![]() |
Re: Reclamatii votare
bah sa nu mi se sperie monitoru :D
apropo` ,daca tot ti-a fost "expediata" lucrarea, atunci pune-o aici pe site sa vedem ce minunatie facusei ;) |
eu nu am nemutumiri prea mari,pt ca e doar un concurs si ..........
oricum avand in vedere ca e primul de acest gen,eu cred ca e destul de bine o greseala am vazut la multe masini,daca mergi pe aspectul de curse eu cred ca trebuia sa schimbe si decorul,ca asa nu e deloc real,unde o sa vezi tu masina luata direct de pe pista pi pusa langa mare chiar si alea legale,acceptate pe drumuri publice ,cu tetne sportive nu prea dau bine in peisajul ala! voi ce ziceti? am dreptate? |
A devenit o obisnuinta pe 4tuning sa se uite subiectul topicului!
Aici se vorbeste despre neregulile aparute la votare, nu se comenteaza masinile aflate in concurs! Probabil ca va fi constructiv si lucrul asta, dar abia la terminarea votului, acum este prematur sa facem asta si chiar putin incorect pt ca i-am putea influenta pe cei ce poate nu s-au decis inca! |
Quote:
cred ca ce ai vrut tu so spui cu luatu' de la zero este ca incepi cu o idee proprie pe care mai apoi o diversifici...de acolo poate si "TUNING-UL VIRTUAL E O IDEE CARE PRINDE CONTUR." Si intradevar "SE CONTUREAZA PRIN DIVERSE MIJLOACE. PIX, CREION, FOAIE, PROGRAME DE EDITARE 2D SI 3D, PROGRAME DE PROIECTARE PARAMETRIZATA." DAR NU NEAPARAT DE LA ZERO CUM SPUNE SI DEFINITIA^ .. asa ca poate ca nu mam exprimat eu destul de corect in postul de mai inainte in care generalizam...dar sper ca ati inteles acum ce am vrut sa zic. |
nu am avut timp sa citesc toate topicurile ....in ultimu timp nu prea am mai avut timp sa intru pe forum . ....deci sunt sigur ca s-au scris multe .................................................. ..'
bai alexutz tu ai o problema mare ........ce draq te ataci in halu asta ma .......la salon nu comentai nimic si aici sari in sus ........ voi ori avetzi ceva cu mine ori ce draq de ce nu va convine ca am castigat eu ............. oricum va dau un sfat ......nu va mai agitati sa ales prafu de concursul asta ......... .............................. |
Da, s-a ales praful de concursul asta datorita proastei lui organizari si lipsei de interes, si nu in ultimul rand din cauza celor ca tine care au tinut neaparat sa castige fara sa conteze mijloacele. Am spus ce am avut de spus legat de salon, browsuieste forumul si ai sa gasesti, acum spun ceea ce cred legat de ceea ce se intampla aici, faptul ca ai pus jumatate de Constanta sa te voteze si faptul ca umblii cu clone, tu sau fratele tau, dovedeste felul in care vrei sa castigi concursul, felul in care l-ai castigat si la salon.
|
Nu stiu altii....dar mie imi place sa fiu corect si zic ca cel mai bun sa castige...si eu am participat la una din categorii si nu i-am spus nimanui "Ba hai fa-ti user pe 4tuning si arunca-mi si mie un vot dau un cico".....Eu urez inca o data bafta tuturor si....fiti corecti
|
Quote:
|
hmmm
nu stiu daca sa rad sau sa plang... inca nu am reusit sa urmaresc atent sa vad ce se intampla. remarcati doar ca inca nu am intervenit cu nimic termin cu problemutele aferente , si vedem cum facem, si plangerile numai dupa aia... castigatorii de la prisma sa ma contacteze pe pm, ca sa stabilim procedura de palta, impozitare, etc... aici, o sa vedem cum facem... surprize placute si aici |
da cum se stiu care sunt castigatorii d la prisma k yo nici acum nu am aflat care sunt??are cineva vreo idee.....
|
4 Attachment(s)
imi bag pola .... stiu ca e gresita mult da am mai evoluat eu de cand am facut-o ... uitati ceea ce trebea sa fie pusa la begginer .... si nu mi-au pus-o :((
sa-mi spunerti ce pareri aveti .... ca gresele are destule :)) si apropo.... parca nu trebuia sa fie nimic scris sau tatuaje pe masini ... vad ca multi au pus ... si nu li s-au facut nimic |
mie personal numi plac..
|
parca erau aici reclamatii votare... nu comentarii lucrari;)
|
Quote:
aceasta lucrare nu a fost primita .. deci nu a fost publicata singura exceptie cu insemne pe masina a fost acel "Gunot" care a si fost descalificat in momentul in care a fost gasita semnatura pe forum unde ai trimis tu lucrarile alea ? |
Quote:
parca ziceai ca ale tale erau printre primele :lol: mie asta nu imi pare a lucrare de top :lol: ziceai ca faci uraaaat rau de toot :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:40. |
- Copyright 2026 4Tuning