![]() |
Re: Ce vor fetele sa vada pe 4Tuning?
Şterg mâine, azi nu mai am energia necesară...
|
scuze ca ma bag si io...
ca sa apara egalitatea trebuie sa dispara discriminarea. or, existenta acestei sectiuni "femei" e -cu toate bunele ei intentii- o discriminare. probabil ca fetele vor sa vada pe acest forum ca sunt luate in serios ca membri ai comunitatii 4tuning. cred ca e sufucient respectul reciproc si bunul simt, nu sa li se deschida portiera. "soferitza" este un termen misogin. |
E o secţiune creată de noi, ca membri ai staff-ului, nu de fetele de pe 4tuning.
Însă pentru că e comod şi pentru că tot noi am creat multe din topicurile de aici, evident ca aici se adună uneori şi postează, poate unele 100% poate altele 5%. Iar cu discriminările, e bine să ştim limitele, ajungem ca în Marea Britanie unde s-a propus schimbarea termenului de pitic din Alba ca zăpada în "persoană mică de înălţime" sau ca la ministerul învăţământului unde un secretar de stat plictisit s-a gândit să scoată din Capra cu trei iezi fragmentul în care lupul îi mănâncă pe iezi şi cel în care capra se răzbună împreună cu sfârşitul în care vânătorul scoate iezii. Cam aşa şi noi acum, hai să despicam firul în 4 până cădem în ridicol... |
Uite...exact ce am vazut in ultimele posturi, NU ne dorim sa vedem.
De 4 ani de cand citesc 4tuning, nu m-am inregistrat si nu am postat nimic. Stiam ca nu o sa rezolv nimic altceva ,decat sa atrag posturi rautacioase din partea barbatilor. Cred ca sunt mult mai multe femei care citesc 4tuning, se uita doar dupa ce le intereseaza. Dar nu vor posta..;) |
Quote:
Aşa e şi cu "pădure fără uscături nu există". Majoritatea reuşesc să înţeleagă ce vor să spună fetele care intră aici. Mai sunt şi unii pe care educaţia, stilul de formare, întâmplările frustrante ale vieţii etc i-au făcut să nu poată înţelege subtilităţile astea, să nu poată aprecia lucrurile care ne interesează pe noi, şi atunci aleg să atace furibund tot ce nu pot înţelege. Ei sunt excepţii, nu sunt regula, să ştii Lori |
STOP!!! FRANAAA!! Pana nu ajungeti sa va dati in....cap :)
Sa revenim la topic... Quote:
Aaa si ceva pentru organizare... cateva fete moderatoare pe sectiunea Femei ;) Ca tot veni vorba de egalitate. |
Quote:
Să ştii că o moderatoare sau un moderator se ocupă cu dezvoltatul secţiunii, nu cu ştersul posturilor. E drept că e nevoie de aşa ceva, sunt curios doar ce soluţie ai în minte pentru asta :) |
Nu vreau sa fiu rau, dar singura persoana care este OBIECTIVA din randul femeilor este Trixi.
Femeile au, in general, mania de a se apara cand barbatii le critica sau fac o curatenie de nedescris (pe forumuri and stuff) doar ca ele considera ca nu fac parte din categoriile de persoane aflate in cauza. |
Trixi nu vrea să modereze nici dacă o baţi :lol:
Singura excepţie de la regulă o ştim amândoi, dar aia-i ceva de suflet, iar ea are suflet mare, de mamă :) |
Quote:
|
Ohh Da ...! ce frumos a sunat ! :D
|
Nu se justifică 2-3 moderatori, fie ei băieţi sau fete.
Dacă vrea vreo fată să devină moderator aici o va putea face când se vor numi noii moderatori pe forum, va reveni anouncementul privind treaba asta. |
Eu m am referit la ce frumos a sunat Ohh Da ! :D
|
Quote:
Poate o să vină timpuri mai bune , cine ştie.. O persoană destul de echilibrată şi foarte imparţială şi extrem de obiectivă este Trixi , dar stiu că nici dacă o batem nu se face moderatoare :D În altă ordine de idei, nu trebuie să devi moderator al unei anumite secţiuni ci mai degrabă să vezi şi să te implici pe secţiune să vezi cu ce se mănîncă şi mai ales ce nevoi stringente are...., |
multumesc frumos pt cuvintele frumoase si increderea acordata.da,asa este,eu sigur nu am sa moderez.
loredanda,crede-ma pe cuvint,daca ar fi o femeie capabila sa modereze pe aici si ar vrea,in mod cert ar fi moderator pe aici. pe de alta parte,de-alungul timpului au fost si femei care au primit drepturi de moderator,l-i s-a urcat la cap,au luat suturile de rigoare s-au ofticat,s-au carat. end of story. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:21. |
- Copyright 2026 4Tuning