Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Nubira 1- Leul meu (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/158421-nubira-1-leul-meu.html)

Rih85 18-05-10 21:22

Re: Nubira 1- Leul meu

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3371105)
Te-ai gandit cat costa toate astia??? te intreb asa ca poate depasesc valoarea masinii! :D

Ce nu inteleg eu... cum adica "bixenon cu lupa" ca nu inteleg??? :)))
Pui folie pe fata si pe triple nu pui ca te ia politia... :))) Cu folia pe fata nu te ia?

Iar ca sfat: ar fii bine sa o lasi as visinie, poate un pic mai inchis! dar nu neagra! foarte greu de intretinut!

da. calculele sunt facute si intr-adevar suma pe care vreau sa o bag acuma in masina depaseste suma pe care am dat pe acuma aproape 1 an de zile in urma dar vreau o fac asa cum vreau eu. Pe Nubira pentru ambele faze este un singur bec H4. Cum farurile de la masina nu sunt dotate cu lupe, pentru o focalizare mai bune cumpar xenonul cu lupa. cu folia pe fata nu ma ia politia daca nu este mai intunecata de 30%.

pustiu_FUG 19-05-10 10:13

Quote:

Originally Posted by Rih85 (Post 3371133)
da. calculele sunt facute si intr-adevar suma pe care vreau sa o bag acuma in masina depaseste suma pe care am dat pe acuma aproape 1 an de zile in urma dar vreau o fac asa cum vreau eu. Pe Nubira pentru ambele faze este un singur bec H4. Cum farurile de la masina nu sunt dotate cu lupe, pentru o focalizare mai bune cumpar xenonul cu lupa. cu folia pe fata nu ma ia politia daca nu este mai intunecata de 30%.

vezi sa nu ai geamurile ionizate din fabrica..ca daca le ai..degeaba pui 30% care este defapt 27% legal, pe ei nu ii intereseaza ca ai pus folie legala, trebui sa ai 27% geamul +folie, daca vrei legal dupa carte, :), bafta! arata bine masina, imi place culoarea, nustiu de ce:-)

Rih85 19-05-10 15:37

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3372060)
vezi sa nu ai geamurile ionizate din fabrica..ca daca le ai..degeaba pui 30% care este defapt 27% legal, pe ei nu ii intereseaza ca ai pus folie legala, trebui sa ai 27% geamul +folie, daca vrei legal dupa carte, :), bafta! arata bine masina, imi place culoarea, nustiu de ce:-)

am inteles si mersi pentru informatii. geamurile sunt normale. nu sunt ionizate, deci pot pune o folie pe fata fara problema. mersi pentru aprecieri.

nt98adu 19-05-10 15:56

Vopsitorie completa Accent Service Piatra Neamt-cel mai tare service- 2500 lei. Se pare ca, cu cat e mai mare orasul, preturile cresc. O antifonare ajunge la 250ron.

Rih85 19-05-10 16:01

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 3372948)
Vopsitorie completa Accent Service Piatra Neamt-cel mai tare service- 2500 lei. Se pare ca, cu cat e mai mare orasul, preturile cresc. O antifonare ajunge la 250ron.

hmmm..interesanta idee. si cred ca ai si dreptate. ai vopsit ceva acolo sau cunosti personalul de acolo? suma este aceeiasi pentru o schimbare totala de culoare sau este diferenta si daca da..de cat?

nt98adu 19-05-10 18:27

Am prieteni acolo. E vb. daca respecti culoarea masinii si doresti doar vopsitorie exterioara. Am sa ma interesez cat costa o vopsitorie exterioara cu schimbare de culoare si-ti spun. Ti-am dat pretul la cel mai bun service. Asa mai sunt si altii: Service Ciubotaru = 1600ron, Raizner = 1800ron, Autovest = aprox. 2000ron. Mai sunt si particulari, cu cabine de vopsit care au preturi incepand de la 900 ron pana la 1500ron. Toate preturile postate includ materiale, pregatit pt. vopsit si vopsit.

A si am uitat sa-ti spun ca sunt unii care vopsesc si pe 400ron daca nu schimbi culoarea. Ce iese nu garantez::???:

Rih85 19-05-10 18:51

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 3373387)
Am prieteni acolo. E vb. daca respecti culoarea masinii si doresti doar vopsitorie exterioara. Am sa ma interesez cat costa o vopsitorie exterioara cu schimbare de culoare si-ti spun. Ti-am dat pretul la cel mai bun service. Asa mai sunt si altii: Service Ciubotaru = 1600ron, Raizner = 1800ron, Autovest = aprox. 2000ron. Mai sunt si particulari, cu cabine de vopsit care au preturi incepand de la 900 ron pana la 1500ron. Toate preturile postate includ materiale, pregatit pt. vopsit si vopsit.

A si am uitat sa-ti spun ca sunt unii care vopsesc si pe 400ron daca nu schimbi culoarea. Ce iese nu garantez::???:

mersi pentru ajutor. eu as dori totusi o schimbare totala la masina. as bate spre un negru lucios, poate perla. si din poze se vede ca este nevoie de ceva tinichigerie pe aripi si capota ca nu se aliniaza cum trebuie. si in plus vreau sa acopar si gaura de la gaz ca oricum ala nu mai exista :). deci daca poti sa imi spui un pret pentru toata operatia am sa o iau in considerare serios pentru ca se pare ca se merita.

nt98adu 19-05-10 19:06

Trebuie sa astepti pana maine dupa amiaza.

nt98adu 20-05-10 17:12

Pentru schimbarea culorii, avand in vedere ca se dezechipeaza toata masina, pret manopera dezechipat-echipat, pret pregatit pt. vopsit-vopsitorie, pret materiale inclusiv vopsea, cel mai ieftin service este Autocosmetics Baltatesti Neamt. Lucrarea intre 2500 si 3000 ron functie de ce are de facut la masina. Practic lasi cheile si masina rosie si iei masina neagra.;)

Si la Accent Service ar fi ieftin, insa doar manopera de 2000ron. Cu materialele si vopseaua lor ajunge la 1000 euro. Deci materialele si vopseaua sunt mai scumpe decat manopera. cred ca ar tb. sa-ti cumperi toate materialele inclusiv vopseaua si sa apelezi la un service doar pentru lucrarea efectiva. Iesi mult mai bine la pret. Bafta!8)

Le: Daca te intereseaza oferta de la Autocosmetics, da-mi de veste.

Rih85 20-05-10 22:22

maine ma mai intalnesc cu vre-o 2 persoane care se ocupa cu asa ceva sa vad care e treaba si cu ei. dar tu garantezi pentru ei ca fac treaba buna?

nt98adu 21-05-10 18:37

Eu nu pot garanta pentru un lucru pe care nu-l fac eu. Tu-mi garantezi ca daca merg in Iasi am asfalt bun? Ei cam asa vine si aici. Am cativa colegi care au avut masinile la autocosmetics si sunt foarte multumiti. Am vazut si eu cum lucreaza. In ceea ce priveste vopsitoria sunt foarte buni. Problema e ca indiferent de service-ul unde o duci, vopsitoria la negru lucios sau negru perla v-a iesi in coaja de portocala. Doar fabrica iti poate scoate negru de negru.:idea:

Rih85 22-05-10 13:32

mersi mult pentru efortul depus. am primit ieri o oferta aici foarte buna si cred ca am sa o onorez. acuma ramane ca in perioada urmatoare sa fac rost de eleronul ala de portbagaj cu semnalizare si un spoiler spate si pot sa o trimit la vopsit.

Rih85 29-05-10 22:57

3 Attachment(s)
Exasperat de problema de la roata fata dreapta am schimbat butucul si rulmentul la a doua fuzeta si le-am montat pe masina. Plus ca am schimbat si discul de frana. Pe moment la magazin nu era butuc de Nubira 1 asa ca am luat de Nubira 2 cu prindere cu suruburi si piulite. In rest totul e identic. Rezultatul la un drum de vre-o 200km.... o scadere considerabila la huruit si incalzire insa mai exista. Voi vedea in viitor cum se va comporta...

Rih85 04-06-10 16:01

8 Attachment(s)
Lucruri mici cumparate inainte de marea vopsire a masinii. Chederele vor fi montate bineinteles dupa ce masina este gata . Am reusit intr-un final sa rezolv si problema cu usa de la alimentare benzina. Acuma sta inchisa si o pot deschide din interior 8)

Rih85 06-06-10 10:08

8 Attachment(s)
Incepand de ieri 05.06.2010 masina a fost trimisa la pregatire pentru vopsire totala. Imaginile de jos sunt cu dezmembrarea masiniii ( o munca mai grea decat ma asteptam).

P.S. Momentan am renuntat la ideea de xenon cu lupa deoarece nu se gaseste nimeni sa monteze acele in far ( recunosc ca eu nu ma bag ). In acest caz voi lua un kit xenon H4 simplu iar diferenta de bani cred ca o voi baga intr-o toba sport.

P.S2. Ultima poza e ca amintire... va dispare si numarul :rolleyes2

P.S.3 am posibilitatea sa schimb culoarea de la plasticele din interior : cadrane aerisitoare si suportul acela care cuprinde schimbatorul si frana de mana. Luand in considerare culoarea bordului si culoarea masinii ( cred ca va fi un negru metalizat perla) in ce culoare sa vopsesc acele plastice? ceva in contrast(cel putin cu gri-ul bordului)... adica un alb,nu?

All times are GMT +2. The time now is 09:01.

- Copyright 2026 4Tuning