23-03-06, 01:00
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Kamikaze Racing Team]
|
Prezentati-va.....
Rog Toti Membri Sa Isi Faca O Scurta Prezentare Pe Acest Topic .
Cu Masinile Din Dotare Poze Obligatoriu ... !!! Cu Planurile De Viitor Si Tot Ce Mai Doriti Voi
|
|
|
23-03-06, 01:18
|
|
Stage 5
|
Re: Pezentati-va.....
Stiu ca marea majoritate aveti prezentate masinile la topicul masina mea dar aici e coltul nostru si stim ca toti suntem pasionati de japoneze asa ca putem impartasi mai multe idei si pareri, ne putem ajuta cu sfaturi si orice altceva !
23-03-06, 09:04
|
|
Crazy Drivers Members
Stage 5
Member of: [Moderators] [Crazy Drivers] [PARTICIPANT CURSE] [Toyota]
|
HAi sa incep eu:
SV-05-YBG este nr. de la Opelul Astra, dar nu am mai schimbat pentru ca deja multa lume ma stie dupa asta. Acum sunt SV-79-TOY sau Stefan
Masina este o Toyota Supra MK III din 1990
Motor 3000 cm cubi
6 cilindri in line
24 valve
turbo
Poze cu masina aveti aici:
|
|
|
23-03-06, 09:05
|
|
Crazy Drivers Members
Stage 5
|
Daca mai considerati ca mai trebuie puse si alte detalii dati un semn si rezolvam.
|
|
|
23-03-06, 18:46
|
|
Stage 5
|
Masinile mele ...
Mazda mx6 ..( pe care saraca am abandonat-o de cand am luat rx7-le )
Mx6-le are cateva modificari dar e o masina destul de rapida pt 167 de cai, si e super fun de condus. chiar daca e FWD are un handling super beton.
O SA RAMANA MASINA DE SUFLET FOREVER
Mazda rx7 FD
In afara de modificarile prezentate la masina mea, are in plus SINGLE TURBO CONVERSION. Turbinele originale au fost inlocuite cu un Turbonetics T66 ballbearing e imensa turbina .. capabila de 700hp la roti.... pana unde o sa ma duc eu o sa vad ... pt ca vreau sa ramana si masina de zi cu zi ... !
Bineinteles kitul turbo este complet cu wastegate turbonetics, manifold, down pipe etc... o sa va pun pe viitor si poze cu turbina si restul kitului .
Scopul cu aceasta masina e sa construiesc cea mai rapida masina din tara, si sunt destul de confident din ce am vazut pana acuma ..
|
|
|
23-03-06, 18:56
|
|
Stage 5
|
Acesta e kitul de caroserie care l-am ales pt masina !!!
E un kit mai rar intalnit in special in europa, e facut in japonia. Eu acuma incerc sa rezolv transportul si restul magariilor sa il pot importa.
Astept pareri ???? (toata lumea are veilside )
|
|
|
23-03-06, 20:23
|
|
Stage 5
|
Mx6 pics....
Masina e in lucru de vara trecuta, si fiind plecat din tara nu am apucat sa o vopsesc dupa montarea kitului de caroserie ...
|
|
|
23-03-06, 21:00
|
|
Stage 5
|
tancul meu de 2,3 tone
capacitate: 2500 cmc
cai: vreo 120 sa zicem
2 reductoare
trag un camion cu ea (da' camionul sa fie gol )
fuge nu mai tare de 120 ca-i bubuie reductoarele
a...... a da: 2002 decembrie nascuta
proiect de viitor nu prea mi-am facut cu masina asta, pentru ca nu stiu cat o voi mai tine.
cred ca-i va lua locul un nissan pathfinder...
pejoul cred ca va avea aceeasi soarta... tind sa iau tot ceva japonez... ma mai gandesc
|
|
23-03-06, 23:00
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by momo
tancul meu de 2,3 tone
capacitate: 2500 cmc
cai: vreo 120 sa zicem
2 reductoare
trag un camion cu ea (da' camionul sa fie gol )
fuge nu mai tare de 120 ca-i bubuie reductoarele
a...... a da: 2002 decembrie nascuta
proiect de viitor nu prea mi-am facut cu masina asta, pentru ca nu stiu cat o voi mai tine.
cred ca-i va lua locul un nissan pathfinder...
pejoul cred ca va avea aceeasi soarta... tind sa iau tot ceva japonez... ma mai gandesc
|
Daca se pot inscrie masini mai vechi, din 2007 incolo o sa ai o gramada de posibilitati ... depinde si de ce bani dispui, poti oricand sa iei si un evo IX... am fi mandrii de tine
Daca te hotarasti sa iti iei ceva ne zici cand ai banii si te sfatuim ce poti sa iei
Bafta... si sa ai grija de tancul tau uite cu cat merg eu cu L 200-le 2,8 turbo diesel ....
Si ca sa te fac gelos daca iti plac truck-urile, uite ce imi iau saptamana viitoare new out of the box the new toyota hilux raider ii zice aici. Can't wait sa o iau la o tura de drifturi on the dirt roads
|
|
|
23-03-06, 23:57
|
|
Stage 3
|
Ma cheama Alex am 22 de ani si stau in Suedia, iar vara in Brasov
Masina mea: Nissan Skyline R34 1998
2,5 DOHC 24 ventile 6 in linie turbo intercooler
Turbo mai mare HKS
Blow off SSQV HKS
Filtru de aer conic
Tevi de esapament marite 3" de laturbo pana in spate cu iesire de 4,5"
Amortizoare ajustabile TEIN cu arcuri tari TEIN
Jenti Yokohama AVS Modell 5 17"
Praguri si bara spate NISMO
Bara fata Tommy Kaira
Eleron original Skyline R34
Pentru viitor ce sa zic.... niste croame de 20 sau alte jante din aliaj forjat si split din 3 bucati.. o conversiune twinturbo cat mai speciala ma astept cam la 600 de caiuti , un kit de spoilere C-West, eleron din fibra de carbon tot C-West, si o culoare argintiu cameleon.... dupa aia urmeaza interiorul cred... daca nu vand masina(ca vreau R34 GT-R) bafta cu masinile voastre baieti si dper sa v-i se implineasca visurile
ACT A FOOL!!
Last edited by AleX-34; 24-03-06 at 00:00.
|
|
|
24-03-06, 00:22
|
|
Stage 5
|
Bine ai venit Alex in comunitatea noastra, super beton masina ta... !!!!
Felicitari si multa bafta la "tunat" ....
Daca vrei sa te inscrii in Japan Team da un mail: cozmutaflorin@yahoo.com si o sa te primim la vara cu bratele deschise pana atunci ne intalnim numai virtual ....
Mersi de pozele cu kitul de rx7... stiu kitul de la c-west si e super cool...
O sa fie o decizie grea
|
|
|
24-03-06, 00:43
|
|
Stage 4
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Nu prea am cu ce ma lauda - un cotet.
Suzy: an 2001, 1298cmc, 16v, SOHC, 84Cp din fabrica (dusa undeva pe la 110 din injectoare, admisie, evacuare, cip, pompa de benzina); suspensie prea rigida pentru drumurile noastre, suporti de motor rigizi (cei originali au cedat la a doua talpa dupa modificari) + maruntisuri (pedale, manete, un pic din bord - modificate). Viteza maxima 210Km/h - testata de mine, mai mergea o idee dar mi-a fost frica cu asa un cotet.
Proiecte: - momentan incerc sa mesteresc ceva prin cutia de viteze
- rigidizare caroserie
- pistoane, segmenti, volanta
- poate peste vre-o doi ani, cand ma multumeste mecanica, voi umbla si la aspect exterior (daca se poate asa ceva la asa trotineta)
Poze - probabil ca le stiti
|
|
|
24-03-06, 04:45
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Nissan] [Honda]
|
Vin si eu cu mica mea colectie...
In ordinea achizitiei...
Toyota Supra MKII, an 1985, motor 2.8, 6 in linie aspirat, 170 de cai PHxxGUS
Toyota Supra MKIII, an 1991, motor 3l, 6 in linie, fost turbo, distrus de mecanicii suceveni(I-au scos turbina si l-au trecut pe carburatie, ca si-au prins urechile in electronica japoneza..), lambo doors... SVxxTOY
Nissan 300zx, an 1990, motor 3l, V6, momentan aspirat 220 cai, va primi in urmatoarele 2 saptamani motorul twin turbo de 300 de cai, plus cateva "mici" imbunatatiri... Cat despre numere...momentan sunt rosii de CT...
Sper sa fie gata pana jumatatea lui mai, cand ma intorc acasa ptr test drive:P...
24-03-06, 10:16
|
|
Crazy Drivers Members
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by amadeus_and
Vin si eu cu mica mea colectie...
In ordinea achizitiei...
Toyota Supra MKII, an 1985, motor 2.8, 6 in linie aspirat, 170 de cai PHxxGUS
Toyota Supra MKIII, an 1991, motor 3l, 6 in linie, fost turbo, distrus de mecanicii suceveni(I-au scos turbina si l-au trecut pe carburatie, ca si-au prins urechile in electronica japoneza..), lambo doors... SVxxTOY
Nissan 300zx, an 1990, motor 3l, V6, momentan aspirat 220 cai, va primi in urmatoarele 2 saptamani motorul twin turbo de 300 de cai, plus cateva "mici" imbunatatiri... Cat despre numere...momentan sunt rosii de CT...
Sper sa fie gata pana jumatatea lui mai, cand ma intorc acasa ptr test drive:P...
|
Asa cum ti-am spus, pentru MK III am de vanzare motor complet cu turbina cu tot. Este inca pe masina, pot demonstra ca functioneaza perfect. Cutia automata are probleme.
|
|
|
24-03-06, 18:30
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Mx6
Bine ai venit Alex in comunitatea noastra, super beton masina ta... !!!!
Felicitari si multa bafta la "tunat" ....
Daca vrei sa te inscrii in Japan Team da un mail: cozmutaflorin@yahoo.com si o sa te primim la vara cu bratele deschise pana atunci ne intalnim numai virtual ....
Mersi de pozele cu kitul de rx7... stiu kitul de la c-west si e super cool...
O sa fie o decizie grea
|
mersi mult, ti-am trimis mail, iar in legatura de kit este belea si cel care l-ai ales tu deocamdata... si cum soui tu o sa fie o decizie grea.... bafta si gandeste bine si la ce downforce ai pe ambele ci nu numai la cum arata... bininteles depinde la ce vrei sa folosesti masina.... bafta
|
|
|
|
|