Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Cam asta a fost, cel putin pt moment (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1425-putin-pt-moment.html)

BoSsuL3TZ 06-07-04 07:22

mare adevara ai grait :D sa speram ca se vor baga legale cum a spus si Al3xius.. Dar sa nu fie organizate de ACR!...

Gabi 06-07-04 11:29

Ilegale n-o sa mai faca decat aia care au *** in loc de creier. Nu cred ca moare vreunu' daca mai asteapta ceva timp...

COIOTU` JR. 06-07-04 11:34

Adica...........pana cand sa ashtepte..??? :?

Gabi 06-07-04 11:41

Nu pot spune 1 zi, 1 saptamana sau 1 luna, da' pana acum n-a murit nimeni daca nu s-a dat.

COIOTU` JR. 06-07-04 12:33

OK................................... :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

invmic 06-07-04 12:52

Mah noi vb aici pe forum cah ar trebui sah nu se mai faca un timp raliuri dar sah vah spun io ceva...De cand a fost raliul de pe 29 toata lumea a inebunit cel putzin pe la mine prin cartier ca sah nu mai zic cah in fiecare noapte aud demaraje si tot felul de kestii....Sunt o goraza de dobitoci care o sa se duca pe la daewoo sau mai stiu io ca sa se intreaca....
Asta e.... :peace:

Gabi 06-07-04 12:55

Si care-i baiu' ? Lasa-i frate sa cada-n hazna. Hai sa stea aia cu cap potoliti si o sa iasa ceva frumos.

BoSsuL3TZ 06-07-04 13:12

the same thing si la mine.. :D :D doua olcituri au plekat in tromba exact din fatza blocului meu :D :D au mai dat vreo doua ture si au plekat.. :P lasa-i sa vezi cum cade beleaua pe ei :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

COIOTU` JR. 06-07-04 16:08

Bosuletz ce oltcituri?
Era shi BIL`u? :)

g-spott 06-07-04 16:36

Chiar daca o sa se faca etapa de Legal Racing la Craiova, credeti ca o sa dispara cursele ilegale??
Sau daca s-ar amenaja undeva special pt liniute, unde poti sa vi sa te dai cand vrea muschiu' tau ... Credeti ca o sa dispara??

Eu nu cred...

Al3xius 06-07-04 16:39

pai cine a zis sa nu mai fie ilegale ma ? :lol: :lol: da o etapa de legale nu strica ...ca dupaia se lasa misto la libere :twisted: :twisted:

COIOTU` JR. 06-07-04 16:41

G-spott exista un raspuns scurt shi clar : NU!!! :)

Alex NOS 06-07-04 21:06

Ilegalele tot timpul o sa fie.Pt ca nici un raliu gen Legal Racing nu iti creste adrenalina precum ceva ilegal.Eu cred ca farmecul ilegalelor il constituie riscul pe care ni-l asuman cu politia.Dar pina la urma ulciorul nu se duce de multe ori la apa...Adica ceva legal ,chiar daca nu are sarea si piperul ilegalului poate sa stinga setea de liniute a multora...Se mai calmeaza spiritele...
Unora le place sa pecuiasca ,le place fotbalul,le place sa bea...Dar exista si o categorie mai mica carora le place tuning-ul,intrecerile...E costisitor si
uneori periculos dar asta e...Curge in vene,nu se poate scoate..

Al3xius 06-07-04 22:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Alex NOS\"
Ilegalele tot timpul o sa fie.Pt ca nici un raliu gen Legal Racing nu iti creste adrenalina precum ceva ilegal.Eu cred ca farmecul ilegalelor il constituie riscul pe care ni-l asuman cu politia.Dar pina la urma ulciorul nu se duce de multe ori la apa...Adica ceva legal ,chiar daca nu are sarea si piperul ilegalului poate sa stinga setea de liniute a multora...Se mai calmeaza spiritele...
Unora le place sa pecuiasca ,le place fotbalul,le place sa bea...Dar exista si o categorie mai mica carora le place tuning-ul,intrecerile...E costisitor si
uneori periculos dar asta e...Curge in vene,nu se poate scoate..

ai foarte mare dreptate ...citeam la sectiunea Curse ILegale ca cica daca noi consideram ca e mai misto la ilegale doar pentru ca vine polita suntem copii sau ceva de genu asta...dar asa e :) e adrenalina mai mare ! :wink: :P

g-spott 06-07-04 23:18

Sincer, dupa mine, mai bine sa fie tot timpu' ceva de genu' 29 iunie pe aeroport decat ilegale ... Cel putzin mie mi s-a parut super ... Mai marfa decat la orice ilegal
:peace:

All times are GMT +2. The time now is 16:37.

- Copyright 2026 4Tuning