![]() |
Re: Dotari vs Marca
Quote:
Gresit in plus service-ul te costa dublu (ca manopera). Iar piesele te costa triplu.Ca doar e marca. spunea cineva mai sus ca pt. germane ai un dosar plin pt. optionale...... pe cind pt. o japoneza de exemplu ,nu prea mai ai ce adauga.Ei au in standard de vre-o 15 ani geamuri electrice,cind inca europenii mai dau la manivela pe standard si acum. :):):) |
E rezonabil Nissan-ul tau 1,6 litri/109 CP,chiar se compara cu Vectra 2.8 :rolleyes2
Primera Acenta 5 usi 2 litri/140 CP 19.800 EURO CIP. Vectra Sport 5 usi 2,8 litri/230 CP 20.400 EURO CIP. Hmm...600 EURO pentru diferenta de la I4 de 140 CP la V6 turbo de 230 CP ? Ce alegere dificila... |
Quote:
eu am fost la reprezentantza, si nu manopera e asa de mare... e mult folclor cu pretul manoperei...piesele intr-adevar, daca le cumperi din reprezentanta sunt scumpe... dar... la bmw nu ai ce sa le reprosezi, din nici un pt d vedere... eu nu am auzit p nimeni sa aiba probleme cu ele. nu vorbesc pt alte marci, nu stiu, dar dpdv al bmw, piesele isi fac toti banii. daca simti k nu t mai tine sa cumperi din reprezentantza,si esti iesit din garantie, uite un exemplu de preturi pt consumabile, in ron: ulei: 40/ litru, castrol placutze frana: fatza 120 , spate 110 filtru aer: 80 ron filtru motorina: 60 ron filtru polen: 90 ron filtru ulei 70 ron. vorbesc de piese made in germany, nu turcisme... deci nu mi se pare atat de mare diferentza in functie de marca... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:27. |
- Copyright 2026 4Tuning