![]() |
Re: kingpin mobil
Quote:
|
injectoare stock pompa de benzina cred ca stock..interne stock pt ca nu este turbo
are regulator de presiune din cate am vazut...are soft..(va trebui inlocuit pt o performanta mai buna) pana la urma nu m-a impresionat clipu' face ca o bormasina...si plus de asta ma asteptam sa fie mult mai rea...atinge cam greu 120 din cate s-a vazut (sau nu i-a dat soferu) |
vad ca ti se aprinde martorul de sonda lambda. I-ai verificat erorile?
|
paote nu am vazut eu pe aici , dar frane are ? eu am mers cu un logan stock , diesel , si nu am fost multumit de frane .... in rest , jos palaria !
|
4 Attachment(s)
Are frane disc si pe spate iar pe fatza am cumparat deja alte etriere doar ca astept sa-mi iau ceva discuri bune.Schimbat:injectoare, pompa de benzina , traseul de benzina modificat, regulator de presiune, rampa de injectoare custom.
In filmulet nu am fortzat pentru ca mashina are uleiul vechi de 9000 km si nu de cea mai buna calitate + a fost schimbat in reprezentanta si poate fi unul "caldutz" pe luni sper sa-i schimb si uleiul :twisted: |
8 sec suta mi se pare rezonabil.Eu cred ca nu a dat soferul , se vede ca urca lent in ture.
EDIT: ce injectoare si ce rampa de injectoare ai folosit? |
Quote:
in cazul asta , super ! super proiect ! felicitari ! |
Quote:
Sincer, eu nu stiu de ce ati votat 10 persoane ca aveti o parerea proasta despre masina. se vede ca masina nu este de cocalar, si vrea ceva serios. |
Alt lup in haine de oaie.. :D
La capitolul cutie,ambreiaj,planetare,ati modificat ceva ? 155 de la 90,sunt 65 de cai. :) Probabil cu o chiuloasa 16v ar scoate 170 de cai. :D |
Quote:
|
@andi: stai linistit ca si pe logan club e votata la parere Proasta de oameni care eu pe aceasi mashina urmatoarele autocolante: OZ Racing, BBS, Wolfrace, K&N, Aem din piatza si ei defapt nici macar o piesa nu au din brandurile lipite pe mashina. Presupun ca aveau jante de vara OZ, de toamna BBS si iarna Wolfrace sau ceva de genul :)) Oricum conteaza ce cred eu si cei care stiu cu adevarat ce implica genul asta de transformari.
Multumesc pentru toti ce ma sustin si apreciaza ceva facut cu cap si de calitate, nu tziganii improvizatii si piese din targ !!! P.S. ma uit la voturi si nu ma afecteaza crezi ca merg si o sa plang ca m-au votat unii la parere proasta, vroiam doar sa vad daca se apreciaza onest o manca facuta cu cap si de calitate dar se pare ca unii vor doar sa se joaca de-a soarecele si pisica. Oricum le urez tuturor lor cu cea mai mare caldura sa aiba parte si ei de lucrari de acest fel ! |
crima si pedeapsa masina asta:X:X:X......n-am vzt logan mai misto....:X:X:X.
bafta cu ea in continuare |
Quote:
|
Off topic: BUGA, numai fi asa scandalagiu, fiecare isi posteaza masina daca vrea.
Cati bani te`a costat compresorul+manopera? |
piesele doar la motor 1500 euro iar pentru pretul manoperei puteti linistiti sa-i sunati pe baieti sa va zica am postat numerele lor de telefon cu cateva posturi inainte.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:35. |
- Copyright 2026 4Tuning