![]() |
Re: Opel Astra Classic vs Dacia Logan
Omul a spus ca la pret de logan 105cp mai gasesti masini CU DUIUMUL care au peste 100 de cai. Si eram curios sa imi dea macar 2-3 exemple de masini peste 100 de cai in pretul asta......
Apropo de pretul la logan. http://www.dacia.ro/#/oferte-special...r-article.html 8850 cu tva si fara rabla. |
Quote:
|
Dragos2900 te rog frumos argumenteaza de ce Astra F ar fii mai buna ca un Logan ?
Eu am votat astra,e mai frumoasa,motoare mai noi,dar spatiu mai mic,dar si un pret mai mare. |
1.6i 16v (Z16XE-ul) nu se mai fabrica, e inlocuit de Z16XEP 1.6 twinport care e alta mancare de peste. La fel si cu 1.4twinport Z14XEP care e altceva decat 1.4i (Z14XE).
|
Quote:
De curiozitate ai mers cu un logan? Loganul e perfect pt RO si drumurile din RO, insa eu ca tanar nu l-as cumpara, pt ca nu se potriveste tineretului! Sandero in schimb e mai mult decat ok. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am mancat o litera, scuze .te ai schimbat in bine ,ce credeai?:D
|
Quote:
|
nu prea vad dc ti-ai lua logan!? doar ca este cu 15 cp mai puternic? oricum nu prea se simte, nu sunt masini de curse.
in afara celor 15 cp+ pt logan, alte avantaje nu exista: consuma mai putin , , taxe mai mici, arata mult mai bine, intretinerea aproximativ egala, fiabilitatea specifica opel... |
problemele pe care le-am avut la logan in 2 ani de cand e masina:
schimbat capetele de bara de doua ori (asta e buba lor). are 130.000km; s-a blocat cheia in contact (nu puteam nici sa o mai scot). 500 ron un contact nou; scurtcircuit la lampile din spate, problema generala; piese pe original, cica, foarte scumpe. cadru metalic pt. spatar scaun sofer(s-a rupt)-700 ron. pe langa faptul ca se desfac surubelele de la trepidatii si-ti zornaie in cap eu zic ca e o masina de toti banii, de cati bani dai pe ea. atat poate Dacia. nu e neaparat cum zicea un coforumist ca nu ne mai suportam in dacii. asta e crudul adevar despre masinile romanesti. as mai putea enumera multe probleme la logan. al meu e diesel. mai am probleme si la motor. ah, la benzinara, la doi colegi de-ai mei le-au ramas blocate in treapta 1. stabilitate... lasa de dorit avantaje: nu prea multe. in afara de mult spatiu de carat cartofi si alte bagaje gen soacre si morti e numai buna. majoritatea pensionarilor au logan, tie iti trebuie una eleganta. ok, ok! am multi prieteni coforumisti cu logan. nu-mi sariti in cap. majoritatea masinilor au AC acum, plus alte dotari. eu zic sa te gandesti bine. testeaza-le pe amandoua. apropo, nu sari ca ars daca te intreb, daca nu esti vitezoman si zici ca mergi perfect, de ce iti trebuie multi cai pt depasiri? eu consider ca o depasire o fac atunci cand intradevar vreau sa merg cu viteza, sa bat anumite recorduri de timp, atunci da, imi trebuie cai multi. restul le consider mici depasiri care la fac lejer din mers. as opta pt opel mai ales pt ce ai tu nevoie. |
da majoritatea loganurilor sunt cam praf, dar am un vecin care are logan taxi si el si fiul lui. unul are 210.000 km in 3 ani si celalalt 250.000 km in 4 ani, fara reparatii majore. adevarul ca nu merg tare cu ele, la drum intins nu sare de 110 km/h.
|
Quote:
La firma unde lucrez am si Logan diesel/benzina si Astra Classic diesel/benzina,le-am condus pe toate si nu o tura,ci mii de km.cu loganurile am facut satu-mare,craiova,iasi etc,cu astra am facut oradea,cluj,craiova etc din perspectiva mea cele doua masini nu se pot compara. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:44. |
- Copyright 2026 4Tuning