Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   2012 We were warned (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/154363-2012-we-were-warned.html)

ovidiums 10-12-09 11:12

Re: 2012 We were warned

de dragul efectelor anumite secvente sunt trase de par: supermarket rupt in doua exact cand vorbeau ei de situatia lor de cuplu; vulcan care distruge tot mai putin duba aia (care duba e prea cascadoare); avionul ala care zboara numai pe jos; presedintele de culoare... in fine, nu l-am vazut pana la capat.

andi_cimpean 10-12-09 17:19

Da...alea cu cascadoriile, poate sunt un pic fantastice...dar la faza cu Presedintele, gresesti profund. Te-ai uitat la TV in ultimul an?

Cine este presedintele Americii acum?

dolb 10-12-09 17:21

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2879132)
Da...alea cu cascadoriile, poate sunt un pic fantastice...dar la faza cu Presedintele, gresesti profund. Te-ai uitat la TV in ultimul an?

Cine este presedintele Americii acum?

giorgi dabaliu bushi ! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ovidiums 10-12-09 17:44

Nu conteazā cine e președinte acum ci faptul că īn mai toate filmele "apocaliptice" președintele american e de culoare.
Sper să nu rămānă decāt o ficțiune :P

dolb 10-12-09 17:50

Quote:

Originally Posted by ovidiums (Post 2879203)
Nu conteazā cine e președinte acum ci faptul că īn mai toate filmele "apocaliptice" președintele american e de culoare.
Sper să nu rămānă decāt o ficțiune :P

asa si? nu inteleg..care-i faza? ce nu e real? care e problema?

esti rasist sau ce?

ovidiums 10-12-09 18:50

Nu-s rasist, am doar un simț al umorului mai cinic. Și ca să te dezamorsez traduc ce-am zis īn postul anterior:

nu contează cine e președinte acum, fiindcă filmul a fost făcut "atunci", iar scenariul și castingul nu au legătură cu prezentul ( la vremea aia era altcineva președinte).
Treaba cu realitatea e gluma mea: dacă īn toate scenariile
apocaliptice președintele american e negru, īnseamnă că e grav fiindcă, iată, acum in america președintele e de culoare... Să ne īngrijorăm?
Te-am liniștit?

andi_cimpean 10-12-09 20:14

Quote:

Originally Posted by ovidiums (Post 2879391)
Nu-s rasist, am doar un simț al umorului mai cinic. Și ca să te dezamorsez traduc ce-am zis īn postul anterior:

nu contează cine e președinte acum, fiindcă filmul a fost făcut "atunci", iar scenariul și castingul nu au legătură cu prezentul ( la vremea aia era altcineva președinte).
Treaba cu realitatea e gluma mea: dacă īn toate scenariile
apocaliptice președintele american e negru, īnseamnă că e grav fiindcă, iată, acum in america președintele e de culoare... Să ne īngrijorăm?
Te-am liniștit?

Te legi de chestii aiurea. Cand ei au pus un presedinte de culoare, au vrut sa arate ca intr-adevar sunt in viitor si faptul ca America are un presedinte de culoare nu mai este o noutate.

ovidiums 10-12-09 21:13

stiu ce vrei sa zici. insa deja suntem departe de subiect. treaba cu presedintele de culoare pus intr-un timp viitor (si niciodata optimist) e un cliseu care contribuie la saracia acestui film. asta am vrut sa zic de la bun inceput, restul au fost glume din partea mea si opareli ale altora. eu doar mi-am spus parerea despre film, iar pentru altii a sunat a rasism sau lipsa de informare.
chill out.

dolb 10-12-09 21:41

ok, hai sa nu ne mai uitam la film , pt ca filmul se uita in viitor si are un presedinte american de rasa asiatica ! nush..dar..mi se pare ..total aiurea! Adica, ..e cea mai proasta critica la adresa unui film. E ca si cum ai zice de ce in Cobra 11 sunt mercedes si bmw, cand puteau fi opel si vw :|

ovidiums 10-12-09 21:43

daca atat ai retinut din ce am zis, fie. ce e cobra 11? tot un 2012?

aa si stai asa: e musai sa facem o recenzie profi despre film sau e suficient sa ne dam cu parerea? exista cineva capabil sa califice un comentariu mai mult decat daca e off topic sau nu? nu-i nevoie sa ma pedepsesti pentru ca citesti cat vrei din ce scriu.

dolb 10-12-09 22:29

Alarm Fur Cobra 11, Politia de autostrada. Un serial ce da clasa tuturor serialelor americane, de actiune !

mitza mtb 12-12-09 01:05

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 2849469)
mie nu mi-a placut, dupa cata publicitate i s-a facut, filmul e mult sub asteptarile mele.efectele merg, dar povestea ... de banii aia se puteau face 2 filme care rupeau.e atat de previzibil filmul, si sincer nu a fost nici o faza care sa ma tina in suspans.nu a meritat, parerea mea.

Cu chinezu cand a scapat intre rotitele alea ..
Si cu ala cand s-a bagat sub apa sa scoata acea carpa numai tin minte ce era cu 30 de secunde inainte sa vina acel val urias si sa se sufoce el cu familia sa.. si a reusit ... sau cu planul acela.. au fost mai multe:)

CatalinM6 16-12-09 22:04

Efectele speciale au fost f bune..In mare este un film Ok! Merita vazut..parerea mea
Woody Harrelson este genial

kenzor 16-12-09 23:12

super film,dar prea sf..

KTA87 04-01-10 19:45

Comedie de film. Nu are nici o treaba cu viitorul.

All times are GMT +2. The time now is 06:34.

- Copyright 2026 4Tuning