![]() |
Re: Pezentati-va.....
4 Attachment(s)
Mazda 6 cheala de cheala.. 2.0 MZRCD 100 kw, 310 nm, 210 la ora dupa rodaj, da' mai incercam dupa urmatorul schimb de ulei. nu simt inca nevoia de putere mai mare, chiar daca masina de servici e un a8 4.2 310 cp..
pe viitor ma tot gandesc la niste jante OZ Titan mai mari si mai late. Sau poate Hydra, nu sunt inca hotarat. Bafta! |
bine ai venit ..frumoasa masina...dar chiar...niste jante chiar i-ar trebui..sincer ;)
|
Poti sa faci multe pe masina asta. Spor la treaba. Este o masina frumoasa si din fabrica.
|
9 Attachment(s)
hop si eu :D
|
achim astept mail pe [email protected] cu datele tale sa te bag in lista cu membrii Japan team.
|
1 Attachment(s)
2 zx-uri cumparate pt motoare
|
super....sper sa o termini pe aia la care lucrezi pana pe 1 mai..
|
4 Attachment(s)
Scuze de intarziere...
Honda Accord 2.0i LS, 155 CP, deocamdata stock Din pacate, momentan banii trebuie sa se indrepte catre construitul casei, dar cand se mai relaxeaza situatia, o sa se aleaga cu niste jante calumea (Tenzo-R Overdose imi fac cu ochiul), un bodykit discret, un trunk lip, si dupa ce termin garantia, mi-ar surade niste axe cu came de la un Euro-R / Civic Type-R. Si cateva poze: |
frumoasa masina...sa o porti sanatos!
|
Quote:
Rusinoasa poza...imi vine sa plang...dar ajung eu acasa...:D... |
Si ce cauta a mea ca masina de piese??? :D
Aia rosie da, e de piese...dar pe celelalte negre de ce nu le-ai pozat...sa ma apuce plansul cand imi vad bara sparta...:(( |
Bine v-am gasit, inca un "reprezentant" al acestui club in SUA.
Momentan locuiesc in Nebraska si in dotare am o Nissan Altima 3.5SE dotata cu binecunoscutul motor VQ35DE, V6 de 3.5 litri, 250 cai putere. Detalii, poze in acest topic Planuri de viitor? Sunt indecis momentan. Curand imi cumpar un 350z dar parca inca nu vreau sa ma despart de Altima. Daca o mai tin ceva vreme, cred ca pun un supraalimentator pe ea. |
normal... american... V6 :lol:
|
Yep, aici benzina e mai ieftina si drumurile imense. In consecinta, trebuie motoare pe masura ;)
Dar oricum, nu te lasa influentat. Sunt si aici foarte multe in 4 cilindri, nu totata lumea are V6 |
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:41. |
- Copyright 2026 4Tuning