![]() |
si daca nu e skailain
si omu o fi vazut vrun trabant tunarit, modificat, la volan un baiat? |
Re: skyline in bucuresti
Quote:
|
Re:
Quote:
|
un pic offtopic : very_fast vezi ca avataru ala e deja luat de COYOTU :P :P
|
skyline exista in germania mult si bine, da ala habar n-are
cauta pe mobile.de vezi dc mai e - r34, 600cp, vreo 45ooo de eur |
daca ai citi ce scrie la \"Beschreibung\", ai observa ca acele skyline-uri NU sunt inmatriculate in jermania iar majoritatea nici macar nu se afla acolo, ci in Japonia, State, Australia, etc
|
pa mobile.de pot sa pun si eu anunt ca vand rulmenti romanesti dar asta nu inseamna ca aia importa asa ceva din romania
uite akimoto e cu temele facute :D |
asa e ...cu mobile.de e mare vrajeala ... :evil: :evil:
|
hai ma nu ne mai amenintzi cu poze cu skyline in bucuresti .... prosti suntem noi ca-l bagam in seama
|
pai la locatie zicea Hamburg si din ce am inteles eu p-acolo era inmatriculat
poate ziceti si de gramada de supre ca-s tot asa... si dc nici asa nu ma credeti va aduc OPTION ci sky negru de 600 cp prezentat, GERMANIA, ca sa vedeti ca mi-am facut si io temele... :twisted: |
hai sa nu facem asa mare tam-tam cu germania. nu cred ca e asa important daca sunt in germania.
sincer mie mi se rupe si daca o fi in bucuresti atata timp cat nu e al meu. Nu ma incalzeste de loc. sunteti offtopic rau de tot |
varza topicul .... ar trebui inchis
si apropo de mobile.de ati cumparat vreunul o masina asa ? sau cunoateti pe cineva care a facut-o ? |
in hamburg nu exista nici un skyline....eu nam vazut in toata germania skyline...
|
Daca vreti va dau eu poza facuta de mine cu un skyline in POiana BRasov......era de anglia pt ca avea volan pe dreapta da si avea un nr foarte interesant o sa va dau poze sa il vedeti
|
Am gasit si pozele......vin acum
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:45. |
- Copyright 2026 4Tuning