![]() |
Re: Golf 3 VR6
6900 cu roti BBS pe 16"
0726 041 642 |
Schimb cu E36:rolleyes2 :?: :rolleyes2
|
Mii de scuze, dar nu pot sa ma abtin :oops:
Am vazut si eu cat de greu e sa gasesti o masina la fel de dotata, mai noua, la banii astia... Tot ce am gasit au fost urmatoarele amarate :( O Skoda Octavia 1.8 T 150 de cai cheala rau ( Un amarat de Audi A6 din 1996 si asta la fel de chel, fara tuning optic, cu motor de 2.6 200 de cai () Un Volvo 850 din 1996 care chit ca arata ca un dulap fuge de rupe (2.0 turbo 225 cai - Passat la fel de chel, 1.8 T din 1999 E-Classe din 1996, 2.3 180 de cai, nasoala cutia aia automata totusi ) Audi A6 din 1998, 1.8 T 150 de cai, urat rau Adevarul e ca nici nu am gasit Golf 4 cu 4 geamuri electrice, aer, jante, inchidere, alarma, ce mai vrei pe el, motor de 1.6 ce-i drept, dar tinand cont ca am mers cu Octavia 1.9 TDI de 90 de cai (adica d-aia puturoasa rau) la 180 nu stiu de ce n-as merge si cu Golful asta... oricum nu stiu ce te incanta sa mergi cu 200+ la ora in 'deplina siguranta' (la viteza aia nu te mai salveaza nici cele mai sofisticate sisteme de protectie si airbaguri de la un moment de neatentie) .... asta numesc eu inconstienta, eh, dar ce stiu eu.... Tot respectul pentru masina ta si munca depusa, dar nu o sa-ti recuperezi niciodata banii bagati in masina, mai bine vinzi separat elementele de tuning (jante, faruri, stopuri etc) si le pui pe cele stock la loc si vinzi masina asa... cu tuning, fara tuning, acelasi pret iei pe ea. Spor la vanzare din partea mea, dar realitatea sta altfel decat o vedeti voi... |
Vezi tu GhostOfs... tu ca si multa alta lume, nu realizezi ca fiecare om isi face singur pretul pentru obiectul LUI. Tu ai o Dacie si ceri 15.000 E pe ea, sa fii sanatos, treaba ta, nu se baga nimeni peste tine, ceri cat vrei, nu ma pune nimeni sa cumpar de la tine... dar NU STRICA ANUNTUL ALTUIA!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes2
|
Da cer nu dau cu parul... dar cine a venit intradevar interesat sa vada masina si sa zica da domne ofer 6000 ca atitia bani am si scoateti rotile si arunca-le ca nu imi trebuie, ai dat banii degeaba pe ele, si suspensiile reglabila nu se portivesc la mine pe ulita, scoatele si pe alea.Nu sunt absurd sa nu realizez toate aspectele mentionate mai sus, dar nici sa imi bat joc de munca si bani.
Ce masina imi iau daca o dau pe 6000 si cit mai trebuie bagat in ea sa o aduc cit de cit la o linie de plutire. Mai bine se inchide topicul si gata.Toate la timpul lor, pina atunci sunt foarte fericit cu ea si cu asta basta... |
Ideea este ca nu cere nimeni cat a bagat in masina.
Dar nu inseamna ca daca am o masina modificata care a costat 10 000 euro sa o vand ca pe una normala cu 5500 sau 6000.A cerut omu 1000 euro in plus.Crezi ca e mult? Eu am vazut masina pt ca a venit cu ea la mine - si eu am zis ca e mult si cand m-am apucat sa cumpar un chip si altele mi-am schimbat parerea. Suferiti toti de RACING dar veniti cu Dacii obosite sau cu Passat-uri de 90 cai si vreti curse. Stai bhei nene acasa si plimbati fetele la disco.O masina sport nu ofera confort si nici fitze---ofera doar senzatii pentru aia care stiu sa le guste. Bafta la vanzare cu VR6-ele. Toate bune |
nu inchide mhey nene nimik si lasa masina la vanzare ca oamenii vor "tuning" la 3 lei bucata.
Am avut un Golf 3 preparat in germania - kit rieger pe el si suspensie KOni de la mama ei,interiorul MOMO. L-a cumparat o FEMEIE de 50 ani(ii placea cum arata) ca RACERII de la noi nu au vrut sa plateasca........sa fim seriosi. Am inceput sa ajung la vorba altora : iti trebuie multa nebunie,multa pasiune pentru a face ceva dintr-o masina........si ca sportul asta nu e pt toti..... |
Quote:
|
Quote:
|
M-am saturat sincer de toti care vin sa comenteze.
Am plecat de la un Oltcit frate si am tras sa imi fac o masina tare- am reusit intr-un an jumate dar m-am saturat de toti care comenteaza de preturi si altele. salut |
Quote:
Numa bine si bafta in continuare! |
Merci
Si tie cu proiectul Turbo.......parca tu vroiai sa il faci.super tare |
:censored:
|
Azi dimineata ma intorceam din oras si am trecut pe la bobocica.. de acolo mi-a sarit in ochi (desi eram destul de obosit) un golf 3 cu WRT la numar. Vreau sa va spun ca masina este criminala! Daca aveam camera la mine ii trageam eu poze si le punem aici ca sa nu se mai comenteze aiurea.. chiar daca ma omorta WRT_SHARK :D .. ma riscam! Masina e intr-un mare fel!
|
Mersi pt aprecieri. Daca treci ziua in cursul saptaminii poti sa o vezi si GTI-u cu REA la numar, arata mult mai bine ca e mai "gingasa" la motor :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:27. |
- Copyright 2026 4Tuning