti si imi plac si tobele finale... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning