Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   sollenzza (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/150862-sollenzza.html)

MaUlIcA 21-02-10 11:34

Re: sollenzza

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 3108261)
cred ca sunt deranjante rau farurile astea!
ai putea sa incerci sa le pui lupe ar fi mai bine si pentru tine ca o sa vezi mai bine si o sa arate mai bine dar mai ales pentru restu:D , e cineva aici pe forum care monteaza, poti sa vorbesti cu el.

da sunt cam deranjante :-) chiar nu stiu daca se pot monta lupe pe solenta :D de montat nici atat :peace:

RideTheRiddle 21-02-10 15:54

sunt cativa baieti aici pe forum care si-au montat lupe pe farurile originale la golf 3. principiul e acelasi, daca vrei intreaba-i pe ei. sau vorbeste cu baiatul care le monteaza el

MaUlIcA 23-02-10 08:07

1 Attachment(s)
nu mai merge geamul electric pe staga.. dar daca apas pe buton se misca dar foarte putin nu cred ca sa dus motorasul aveti idee ce are sau trebui sa-l schimb ?? cat costa unul ?? :D a ramas si geamul intredeschis :shock:

MaUlIcA 26-02-10 22:31

1 Attachment(s)
:rolleyes2

alin_snowman 27-02-10 20:26

salut. am si eu o solenza si nu stiu cum sa scot bordul; doar partea cu ceasurile cum este in poza de mai sus. am incercat dar cred ca se desface cu totul, toata partea de sus. ai idee cum iese?

MaUlIcA 27-02-10 21:21

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by alin_snowman (Post 3129741)
salut. am si eu o solenza si nu stiu cum sa scot bordul; doar partea cu ceasurile cum este in poza de mai sus. am incercat dar cred ca se desface cu totul, toata partea de sus. ai idee cum iese?

desfaci cele 2 suruburi de sub volan si scoti capacele de la volan apoi mai ai inca 2 in bord deasupra ceasurilor si scoti geamul de la ceasuri

alin_snowman 27-02-10 21:23

multumesc. o sa incerc zilele astea

MaUlIcA 27-02-10 21:25

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by alin_snowman (Post 3129905)
multumesc. o sa incerc zilele astea

npc bafta in continuare :D

Tweety_rzw 28-02-10 00:34

Foarte ingrijită maşinuţa,la 18 ani şi eu mă gāndesc serios la una,şi părerea mea este că jantele de Scala nu se compară cu acestea actuale de le ai pus tu pe maşină,sunt mult mai ok astea cu buză e altceva ;) !Multă baftă cu Dăciuţa!

MaUlIcA 01-03-10 11:53

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 3130435)
Foarte ingrijită maşinuţa,la 18 ani şi eu mă gāndesc serios la una,şi părerea mea este că jantele de Scala nu se compară cu acestea actuale de le ai pus tu pe maşină,sunt mult mai ok astea cu buză e altceva ;) !Multă baftă cu Dăciuţa!

:D ms oricum abia astept sa vina caldurica sa ma apuc de trb bn :peace:

MaUlIcA 23-03-10 18:12

1 Attachment(s)
cumpar pleoape solenza

MaUlIcA 23-04-10 07:23

8 Attachment(s)
:peace: ceva pareri ce sa-i mai fac la exterior ? :2gun:

ynp_46 23-04-10 08:27

sa o lasi mai jos, ar arata altfel, te pot ajuta cu arcurile sa le comprimi:)se face si mai rigida si mai joasa(cat vrei tu de joasa)

alex3faq 23-04-10 09:53

la exterior iar mai trebui:
-sa modifici grila
- taiat o spira din arc p fata
- pleoape pe faruri
- o folie pe geamuri
- un palasolar din folie si kam atat zik eu k e deajuns

MULT NOROC NU MASINA IN CONTINUARE !!!

adi.schumi_tm 23-04-10 10:50

Ai putea vopsii prelungirea spate in culoarea caroseriei si sa modici grila fata (sa ii scoti sigla).

All times are GMT +2. The time now is 20:31.

- Copyright 2026 4Tuning