![]() |
Re: 2012 We were warned
de dragul efectelor anumite secvente sunt trase de par: supermarket rupt in doua exact cand vorbeau ei de situatia lor de cuplu; vulcan care distruge tot mai putin duba aia (care duba e prea cascadoare); avionul ala care zboara numai pe jos; presedintele de culoare... in fine, nu l-am vazut pana la capat.
|
Da...alea cu cascadoriile, poate sunt un pic fantastice...dar la faza cu Presedintele, gresesti profund. Te-ai uitat la TV in ultimul an?
Cine este presedintele Americii acum? |
Quote:
|
Nu conteazā cine e președinte acum ci faptul că īn mai toate filmele "apocaliptice" președintele american e de culoare.
Sper să nu rămānă decāt o ficțiune :P |
Quote:
esti rasist sau ce? |
Nu-s rasist, am doar un simț al umorului mai cinic. Și ca să te dezamorsez traduc ce-am zis īn postul anterior:
nu contează cine e președinte acum, fiindcă filmul a fost făcut "atunci", iar scenariul și castingul nu au legătură cu prezentul ( la vremea aia era altcineva președinte). Treaba cu realitatea e gluma mea: dacă īn toate scenariile apocaliptice președintele american e negru, īnseamnă că e grav fiindcă, iată, acum in america președintele e de culoare... Să ne īngrijorăm? Te-am liniștit? |
Quote:
|
stiu ce vrei sa zici. insa deja suntem departe de subiect. treaba cu presedintele de culoare pus intr-un timp viitor (si niciodata optimist) e un cliseu care contribuie la saracia acestui film. asta am vrut sa zic de la bun inceput, restul au fost glume din partea mea si opareli ale altora. eu doar mi-am spus parerea despre film, iar pentru altii a sunat a rasism sau lipsa de informare.
chill out. |
ok, hai sa nu ne mai uitam la film , pt ca filmul se uita in viitor si are un presedinte american de rasa asiatica ! nush..dar..mi se pare ..total aiurea! Adica, ..e cea mai proasta critica la adresa unui film. E ca si cum ai zice de ce in Cobra 11 sunt mercedes si bmw, cand puteau fi opel si vw :|
|
daca atat ai retinut din ce am zis, fie. ce e cobra 11? tot un 2012?
aa si stai asa: e musai sa facem o recenzie profi despre film sau e suficient sa ne dam cu parerea? exista cineva capabil sa califice un comentariu mai mult decat daca e off topic sau nu? nu-i nevoie sa ma pedepsesti pentru ca citesti cat vrei din ce scriu. |
Alarm Fur Cobra 11, Politia de autostrada. Un serial ce da clasa tuturor serialelor americane, de actiune !
|
Quote:
Si cu ala cand s-a bagat sub apa sa scoata acea carpa numai tin minte ce era cu 30 de secunde inainte sa vina acel val urias si sa se sufoce el cu familia sa.. si a reusit ... sau cu planul acela.. au fost mai multe:) |
Efectele speciale au fost f bune..In mare este un film Ok! Merita vazut..parerea mea
Woody Harrelson este genial |
super film,dar prea sf..
|
Comedie de film. Nu are nici o treaba cu viitorul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:34. |
- Copyright 2026 4Tuning