![]() |
uite unu care stie ce vorbeste...poate ne lamuresti si pe noi despre ce se vorbeste:):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
|
se numeste blow off valve ...da si tu pe google pentru mai multe detalii !
P.S. mai usor cu jignirile ...cum zicea si Bogdan : penibil sunt aia care cred ca tot ce zboara se mananca ! :evil: :evil: :evil: :evil: visit \"arena\" 4 more details ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
nu vad ce nu intelegi!
|
fum/abur
cred ca cel mai simplu este sa achizitionezi o instalatie de fum cum sunt cele folosite in discoteci, faci niste daptari, si poate reusesti sa obtii efectul vizual din 2f2f
|
Hai ca va lamuresc eu pe toti acum...
In nici un caz nu este vorba despre \"blow off valve\", pentru ca nu o sa vedeti niciodata asa cantitate de aburi adunati in instalatie... Este vorba de un \"purge kit\", adica o instalatie de purjare... Se foloseste la instalatia de N2O, inainte de folosirea ei in cursa, pentru a purja protoxidul de azot gazos din instalatie si a lasa numai pe cel lichid, acest lucru marind efectul de \"ciocan\"(sledgehammer efect) din primul moment al folosirii N2O-ului... Ce am scris mai sus e scopul practic, iar pe cel estetic l-ati vazut in film...:twisted: Mai se poate folosi, pentru a scoate \"jeturi\" frumoase si ieftine, si o butelie cu CO2, in loc de N2O... Daca vedeti vre-o masina cu trei butelii in portbagaj sau chiar patru, sa nu credeti ca le foloseste pe toate , sau ca toate sunt cu N2O... http://img43.photobucket.com/albums/...arious_054.jpg Una e cu N2O si e legata la admisia de aer, cum e normal, una e cu propan pe care il amesteca cu N2O pentru a preveni detonatiile din camera de ardere si a putea mari puterea si boost-ul fara a sparge motorul si a treia e cu CO2 ptr racirea intercoolerului si ptr \"purge efect\"... Daca erau patru in poza, una mai era cu N2O pentru intercooler, care racit cu N2O devine N-tercooler si CO2-ul era pastrat doar ptr show... |
in sfarshit, ne lamuriram... :wink:
|
(***************)
zoliat : offtopic |
Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar vad ca 99% dintre voi habar nu ati avut despre ce intreba omu' si ati aberat degeaba ( probabil pt posturi ). amadeus_and chiar se pricepe si ar trebui sa posteze si el mai rapid pana sa apara atot_cunoscatorii care defapt nu stiu cate cunostiinte au despre subiect si incep sa se ia de altii. :oops:
|
interesant amadeus mi s.au cam incrucishat ochii dar ai facut treaba buna ca ne-ai lamurit pana la urma...in rest....shame (ma refer la glumele proaste);) :P
|
1 Attachment(s)
Daca ati fi acordat un pic de atentie jocului Need For Speed Underground 2 ati fi vazut ca acolo efectului asta ii zicea Nitrous Purge. Va duceati repede pe google (repet google, adica www.google.com ) si acolo gaseati peste 15 000 de pagini de web explicative. Pe de alta parte, daca te face fericit efectul asta si nu stii sa il realizezi decat cu fierbatoare si furtune esti liber sa incerci. Mai grav mi s-ar fi parut daca omul ar fi cerut o emblema originala de lamborghini sa isi puna pe Oltcit.
Costa in jur de 100 USD jucaria asta + 30 USD daca vrei sa se vada pe ambele parti ale masinii. Nu ma intrebati de detalii tehnice, ce zic eu acum aici sunt cunostinte dobandite acum 3 minute. http://www.prostreetonline.com/buy/n...ss_purge_kits/ |
LEGAL RACING
Exista si o varianta reala in care apare efectul de abur, este tot o instalatie cu peroxod de azot sau se poate folosii si dioxid de azot, care raceste brusc intercoolerul se cheama entercooler.Un element circular cu gauri mici pus in fata intercoolerului elibereaza o cantitate brusca de gaz directionat prin gaurele pe intercooler si-l raceste brusc dand cativa cai in plus. |
Cine stie cunoaste !
|
cea mai buna cale sa obtii efectul ala este sa cumperi o instalatie de fum cum sunt cele din discoteci, obtii efectul vizual garantat
|
se cheama nitros purge este un kit si folosesti nitros oxide adica NOS
|
Eu de cand am vazut filmul m-a lasat rece chestia aia. Acum nu stiu voua de ce va place dar eu unul zic ca e kitch!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:07. |
- Copyright 2026 4Tuning