![]() |
Re: Semnati petitia pentru Alex
pe sbz mam uitat zilele trecute si park nu vroiau sa participe si 'conservari' :D
|
ala era Mau... daca te-ai uitat ai vazut shi motivul... ii este frica sa nu se apuca baietzii de burnout-uri pe acolo...in rest, nimeni nu are nimic impotriva... PEACE !
|
aaa..am inteles :)
aia care se apuca d burnuri la chestii de genul , sunt frustrati rau si nebagati in seama ...parerea mea.. |
Nu asta era ideea... Este un miting pasnic in care cerem sa se faca dreptate... Daca lumea se apuca de burnuri o sa iasa un mare scandal... Daca nu se va face dreptate, atunci vom incepe sa facem pe nebunii... Dar sa speram ca vom rezolva preoblemele in mod pasnic si cat mai legal posibil.
|
Quote:
|
Right...
P.S. : Suna convingator mesajul... mai scriel si pe celelalte forumuri.. :) |
Sa asteptam rezultatul acestui miting si dupa aia ramane de vazut...
|
Daca mai aveti nevoie de ajutor va puteti baza si pe mine.Zilele astea voi merge si eu sa semnez asta in cazul in care mai este nevoie,iar de masini eu asigur 4 masini pe putin.Va salut si sper sa iasa odata adevarul la iveala si cei ce gresesc sa fie pedepsiti asa cum trebuie.
|
MC Mate ori ce semnatura ajuta si este binevenita. Pentru maimulte informatii vorbeste cu Luiza - 0722442289. Multumesc mult :)
|
deci fratilor, nu prea pot ajuta practic, voiam doar sa imi spun si eu parerea(sper ca nu incurca).
ma dezgusta tot ce se intampla... ma dezgusta faptul ca oameni care sunt cinstiti, si au grija sa-si plateasca toate darile, si toate muile alea de taxe si sa stea la coada pentru orice rahat... acesti oameni sunt pur si simplu batjocoriti de gradul sau de banii altora. daca am ajuns sa masuram viata in bani, e rau de tot, e dezgustator. sunt total contra acestor metode, si azi cand am vazut si politistul ala la tv care a facut accident, m-am gandit sa postez, pentru ca deja se intrece masura. cei cu bani si cu putere au ajuns sa ne calce in picioare, pe noi... astia care, dupa ce ca platim ca fraierii tot felul de taxe, taxa pe cacat, pe respirat,si pe toate, ne straduim sa punem un ban de-o parte, sa ne luam si noi o trotineta, o masinuta, ceva... si ajung sa distruga familii, vieti, onoare, tot, niste cacati, ratati... bai, imi faceti greata... si lipsa voastra crasa de principii |
@cata ai dreptate... tocmai de asta am decis sa facem ceva...
|
Vin si eu cu inca 2 masini, l-am cunoscut pe Alex si merita tot efortul din partea noastra pt. ca Demirel sa ajunga dupa gratii.
|
Quote:
Quote:
|
multumesc din suflet pt sprijinul vostru. aprobarea pt miting este facuta numai pt motociclete. dar ar fi minunat daca la punctul final al mitingului vor fi si masinile voastre. cu cat vom fi mai multi, cu atat ne vom face auziti , cel putin sper asata.
va voi pune la dispozitie poze cu Alex pe care, daca doriti le puteti pune pe masini, oriune, numai sa se vada (la inmormantare am facut unele 4), cum vom avea si noi pe motoare. rugamintea cea mai mare: sa nu participati in coloana, pe timpul deplasarii pt ca VOI riscati amenzi (miting ilegal, etc), desi LEGEA spune ca pt mars comemorativ NU e nevoie de aprobare. dar, sa fim siguri si sa nu ni se scoata ochii ca nu am respectat legea cred ca e mai bine asa: voi sa fiti la locul de intalnire din piata parlamentului, cu pozele lui alex la vedere. ar fi minunat sa vada lumea ca si SOFERII sunt alaturi de acesta familie care se lupta cu un sistem de kko pt a face dreptate. in numele familiei marinciu, milioane de multumiri. va atasez in continuare petitia ce va trimisa catre Presedentia romaniei, ministerul de Justitie - d-na monica macovei, dl-ui ministru Blaga si probabil corpului de control al Primului ministru Catre : Ministerul de Justitie d-na Ministru Monica Macovei DOAMNA MINISTRU, Subsemnata Marinciu Filoftia, domiciliata in Bucuresti, str Amidonului, nr.13, sector 2, formulez prezenta impotriva D-lui procuror Voicu Grigore de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si impotriva Comisar Sef de politie Belu Mendi din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, Serviciul Cercetari Penale pentru urmatoarele considerente : In fapt, La data de 09.06.2004 pe strada Ghe. Titeica nr 119, ofiterul de politie Bahrim Demirel Eugen aflandu-se la volanul autoturismului cu nr. de inmatriculare B-67-DEM, a efectuat manevra de intoarcere fara a se asigura, intrand in coliziune cu motocicleta condusa regulamentar de catre fiul meu Marinciu Alexandru Florin, care a decedat ca urmare a acestui accident. Dosarul a fost inaintat Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, Serviciul Cercetari Penale, unde a fost tergiversata finalizarea acestuia o perioada foarte lunga de timp, aproximativ un an, ca mai apoi sa fie trimis la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti-Domnului procuror Voicu Grigore, care a facut tot ce era posibil pentru a trena acest dosar. Se incuvinteaza, de catre procuror, trimiterea dosarului inapoi catre Directia Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, Serviciul Cercetari Penale, in conditiile in care au fost administrate probe, s-a facut expertiza si cu toate acestea se considera ca nu este de ajuns si dosarul este trimis pentru a fi administrate noi probe (ce noi probe pot fi aduse dupa doi ani ! ). In aproximativ doi (2) ani acest dosar nu a ajuns la instantele competente pentru solutionare, in conditiile in care alte dosare au fost si solutionate in doi ani. Este inacceptabil sa se treneze in acest fel. Am facut tot ce era posibil pentru a face dreptate pentru fiul meu, prin memorii si sesizari la care am primit numai raspunsuri evazive, fara ceva concret. Pentru aceste motive, DOAMNA MINISTRU, va rugam sa luati toate masurile ce se impun pentru a se face dreptate, pentru ca acest dosar sa nu se musamalizeze, asa cum se incearca prin aceste tertipuri si plimbari ale dosarului de la Parchet la Directia Cercetari Penale si prin “administrarea de noi probe” dupa doi ani ! Prin toate acestea se incearca invinovatirea conducatorului motocicletei, care circula regulamentar (conform procesului verbal intocmit de politie, la data accidentului). Va multumesc, Marinciu Filoftia |
I'm in.Oricum santem toti uniti de pasiunea pentru motoare.Poate asa vom vedea daca santem sau nu o forta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:14. |
- Copyright 2026 4Tuning