![]() |
Re:
Quote:
......wrong baby si u sti k nu se aplika mai delok :roll: :wink: .......... |
cum zici tuh dar oricum nu te cred ... mai devreme sau mai tarziu tot acolo se ajunge
|
hm... probabil ca ai dreptate probabil ca nu... da sper sa stiu sa`mi aleg\" prietenii/prietenele ca despre ele e vb :D \"
:D ma rog om traii si o m vedea :D |
1 Attachment(s)
bey....prietenul meu cel mai bun e baiat....intotdeauna m-am inteles mai bine cu baietii......fetele sunt rele....si se cearta des....in general cauta amici buni baieti pt k noi fetele.cand ne certam/suparam ne si razbunam.....urat...sau poate sa ne placa acelasi baiat.....e nashpa....suntem barfitoare...si dak ne certam ne spunem toate secretele...bine....eu nu's asa ca am mai multi prieteni baieti v-am spus :P
intotdeauna e bine ca in aceasta situatie sa te abtii sa nu se ajunga la ceva mai mult...pt k prietenia de odata va disparea....si relatia se va termina...si atunci nu veti mai ramane \"frati\" in fond si la urma urmei....si eu sunt prietena cu cipi.....si ma inteleg bine cu el....si nu vreau sa fiu cu el.....adik ma simt bine in stadiu asta....nici tu nu vrei cipi, nu? :lol: :lol: :lol: sa fac un mic rezumat...eu una imi aleg prieteni in loc de prietene pt k suntem mai apropiati, nu suspinam dupa aceasi persoana, intr'o problema pot fi ajutata mai bine ca deh......e baiat si stie ce vor baietii si eu la fel...dar din pacate intr'adevar se cam rupe legatura cand se cupleaza vre'unu....eu recent m-am certat cu prietenul (iubitul) pt k a fost \"gelos\" pe prieten (\"frate\") ....fie....s-a lamurit treaba |
Re:
Quote:
.....atunci ce ar trebui sa stiu...k ai destule AMICE :poke: :bat: :evil_laug |
nu vreau draga sa fiu cu tine :D nici nu cred ca mi`ar placea ma rog :D pe cine vad eu in poza asta :)) a ta :D
deci in concluzie ... cum a zis spiri :D |
pufa... m-au innebunit fetele astea ... am o intrebare pt ele ...presupunand ca acceptam partea ca ele nu au nici macar un gand negru in ceea ce ii priveste pe acei amici ...
voi chiar credeti ca amici vostri nu va dezbraca din priviri ? cum am mai spus ...\"exceptia confirma regula\" |
.....barbatzii tre neaparat sa devina mai mult dekat amici nu se pot abtine ...pfffffffff de aia zik reklama de la sprite e litera de lege la baietzi....... :roll: :twisted:
|
Re:
Quote:
|
sunt de acord cu parerea tuturor
exista...pana la o anumita limita.... eu de ex...in majoritatea cazurilor...sunt vazut ca un 'best friend' de toate fetele, de multe ori imi e tare greu sa trec la pasul urmator, caci ele nu vor nici in ruptul capului. cu toate fostele mele prietene...suntem 'best friends'....desi uneori le neglijez, in sensul ca...nu mai am timp de altcineva in afara persoanei iubite :) P.s: daca vrei...POTI...sa ramai doar amic cu o tipa...(am avut cea mai buna amica...2ani de zile...o tipa cu 1an mai mica ca mine, cu care am fost cu ea toata ziua peste tot, seara stateam in parc, radeam, ne distram, o conduceam acasa, vorbeam in usa o ora doua, dar atat! nu regret acest lucru...regret doar ca s-a mutat in Ungaria:( ) actuala prietena...e inconjurat de 'amici baieti'....dar...toti o respecta. Are prieten, nu vor mai mult(de fapt nu spun), nu are prieten....incearca ei subtil sa treaca la pasul urmator...dar degeaba...ea ii priveste doar ca amici. |
Re:
Quote:
ca naratorul este un barbat...e partea a doua ;) nah...ca aveti si voi o doza de misoginism :P |
SPRITE RULZZZZZZZZ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sincer CIPI esti printre noi??? spne tu adevarul si sa nu iti fie rusine !!! :wink: |
Re:
Quote:
|
hm...f interesanta ideea topicului
pai hai sa zic si io parerea mea deci:se poate,dar in acelasi timp..nu se poate cineva a zis mai \"devreme\" ca unul vrea ceva-not true alta idee care am mai citit-o: gelozia iubitului/iubitei unuia dintre ei-DA si totusi,acest lucru poate degenera urat cat despre \"amicitiile\" dintre 2 fosti \"porumbei\"-imposibila(doar o per f scurta de timp)ce zicea mustang max 2 luni.........de unde frate atat???o luna e deja \"vis\" cat despre \"the after sex\",in unele cazuri da.dar depinde de lungimea si intensitatea relatiei......pt ca fetele(cele serioase)nu prea au idei de genu asta anyway,eu tind sa cred si sa nu cred in acelasi timp in acest \"concept\" mi se pare putin absurd sa zic un nu sau un da batut in cuie difera de la caz la caz,de la circumstantele inceperii la motivele terminarii,etc sincer nu vad nimic rau,dar....atat timp cat unul profita de bunatatea celuilalt..... si inca o chestie...asa de final...aceste relatii daca in timp cresc in intensitate se transforma in relatii platonice adica practic relatii normale dar fara anumite chestii..... anyway,mai vorbim ca...e al draq de interesant :D |
adaug o chestie in legatura cu \"the after sex\"...hm...oare nu inseamna altceva?cum ar fi o impacare,etc?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:09. |
- Copyright 2026 4Tuning