![]() |
Am trecut prin multe dureri dar cel mai nasol a fost cand m-am operat de hernie...nu doresc nici celui mai mare dusman al meu sa treaca prin ce am trecut eu atunci :headache:
|
lol.....eu credeam ca eu am avut dureri mari...dar pana acum am vazut ca voi ati fost torturati in ultimul hal.... :?
Totusi...am avut si eu capul spart de 14 ori....si cea mai mare durere am avut-o atunci cand am fost la stomatolog si mi-a bagat o retardata o porcarie de aia cu care foreaza direct in nerv... :shock: :zombie: ..durere mai mare ca aia nu am mai simtit niciodata... :) |
ma frate da voi putetzi sa facetzi filme de groaza cu patzeniile voatre.. eu in afara de cap sparrt de multe ori :) si julituri si belituri nu`mi aduc aminte sa fi avut ceva .
|
cred ca cea mai dureroasa.. a fost cand m`a calcat masina p mana :(
si ma mai si uitam la mana :( ma rog nu mi`am rupt/fracutrat/luxat mana... da ma durut.... a si cand... ma tragea unu cu bicla noaptea si nu am vazut o groapa... cu nisip si am intrat cu rolele in ea... si acolo au ramas rolel.... eu am cazut... pe roata de la bicla... si nu avea aparatoare... si mi`am facut ditamai dunga pe piept.... si eram... plin de julituri in caote genunghi... pe burta.. picior... pe umar.. pe gat :P si vine o baba... si ma ia de cot ( aici ma julisem cel mai rau.. mi se lause pielea... putin din carnea yeah ) si fix de acolo ma apuca si zice... asa va jucati voi copii si imi vnean sa ma ridic sa o bat :D cam astea sunt cele mai naspa... |
Re:
Quote:
eram clasa a 7a...si bunicu ne-a spus sa schimbam roata la Fiat(mie si lu` frate'meu), caci era pe pana. Zis si facut...totul a decurs normal...pana cand a sosit momentul sa punem roata pe cele 5prezoane(ce ne-am mai chinuit). Frate-meu a apucat de roata in partea de sus si in lateral, si incerca sa o potriveasca la gaura. Dintr-o data cricul aluneca de sub masina, roata era bagata in 3prezoane...si masina pica pe frate-meu(2tone). Ii prinde mana intre aripa fata si cauciuc umflat la 2,2atmosfere. Eu nu prea stiam ce sa fac, am incercat sa ridic de masina dar degeaba(la varsta aia nici nu am miscat masina), si a venit un vecin care m-a auzit strigand...si a ridicat masina. Frate-meu in afara de o sperietura si o durere cumplita...nu a avut nimic, nici macar nu i s-a umflat mana:) |
hahahaha cele mai penale faze le-am citit aici, in special ale lui golfuletz :lol:
eu ma pot \"lauda\" k la 2-3 ani am dat cu barba de bordura si am o dunga de nu-mi creste niciodata p-acolo par pe barba.. in rest, glezna luxata la fotbal, degetul mijlocul la baschet (zici k e virgula, nu imi mai sta drept). a si era sa uit. acum vreo 10 ani, eram la minibaschet in Galati, la masa se juca un tampit cu sticla de apa minerala si a scapat-o pe jos si s-a facut aia tzandari si m-am ales cu un ditamai ciob in tibie, a intrat pan-la os. cam atat, peace |
Re:
Quote:
|
cel mai nasol a fost pe la vreo 8-9 ani cand ma tras un prieten cu bicicleta si am picat fix pe fatza m-am tarat vreo 1 m plin de sange :cry: :cry: si 1 sap am luat supa cu paiu de durere aaaa vreo 3 dinti au picat :lol:
|
:cry: :cry: :cry: :cry: am uitat operatie de hidrocel :cry: asta era bonus :lol:
|
:cry: :cry: :cry: :cry: am uitat operatie de hidrocel :cry: asta era bonus :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Eram nervos , am dat de topicul asta si mi-ati readus zambetul pe buze , ca sa fiu mai sincer m-am stricat de ras...voi ati fost persecutati de a-L de sus mai rau decat mine :lol: :lol: :lol:
Eu unul... : - la 6 ani am cazut in alergare si mi-am spart barbia , la 9 ani am cazut in cap cand incercam s-o fac pe Nadia Comanici in spatele blocului si mi l-am si spart evident 8) , pe la 11 ani m-am batut cu doi tigani si am iesit cam sifonat,lovit cu o bata in cap , pe la 12 ani cam acelasi scenariu , alte personaje cu pigmentul colorat...ar mai fi cateva cazaturi cu rolele din care una pe la 50 km/h = o zi de spitalizare :oops: ... pe la 14 ani mi-am luat-o in discoteca de la niste tigani , am apucat sa iau vreo cateva picioare pana au sarit ai mei baieti... iar cea mai recenta incaierare m-a lasat cu un ochi maro si un obraz supradimensionat in partea de sus... |
Eram nervos , am dat de topicul asta si mi-ati readus zambetul pe buze , ca sa fiu mai sincer m-am stricat de ras...voi ati fost persecutati de a-L de sus mai rau decat mine :lol: :lol: :lol:
Eu unul... : - la 6 ani am cazut in alergare si mi-am spart barbia , la 9 ani am cazut in cap cand incercam s-o fac pe Nadia Comanici in spatele blocului si mi l-am si spart evident 8) , pe la 11 ani m-am batut cu doi tigani si am iesit cam sifonat,lovit cu o bata in cap , pe la 12 ani cam acelasi scenariu , alte personaje cu pigmentul colorat...ar mai fi cateva cazaturi cu rolele din care una pe la 50 km/h = o zi de spitalizare :oops: ... pe la 14 ani mi-am luat-o in discoteca de la niste tigani , am apucat sa iau vreo cateva picioare pana au sarit ai mei baieti... iar cea mai recenta incaierare m-a lasat cu un ochi maro si un obraz supradimensionat in partea de sus... |
pai io nu inteleg de ce ai scris aici k ce ai spus tuh mai sus sunt fleacuri :) ... vrei sa razi mai mult .. cauta un topic ... ce nazbatii faceam cand eram mici sa vezi acolo oameni defectzi :) ...
tuh esti mic copil .. esti cuminte .. ai tai sunt mandrii de tine :) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning