![]() |
Re: Maniac`s MotorSport
Quote:
|
2 Attachment(s)
inca 2 poze
|
la urmatoarea intalnire sper sa fim cat mai multi!!!!!!!!!!!
|
Clubul Maniac`s face inscrieri daca sunt doritori pt acest club astep un PM si acolo voi da mai multe detalii pe langa cele cunoscute:
- Sa posede autoturism personal - Sa aiba permis de conducere - Si sa se incadreze pt urmatoarele - Drift/Drag -Styling -Sound |
Ne bucuram de soare,mergem la mare
Toata lumea mainile sus,hainele jos Toate grijile se duc Ne vom bucura de soare,mergem la mare.. =))=)) AMR 10 ZILE :D:twisted::evil: |
Quote:
P.S -ce multi mergem la mare nu stiu unde vom sta atatia :D |
Quote:
PS: avem mai mult de baut pt noi(suc...nu va gand la alcool k dauneaza grav sanatatii) |
hai k mai avem putin...si scapam de capitala :D:D
|
Quote:
Vreau sa urez un sincer LA MULTI ANII la 2 membri din club LUPY si TZEPOSU La multi ani baieti si sa fiti Sanatosi :D |
Quote:
|
multumesc frumos, La multi ani si tie.
astept sa vad si eu cateva poze de la mare :-) |
salut am si io de vanzare o masinuta microcar an de fabricatie 2008 iar ca pret este 7500 de euro negociabil!! telefon:0723884191 intre orele 11 si 22.8)8)
|
LA MULTI ANI si un an nou fericit va doresc ,sanatate si toate visele sa vi se indeplineasca ,sa ne vedem cu bine in 2010 LA MULTI ANI :D
|
Quote:
|
In numele clubului Street Racing Squad,va doresc un an nou minunat,plin de reusite,bucurii,si multa sanatate,si sa ne vedem cu bine:)
|
All times are GMT +2. The time now is 15:53. |
- Copyright 2025 4Tuning