Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   O \"rabla\" de a mea... (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/13233-rabla-mea.html)

DARKOBELICI 28-03-06 00:01

Re: O \"rabla\" de a mea...

Quote:

Originally Posted by Tody
Arata bine, dar nu inteleg ce este coltul ala la farul stang......si de ce ai pus stergatoarele alea duble. Oricum te-ai tinut de cuvant si ai aranjat-o dragut. BAFTA....sa vedem ce mai ii faci......pune-i un parasolar din autocolant negru pe parbriz, da bine ;)

MS...Coltul ala negru e o bucata mica de folie....:))...care nu am apucat so dau jos:D..dar am dato cu acetona:)

DARKOBELICI 28-03-06 00:04

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian
in ceea c priveste motorul, ai dreptate, cel putin din c se vede in filmuletele alea...insa la tabla....ai mult de lucrat, nu k nu e la linie, e descentrata cu totu'.

te felicit pt pasiunea pt dacie si pt k o afirmi cu mandrie.

ASAI!:D...cam descentrata la linie...sincer..recunosc...si sti de ce?Ptr ca au schimbat mecanicii usiile si nu sau priceput prostii sa le alinieze..dar le fac la primavara..adica in curand:)
In rest motoru e supermegaavion(mai glumim si noi):))))..:)):)):))
Mai vb..

draculas 31-03-06 07:02

1 Attachment(s)
frate io inteleg ca-ti place dacia ca de alta nu ai lovele dar sa-ti spun un mic secret pe cosciugu numit dacia berlina nu merg foarte multe kestii de tuning dar incearca sa faci ceva la capota de la motor si cat despre spoilere nu le pune foarte mari pentru ca nu da bine incearca sa dai la capota motor o linie care sa se prelungeasca in oglinzile retrovizoare pe care apropo schimbale urgent ,husele ce le a pe scaunele din fata i musai sa dispara stiu ca in romania sunt si huse care arata bine ceea ce ai tu acolo semana cu niste saci de cartofi trasi pe scaune daca ai vrea sa incerci sugestii le poti face cu programele de grafica uite iti dau aici un model dupa care sa te iei e un evo cu care ma plimb mai nou

DARKOBELICI 31-03-06 18:03

Quote:

Originally Posted by draculas
frate io inteleg ca-ti place dacia ca de alta nu ai lovele dar sa-ti spun un mic secret pe cosciugu numit dacia berlina nu merg foarte multe kestii de tuning dar incearca sa faci ceva la capota de la motor si cat despre spoilere nu le pune foarte mari pentru ca nu da bine incearca sa dai la capota motor o linie care sa se prelungeasca in oglinzile retrovizoare pe care apropo schimbale urgent ,husele ce le a pe scaunele din fata i musai sa dispara stiu ca in romania sunt si huse care arata bine ceea ce ai tu acolo semana cu niste saci de cartofi trasi pe scaune daca ai vrea sa incerci sugestii le poti face cu programele de grafica uite iti dau aici un model dupa care sa te iei e un evo cu care ma plimb mai nou

Bine mai...in primul rand salut.Deci nu ai tu de unde sa sti daaca am lovele sau nu de alta masina.Nu uita ca mai sunt si iubitori de dacie.In al doilea rand ...miai explikat de huse..capote..etc.Mai...omule...masina mea nu e inca in lucru.Tu crezi ca o las asa...cu husele alea?Evident logic ca voi schimba si scaunele cu unele SPARCO ptr ca am deja( deci am bani:))Deci fara suparare daca tu ai EVO..nu rade de "carutzele" noastre de dacii.Am deschis topic pe acest site ptr sfaturi nu critici.:)

draculas 02-04-06 00:15

nu te criticam deloc doar iti dadeam niste sugestii

dj05dpx 03-04-06 21:10

Opelul ala e automat?Am vazut um filmulet si mi se pare ca se misca greut...

DARKOBELICI 04-04-06 15:21

Quote:

Originally Posted by dj05dpx
Opelul ala e automat?Am vazut um filmulet si mi se pare ca se misca greut...

Nu e automat.

draculas 10-04-06 05:41

apropo ai tu bani de vopsea cameleon ? pentru ca daca imi demonstrezi ca ai iti cumpar eu de aici si tin sa te anunt ca nu e ieftina de loc tie la dacie iti trebe ca-m 5 litri aici aia se vinde la galon deci ai avea nevoie cam de 2 galoane plus lacul care e cel mai important si grundu pentru ca daca vei folosi grund de romania mai bine iti vopsesti masina cu pensula si tempera deci astept mail

DARKOBELICI 10-04-06 08:29

Quote:

Originally Posted by draculas
apropo ai tu bani de vopsea cameleon ? pentru ca daca imi demonstrezi ca ai iti cumpar eu de aici si tin sa te anunt ca nu e ieftina de loc tie la dacie iti trebe ca-m 5 litri aici aia se vinde la galon deci ai avea nevoie cam de 2 galoane plus lacul care e cel mai important si grundu pentru ca daca vei folosi grund de romania mai bine iti vopsesti masina cu pensula si tempera deci astept mail

Si daca iti zic ca-mi aduce prietena din Amerika vopseaua,te linistesti?:)
Stiu man ca e scumpa,defapt cu tot cu lac,grund,etc.vine cam mult.

Rebel_Boy 10-04-06 15:23

Bravo man ...am vazut filmuletele si mi-a placut .... ai dovedit ca si Dacia 1410 e "dracoasa" in comparatie cu altele ... si am un mesaj pentru un baietas cu un VW Passat 1,8 T parca asa scria, care te critica ...e uite ca ii aduc la cunostinta ca io cu Dacia mea o Nova GT din 2000 asta din poza l-am pus pe unu cu Passat 1,8T de 150 cp sa imi miroasa fumul de la toba si sa-mi citeasca ce scrie pe portbagaj :lol: cu alte cuvinte ...i-am dat rusine de fata cu multa lume ...dupa care bine`nteles ca am primit si aplauze :oops: :oops: :oops: ... si nu am decat vreo 110 cp pe a mea asa ca ... ciocu mic astia cu masini straine care nu aveti habar sa le folositi ....si ganditi-va care e diferenta intre o Dacia Nova GT din 2000 si un Passat 1,8T din 2000 io zic ca e diferenta mare ... ciao ...si BAFTA la pregatit masinuta poate o sa ne intanlim vreodata la o liniuta :lol:

DARKOBELICI 11-04-06 09:51

Quote:

Originally Posted by Rebel_Boy
Bravo man ...am vazut filmuletele si mi-a placut .... ai dovedit ca si Dacia 1410 e "dracoasa" in comparatie cu altele ... si am un mesaj pentru un baietas cu un VW Passat 1,8 T parca asa scria, care te critica ...e uite ca ii aduc la cunostinta ca io cu Dacia mea o Nova GT din 2000 asta din poza l-am pus pe unu cu Passat 1,8T de 150 cp sa imi miroasa fumul de la toba si sa-mi citeasca ce scrie pe portbagaj :lol: cu alte cuvinte ...i-am dat rusine de fata cu multa lume ...dupa care bine`nteles ca am primit si aplauze :oops: :oops: :oops: ... si nu am decat vreo 110 cp pe a mea asa ca ... ciocu mic astia cu masini straine care nu aveti habar sa le folositi ....si ganditi-va care e diferenta intre o Dacia Nova GT din 2000 si un Passat 1,8T din 2000 io zic ca e diferenta mare ... ciao ...si BAFTA la pregatit masinuta poate o sa ne intanlim vreodata la o liniuta :lol:

MS MAN.eu sunt din timisoara.poate ne vedem vreodata cu "draciile"..:)Acus vine caldura si ma apuc de ea

DARKOBELICI 25-04-06 17:23

2 Attachment(s)
asa o fac luna asta sper..

peter 25-04-06 17:43

da ca chiar te apuci de ea..sa pui fiecare pas in parte..poate mai vor si unii sa invete (ca mine ) adik ce ai fakut prima oara..cat ai date pe materiale..un fel de tuturial..

numai bine,

SebyM5 25-04-06 23:12

frate daca mai puneti si u niste ochelari negri si esti strong.daca mai vezi ceva

DARKOBELICI 27-04-06 00:29

Quote:

Originally Posted by SebyM5
frate daca mai puneti si u niste ochelari negri si esti strong.daca mai vezi ceva

ce vrei sa insinuezi cu faza cu ochelarii? jur ca daca taceai,filozof ramaneai,dar o iau ca pe o gluma nu un mishto la adresa mea.SPER.
Eu zic ca arata bine si parerea ta ma lasa rece:)

All times are GMT +2. The time now is 12:19.

- Copyright 2026 4Tuning