Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   A race car is born (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/16079-race-car-is-born.html)

zarathustra 02-05-06 14:26

Re: A race car is born

nu ma las...am zis ca o fac pentru viteza.. chestia cu vopsitul e o masura de protectie a caroseriei pentru perioada viitoare. deci tot cu oltcit ma bat la grupa a1... cu atat mai bine...eu stiu ca trebuie sa scot sub 16.6 pe 400m ca sa-l bat.

NightClubRacer 02-05-06 15:12

eu iti urez succes si poate ne vedem in grupa... ;)

bodyspeed 02-05-06 18:26

Quote:

Originally Posted by zarathustra
nu ma las...am zis ca o fac pentru viteza.. chestia cu vopsitul e o masura de protectie a caroseriei pentru perioada viitoare. deci tot cu oltcit ma bat la grupa a1... cu atat mai bine...eu stiu ca trebuie sa scot sub 16.6 pe 400m ca sa-l bat.

pune in calcul ca si altii se pun acum sa scoata si mai putin de 16 pentru ca lucrurile evolueaza ;) ce a fost nu o sa mai fie o sa fie mai rau ;)

zarathustra 02-05-06 22:36

da-mi voie sa cred ca exista o limita totusi... masina mea (rx-8) scoate cam 15 secunde si e distanta mare de la grupa a1 la e... nu ca ar fi rx-8-ul foarte tare... am luat bataie de la un r5 turbo.

zarathustra 03-05-06 23:00

din momentul asta caut oficial turbina t2/t25 sau t28... cred ca merge si t3 totusi :)...
caut carburator de r5 turbo... si intercooler am de unde lua. astept raspuns

Zaf 04-05-06 09:01

omuliber se ocupa cu turbine iti aduce tot ce vrei...cu carbu de r5 turbo mai ai de cautat :)

zarathustra 06-05-06 15:48

gandeati c-am murit? nicidecum.

masina e gata saptamana viitoare la sfarsit. am cumparat set motor de trs si o transform. cost la piese?
axe cu came, culbutori, toate simeringurile, curele de distributie, placute de frana, garnituri, carburol, ulei de transmisie si de motor castrol - 660 RON
chiulase, cilindri, pistoane, supape, segmenti, bolturi- 850 RON
...
carburator solex 32 dis de r5 gtt - 250 RON
turbina 950 RON
intercooler mare 500 RON
....
va tin la curent... montajul s-ar putea sa dea putin de furca.

NightClubRacer 06-05-06 17:29

bafta la montat!!! ;) si pune poze cum faci montajul... :D

Zaf 06-05-06 18:10

Unde ai gasit carb ? Ca al meu cam face figuri (asta de r5 gtt). Da pune poze sa vedem si noi.

zarathustra 06-05-06 18:22

am gasit foarte greu carburatorul si daca ar mai avea unul, l-as cumpara si pe ala. deci aici sa nu te astepti sa te ajut. stiu ca asta de r5gtt nu suporta prea multe reglaje. oricum... poze voi pune cand e gata. apoi cand e gata motorul cu turbina cu tot. n-are rost acum sa umplu topicul de poze. :)

COJONES2GOOD 07-05-06 21:33

Salut! Imi place proiectul tau(il urmaresc inca de la inceput).Abia astept sa vad rezultatele asa ca spor la tb si s-auzim de bine!

B39738 07-05-06 21:44

qumatru...baga mare ca ne prinde legalele prin garaje...vezi poate facem dealul cu intercoolerul...

EvLSant0S 07-05-06 22:08

Quote:

Originally Posted by Tim
de dragu vechiului proprietar:):))

sper ca ai glumit =)) si daca nu , felicitari =)) o sa fii foarte foarte CHULO =)) bafta cu proiectu

zarathustra 08-05-06 13:44

cumparat azi intercooler, am dat-o in bara cu carburatorul ca nu era ce trebuie... era o injectie monopunct nu carburator. sunt dezolat...am tot in afara de carburator...

NightClubRacer 08-05-06 15:11

e las ca e bine...gasesti tu carburator. ;) bafta!

All times are GMT +2. The time now is 01:27.

- Copyright 2026 4Tuning