![]() |
Re: Masini vandalizate ?
2 Attachment(s)
Mai lasati-va masinile in Iulius:rolleyes2:rolleyes2
|
nu esti singurul care a avut o zi naspa si eu am busit masina dintro prostie nu se descurca prietena cu telefonul meu mam intors o fractiune de secunda sa arat si cea din fata a pus o frana inexplicabila ,am franat dar degeaba :sad::sad: rezultat bara miscata si zgariata numar indoit bine suport de far distrus cel putin farurile si cele de ceata si cele normale merg si sunt intregi
|
Quote:
frate nu vreau sa fiu rau sau sa mio iei in nume de rau dar asta nu are nimic deaface cu acest thread care poarta numele de..."MASINI VANDALIZATE" ce ai patit tu ii neatentie si eu mam lovit de ea dar orice nu te omoara te face mai puternic, sper sa nu fiu inteles gresit. |
ii plina tara de oameni prosti :( miercuri dimineata miam gasit masina zgariata stanga spate , am zis k o fi ceva copil frustrat care nu are ce face, treaca de la noi , dar cand am gasit si azi dimineata usa de la sofer cu o zgarietura de vreo 50 cm am zis k asta ii prea de tot, ma gandesc sa pun o camera de supravegheat in fereastra , ce ziceti??
|
Ar fi o idee dar sa si bata cu zoom bun in cat sa ii veti fata si grija ca e seara deci calitatea imaginilor se va strica ai nevoie de o camera destul de buna incat sa ii poti vedea fata si sa le dai la "militieni" astea prosti.Care patruleaza seara cu cascheta trasa pe ochi in masina.
|
Intotdeuna sunt stresat cand merg prin Cluj, am avut cateva "discutii" cu ceva vecini mai in varsta de la bloc(cred ca au cate 142 de ani fiecare), intotdeuna am fost amenintat ca-mi vor sparge masina desi nu deranjam pe nimeni, unde parcam eu mai parcau 3-4...si unul din ei are si garaj, intre timp am rezolvat problema in felul urmator, una bucata CASCO cu clauza pentru vandalism, acum dorm linistit, am avut probleme(nu enumar ca-s multe) dar s-au rezolvat destul de usor si polita nu mi-a crescut enorm de mult, acum nu se mai leaga nimeni de masina, ca vad ca nu are sens. Ma gandesc acum...are sens sa ma razbun si eu pe masinile/garajele lor? nah, ar insemna sa ma cobor la mintea lor probabil.
|
Quote:
|
Unele persoane au nivelul de inteligentza subunitar:lol:
scz de off...stimabile domn Antilles mai traieste imparatia dvs? nu ati mai dat un semn de viatza de muult:( |
Cel mai destept cedeaza :D :P
|
Quote:
Ai PM |
Quote:
|
eu intr-o noapte m-am trezit cu 3 zgarieturi dintr-o aripa pana in cealalta adanci pana la tabla. masina era parcata in loc nemarcat. dupa cateva zile a aparut si a 4a zgarietura, banuiesc ca aceeasi persoana
|
un te pune cu un idiot, te coboara la nivelul lui de inteligenta si te bate cu experienta.
|
Quote:
|
Si eu am patit-o ..... am parcat masina in fatza casei pe str Nadasel .... o data un cauciuc taiat .... oglinza zmulsa .... bandourile de pe usile lateral stanga furate cu tot cu semnalizare.... si intr-o dimineatza mai nou am gasit prelandez pe capota si portiera dreapta fatza .....in decurs de 1 an jumate :)
Sperante .... am montat o camera pe geam in casa care bate exact unde parchez masina .... sper sa ii filmez sa merg la politie cu filmare :> :> :> |
| All times are GMT +2. The time now is 07:00. |
- Copyright 2026 4Tuning