![]() |
Re: sollenzza
1 Attachment(s)
Quote:
|
sunt cativa baieti aici pe forum care si-au montat lupe pe farurile originale la golf 3. principiul e acelasi, daca vrei intreaba-i pe ei. sau vorbeste cu baiatul care le monteaza el
|
1 Attachment(s)
nu mai merge geamul electric pe staga.. dar daca apas pe buton se misca dar foarte putin nu cred ca sa dus motorasul aveti idee ce are sau trebui sa-l schimb ?? cat costa unul ?? :D a ramas si geamul intredeschis :shock:
|
1 Attachment(s)
:rolleyes2
|
salut. am si eu o solenza si nu stiu cum sa scot bordul; doar partea cu ceasurile cum este in poza de mai sus. am incercat dar cred ca se desface cu totul, toata partea de sus. ai idee cum iese?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
multumesc. o sa incerc zilele astea
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Foarte ingrijită maşinuţa,la 18 ani şi eu mă gāndesc serios la una,şi părerea mea este că jantele de Scala nu se compară cu acestea actuale de le ai pus tu pe maşină,sunt mult mai ok astea cu buză e altceva ;) !Multă baftă cu Dăciuţa!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
cumpar pleoape solenza
|
8 Attachment(s)
:peace: ceva pareri ce sa-i mai fac la exterior ? :2gun:
|
sa o lasi mai jos, ar arata altfel, te pot ajuta cu arcurile sa le comprimi:)se face si mai rigida si mai joasa(cat vrei tu de joasa)
|
la exterior iar mai trebui:
-sa modifici grila - taiat o spira din arc p fata - pleoape pe faruri - o folie pe geamuri - un palasolar din folie si kam atat zik eu k e deajuns MULT NOROC NU MASINA IN CONTINUARE !!! |
Ai putea vopsii prelungirea spate in culoarea caroseriei si sa modici grila fata (sa ii scoti sigla).
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning