![]() |
Re: Intrebari cu sau fara raspuns...
Cat de mare o fi un ou mic?:-s
|
Quote:
Antonimul este exact opusul sinonimului. :lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
De ce se sterilizeaza injectiile condamnatilor la moarte ?
Cum ar arata scaunele daca am avea genunchii la spate ? :hahano: |
Quote:
ontopic: De ce "prescurtare" este un cuvant asa lung ? De ce localurile deschise non stop au incuietori ? De ce Tarzan nu are barba? Daca penisul se micsoreaza la apa rece, de ce nu se mareste la apa calda?:D |
daca thermosul pastreaza recele rece si caldul cald atunci bagati si mie o inghtata si o cafea fierbinte sa vedem ce iese.:?:;)
|
Quote:
|
eterna intrebare care ma seaca, sunt sigur ca e o chestie idiotica dar still.
Ce face barbatul o singura data in viata si femeia in fiecare dimineata ? :-?? si mai era o faza. " un om mort, in desert, cu un bat in mana si saci de nici pe langa el. cum a ajuns acolo ? si se pun intrebari doar la care se poate raspunde cu da sau nu" |
[QUOTE=cRbL;2668408]eterna intrebare care ma seaca, sunt sigur ca e o chestie idiotica dar still.
Ce face barbatul o singura data in viata si femeia in fiecare dimineata ? :-?? salut raspunsul cred ca e "se leaga la cap" faza e din batrani,femeile se leaga la cap cu basmaua,si barbatii cand se insoara :lol: |
cum naiba pot copia in calculator pozele postate de mine pe hi5. ca vreau sa inchid contul dar nu pot copia pozele.... majoritatea dintre ele nu le mai am in calc si nu vreau sa le [pierd. daca dau copy.... i`mi iese poza alba
|
Īncearcă Print Screen şi Paste īn Paint.
|
Quote:
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:56. |
- Copyright 2026 4Tuning