Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Audi A3 vs. BMW Serie 1 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/1362-audi-a3-vs-bmw-serie-1-a.html)

SEBASTIAN 18-01-05 21:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"IS 18 BOG\"
mda cu totii alegeti BMW .. bv voua .. EU ALEG AUDI .. si BMW numai numele e de el .. prom,it ca orice masina mi-asi lua am sa scriu pe luneta BMW SUX !!!!!!!!!! PUNCT !!!

Chiar asa de urat sa vorbesti aici un pic de decenta te rog.
Moderatorii vad ca someaza si cred ca ar trebui penalizati de administrator daca nu-si fac treaba.

E parerea lui, consider ca nu a jignit cu nimic pe nimeni, limbajul e putin pueril, dar asta nu inseamna ca urat. Nu-l voi taxa. Deocamdata, nu consider ca moderatorii au somat, si-au facut tb destul de bine avand in vedere ca nu pot sta 24/24 pe forum...Bogdan

IS 18 BOG 18-01-05 21:30

cum adik am vb urat ? dak eu am vb urat atunci ar fi bine sa se verifice celelalte topicuri dp forum .....

mi-am spus parerea .. e vreo problema sa mi-o exprim ???

SEBASTIAN 18-01-05 21:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"IS 18 BOG\"
cum adik am vb urat ? dak eu am vb urat atunci ar fi bine sa se verifice celelalte topicuri dp forum .....

mi-am spus parerea .. e vreo problema sa mi-o exprim ???

Modul tau de exprimare lasa de dorit, parerea e parere iar SUX la ce se refera?

alc 18-01-05 21:37

IS18BOG, argumente solide de genul \"X Sux\" sau \"Y rulz\" sunt specifice copiilor aflati la pubertate si nu au ce cauta pe un astfel de forum.

Si ca sa-ti fac pe plac, votez si eu cu Seria 1 :)

B 68 VLD 18-01-05 21:46

Si eu tot cu seria1 votez! Imi place mai mult decat A3 din toate punctele de vedere! :wink:

catalin rs4 18-01-05 22:13

haideti ca asa urat na vorbit omul nu mai fiti asa de rai...mai trebuie sa fie si cativa fanii audi adevarati....... :lol: ca bmw sunt cati vrei....eu personal prefer audi a 3 ....si asta nu ca sunt fan audi dar chiar imi place....iar despre seria 1 nu stiu ce sa zic mie personal mi se pare cel mai urat bmw...

SEBASTIAN 19-01-05 08:42

LEGAL RACING

Daca ai obesrvat eu am fost mult mai diplomat in relatia cu tine din ultimul timp, asta nu inseamana ca daca ti-as spune cu suge cu .... ar fi o jignire chiar daca ar fi impersonala?
Aici nu vorbim de altceva decat masini si unele remarci sunt urate, suburbane si rautacioase, pentru asta rog moderatori sa-si faca treaba.
Daca ar fi pe bune parerea mea este ca diferenta intre a conduce BMW si Audi este ceva de genul, intre a face sex si a te masturba.
Daca tot se poate vorbi oricum aici va rog sa va exprimati cat de liber simtiti.
Si daca folositi si cuvinte din dictionar poate scapati si de repercursiuni.

***A spune ca chestia X SUX este pur si simplu un slang venit din filmele hollywoodiene, deci nu poate fi considerat acum ca o afirmatie extrem de porcoasa sau jignitoare. A spune \"sugi, f**e, p**a, p***a si alte dulci cuvinte romanesti constituie intr-adevar o fapta grava. Deocamdata nu a jignit nimeni pe nimeni personal, deci nu se ia in considerare, si nimeni nu a facut apel la cuvintele mai sus mentionate, deci la fel, nu se ia in considerare. Te-as ruga sa nu o duci in extreme. Haide sa incheiem cu offtopicul si sa continuam discutia. Bogdan***

zGb 24-01-05 14:09

desi sunt fan bmw imi place mai mult a3-ul la exterior...cat despre motorizate...3.2 v6 fsi quattro 250cai e cam rau....si despre s3-ul nou nu prea are rost sa vb....3.2 v6 fsi biturbo quattro 350 cai care o sa faca putin leapsa cu m3 (e46 343cp) si m5 (e39 400cp) si daca noul m4 o sa aiba doar 400cp (desi am auzit de la cineva ca va fi de 400 si ceva) si pe ala o sa-l distreze...trebuie sa recunoastem

SEBASTIAN 24-01-05 21:59

....

SUX
A3

Ova 25-01-05 00:50

pur si simplu BMW...si asteptam cu nerabdare motoarele turbo de la BMW(ma refer la cele pe benzina)

SEBASTIAN 25-01-05 09:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ova\"
pur si simplu BMW...si asteptam cu nerabdare motoarele turbo de la BMW(ma refer la cele pe benzina)

Asta pentru ca pe diesel BMW deja vinde si modele cu biturbo.

SPORT 26-01-05 18:07

A3 ESTE MULT MAI BINE

A3 imi place si cum sa va spun cum la mine in oras sunt atatea fete bune se practica Spania foarte mult deci cam toate ciorile[pesti] au passat.bmw[seria....etc]......si chiar A3[toate noi] si cam majoritatea celor cu bmw sunt nemultumiti deja au incepuc cativa sa le schimbe cu alte marci
,deci de aici deduc ca bmw lasa de gandit[lucru comercial].

Bavaria 26-01-05 20:25

BMW all the way ! Tractiune spate. 8)

aleks 04-02-05 11:30

dpdv al tractiunii... bmw rulz dar ca imagine... shoot chris bangle ;)
audi are fata asta noua specifica intregii generatii, desenata astfel ca un tribut adus masinilor audi de curse de la inceputul secolului trecut.
mie mi se pare ca a3 are o linie fluida si placuta ochiului din standard, iar bmw abia abia reuseste sa nu-ti trezeasca repulsie dupa un tuning vizual reusit

Ova 04-02-05 16:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

Originally Posted by \"Ova\"

Asta pentru ca pe diesel BMW deja vinde si modele cu biturbo.

Te referi la tuneri:Alpina D10 sau Bmw 535d? :D

All times are GMT +2. The time now is 13:54.

- Copyright 2026 4Tuning