Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Al meu r5 campus (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/129616-meu-r5-campus.html)

miliady 03-09-09 01:02

Re: Al meu r5 campus

nu pune guri de aerisire....

isacfani 03-09-09 10:47

Quote:

Originally Posted by villytzah (Post 2605398)
Vezi renaultul de dolj - ID dj81bas parca - omul a pus o gura de aerisire de pe un clio rs parca - arata super belea - finuta si misto ;)

este de pe capota unui clio 16v, rs-ul nu are asa ceva.

tilicaru 03-09-09 16:13

sa facut deja gura de aerisire , pleopele direct peste farururi din capota.diseara am sa pun poze .si sa schimbat aripa . acuma lucrez la masina la partea de jos ca era data cu ceva zgromturos . astazi ma apuc de slefuit sa o fac lucioasa si maine sa dau si bordul jos sal vopsec negru . ca mai apoi sambata so bag la vopsit . acuma este pregatirea . bordul se va vopsi mai repede :))

villytzah 03-09-09 18:03

Quote:

Originally Posted by isacfani (Post 2607645)
este de pe capota unui clio 16v, rs-ul nu are asa ceva.

EXACT ...16v

tilicaru 03-09-09 20:55

2 Attachment(s)
astazi am apucat so dam cu sprit kit pe masina si so matuim . maine retusurile un pic pe la priza de aer si pe aripi fata .si dupa masa so vopseasca. am reusit sa dau si bordul jos si cum era de asteptat este un pic rupt maine pana vopseste masina reparat si bordul si vopsit .pun cateva poze cu masina dar este inca un pic de lucru .

villytzah 04-09-09 13:14

Tocmai ti-ai luat din vizibilitatea de la faruri. Sa vezi ce o sa blestemi noaptea :)
Priza e ok finuta.

villytzah 04-09-09 14:09

Legat de vizibilitate, iti spun din experienta :) Nu stiu ceilalti ce parere au, dar eu sunt ca melcul prin jungla noapte :(

tilicaru 04-09-09 21:02

2 Attachment(s)
tin sa te anunt ca inainte aveam pleoape de fibra pe faruri , si era ok .nu mi se pare prea mare diferenta cu pleoape .dar intradevar un pic ia din lumina .

astazi sa vopsit masina sau pus pe ea in mare . remane pe maine grila care nu sa uscat si bara fata .sa vopsit si bordul dar nam mai apucat sai fac poze . maine se va monta si bordul pe masina si se va spala motorul bine de tot , si masina este din nou pe sosea. mai adaug 2 poze cu ea cat a mai ramas de lucru .

tilicaru 05-09-09 19:48

3 Attachment(s)
astazi am terminat de vopsit masina pus tot pe ea , inclusiv bordul vopsit negru frumos.nu recomand operatiune de vopsit bordul daca nu aveti rabdare la el . eu miam cam pierduto cand lam pus sus dar dupa cateva incercari si cu un pic de nervi sa rezolvat .a urmat spalarea nasini gentilor . si apoi o tura cu ea .urmeaza luna viitoare injectia pe masina un filtru sport si o cutie in 5 trepte .

villytzah 06-09-09 17:01

OK, cum zici tu cu pleopele. Eu le-am facute smoked si probabil imi mai ia si asta putin din lumina, tre sa caut becuri mai puternice. Cu proiectoarele alea, cat ziceai ca ai dat pe ele ?

tilicaru 06-09-09 18:50

pe proiectoare am dat 30 de roni de la mecanic am mai spus asta in magazin sunt cam 100 de roni .

villytzah : cand ai un pic de timp intra pe ym : alex2laudiu , in legatura cu pragurile si eventual si bondourile . vb acoloo ari astazi ori maine dupa 17 .eu stau pe invizibil .:))

tilicaru 28-09-09 09:05

1 Attachment(s)
poze si cu grila la gura de aerisire si la masca .

tilicaru 24-10-09 16:00

2 Attachment(s)
in lipsa de ocupatie sa adaugat pe masina 2 difuzare de 100wat pe spate . se aud super. nu foarte tare sa ti se desprinda haionul dar clas si superb .

tilicaru 14-11-09 18:01

6 Attachment(s)
astazi am prins vreme buna asa ca am apucat sa schimb cutia de viteza dupa multe peripetii ca a trebuit si sudata ca a foat un pic crepata :sad: dar cu ocazia asta sau schimbat toate semeringurile pe ea rulmenti ..dand jos cutia care la inceput am crezut ca trebuie sa dam jos jugul cu mirare am constatat ca cutia se poate da jos si fara a scoate motorul si fara a da jugul jos . am pus cateva poze cu lucrarea . schimband sutia de viteza sa schimbat discul de ambreiaj plus semeringul de pe motor care e 20 de lei dar era rupt si curgea ulei si nu stiam de ce pierd ulei . apoi schimbat rulmenti fata . dat proba masima nerge si functioneaza super . sambata viitoare o scot la un drum de cluj pana atunci doar servici si casa :)). schimbat ulei de motor , schimbat ulei cutie de viteza , bagat antigel ca a curs ca a trebuit sa dau jos furtunul de la radiator alfel nu puteam scoate cutia .

urmeaza ca pana de craciun injectia dar pana atunci facut comanda de inchidere centralizata cu telecomanda si comanda pt geamurile electrice . asteptam pachetul .

miliady 23-11-09 13:15

pe bune daca am inteles ceva din ce a scris omu asta.... am citit ca prostu de vreo 3 ori si tot nu inteleg nimic....

All times are GMT +2. The time now is 23:22.

- Copyright 2026 4Tuning