Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

View Poll Results: Audi A3 vs. BMW Serie 1
Audi A3 47 58.02%
BMW Serie 1 34 41.98%
Voters: 81. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools
Old 20-06-04, 09:25   #1
IS 18 BOG

Stage 5

IS 18 BOG's Avatar

Default Audi A3 vs. BMW Serie 1

Audi defineste un nou segment in clasa premium compacta. Sportback este caracterizat prin eleganta sport a unui coupe si versatilitatea unui autovehicul cu cinci usi, tehnologie sofisticata si dinamici bine definite. Masina este disponibila cu propulsoarele de 4 si 6 cilindri ce dezvolta 250 CP, tractiune pe fata sau integrala permanenta (ca optiune), transmisie DSG, tren de rulare si sasiu ce se ridica la asteptarile impuse de exteriorul sport al acestui vehicul cu cinci usi. Ca
rezultat, A3 2.0 TFSI este capabil de un demaraj de la 0 la 100 km/h in 7.1 secunde si o viteza maxima de 234 km/h.
Audi Sportback isi croieste propriul drum in clasa compacta. Ofera calitati sport semnificative si un stil atletic specifice versiunii cu trei usi. Totodata ofera mai mult spatiu si versatilitate datorita portgabajului, care este cu 83 mm mai lung decat versiunea cu trei usi.
Capacitatea portbagajului este de 370 litri si permite transportarea echipamentelor diferite chiar si pe partile laterale ale acestuia. Rabatarea asimetrica a banchetei reprezinta o dotare standard ce asigura folosirea spatiului conform cerintelor personale ale fiecarui sofer.
Versiunile disponibile pentru acest model sunt: Attraction, Ambition si Ambiente. Suprafata din sticla a plafonului cunoscuta ca \"open sky\", ce a fost special dezvoltata pentru
Sportback, ofera pasagerilor o panorama superba ce poate fi marita prin deschidere.

SURSA : http://www.******************/articol...-Sportback.htm
Old 20-06-04, 09:26   #2
IS 18 BOG

Stage 5

IS 18 BOG's Avatar

care are sa puna si un mic articol cu si despre bmw serie 1
__________________________________________________ __

sincer prefer Audi A3 am si votat ...... are o gama de motorizari de nu este adevarat.

cei de la Audi sunt primii care au scos modelul TFSI [ Turbocharged Fuel Stratified Injection ] in premiera pe modelul A3 sportback .... si motorul de 2.0 TFSI scoate 200 CP ... producand o acceleratie de la 0 -100 KM/h de 7.01 secunde
IS 18 BOG is offline  
Old 22-06-04, 16:49   #3
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

a3.... inafara de ce a zis epox... ar fi designul.... nush imi place mai mult decat bmw-u
EvLSant0S is offline  
Old 22-06-04, 22:11   #4
grandpa

Stage 3

grandpa's Avatar

Designul interiorului de la bmw imi place mai mult decat cel al audi-ului .
Designul exterior al audi-ului imi place mai mult decat cel al bmw-ului .
Prin urmare , audi-u` e mai tare

www. .com
grandpa is offline  
Old 25-06-04, 20:13   #5
Nesanatosu

Stage 2

BMW are o anumita prestanta sa-i zicem asa.....si in punct de vedere mecanic si estetic...BMW
Nesanatosu is offline  
Old 28-06-04, 22:24   #6
mad_oviddiu

Stage 4

mad_oviddiu's Avatar

am asa o presimtire............... BMW rullz !!!!!!
si audi e frumos, dar BMW imi inspira mai multa incredere
mad_oviddiu is offline  
Old 29-06-04, 07:36   #7
pimp_lex

Stage 5

pimp_lex's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

clar Audi A3 : mi se pare ca arata mult mai bine si interior si exterior, motoare bune au amandoua, singurul avantaj BMW mi s-ar parea factul ca e RWD, in rest nimic, ca si design chiar mi se pare urat rau.
pimp_lex is offline  
Old 29-06-04, 09:11   #8
BogdanCMS
Guest

BMWul asta Seria 1 e cel mai urat BMW care s-a facut vreodata, ca de altfel si celelalte \"creatii\" ale lui Bangle. A3 e superb, nu atat varianta noua cu 4 usi, cat aia cu 2. Deci favorita mea e clar A3.

Articol Seria 1:

http://www.masini.ro/stiri-detalii,1...ul-compact.htm

Old 29-06-04, 22:45   #9
BogdanSHA

Stage 5

BogdanSHA's Avatar

Am votat Audi (nici mie nu mi-a venit sa cred-e prima oara cand imi place mai mult Audi decat BMW) numai din \"cauza\" designului. Tehnologia e undeva cam la acelasi nivel...n-a mai ramas decat designul. (n-am condus niciuna - parere nu f. documentata)
Old 02-07-04, 09:34   #10
NASCA

Stage 3

NASCA's Avatar

Sunt mereu cu BMW Power!!!!
NASCA is offline  
Old 02-07-04, 10:49   #11
BogdanCMS
Guest

Indiferent cat de urate le-ar face

Old 02-07-04, 11:45   #12
Calindcm

Stage 2

Un fan adevarat ramane fidel celor pe care ii admira , nu isi schimba parerea la prima schimbare . Oricum Chris Bangle a fost 'neutralizat' , asha ca NASCA , keep it real .
Mie personal imi place A3-ul dar si astia de la Audi o pus grila aia fata pe toate modelele , cred ca nu ar strica o innoire si pe la ei . Oricum , probabil ca sunt precauti dupa ce au vazut ce au facut cei de la BMW .
Old 02-07-04, 15:09   #13
IS 18 BOG

Stage 5

IS 18 BOG's Avatar

pai audi la a3 a schimbat si grila din fata cat si gama de motoare
IS 18 BOG is offline  
Old 02-07-04, 23:34   #14
Calindcm

Stage 2

De motoare nu am spus nimic .
Cat despre grila fata , nu stiu , da parca aduce a A6 . Sau mi se pare mie ?
Calindcm is offline  
Old 19-09-04, 17:07   #15
BZ15BOG

Stock

Default Audi A3

BMW nu mai e ce-a fost, asa ca Audi munceste din greu si in momentul de fata are o gama mai completa. Cat despre A3 design (interior si exterior) jale in comparatie cu o Serie 1 care la prima vedere nu stii daca ti se pare ciudata sau doar urata .
BZ15BOG is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -