Sal,suntem un club mic momentan si timid sa zic asa ,ce pot spune despre acest club este ca suntem la inceput si este bazat pe prietenie sper sa facem treaba buna la fel cum sunt cluburile mari
Pentru inceput ar fi cazul sa va schimbati numele in Maniacs Motorsport.
Plan secundar: e styling... nu stayling.
Decat sa va faceti de ras cu numele.... si cu engleza slaba, mai bine va puneti numele in romana si ati rezolvat balciul.
Pe parasolare si asa scrie Maniacs iar legat de greseala care am facut-o eram la munca si m-am cam grabit ms ca ai vazut si mi-ai atras atentia ,am corectat greseala facuta
Sal,suntem un club mic momentan si timid sa zic asa ,ce pot spune despre acest club este ca suntem la inceput si este bazat pe prietenie sper sa facem treaba buna la fel cum sunt cluburile mari
Multa bafta in continuare cu tot ce va propuneti , am si eu o intrebare daca se poate..cam ce criteri de selectare aveti? sau ce trebuie sa indeplineasca o persoana care doreste sa adere la clubul vostru ? mersi.
Mult succes in ceea ce vreti sa faceti,sa va vedem in numar cat mai mare la evenimente
Multa bafta in continuare cu tot ce va propuneti , am si eu o intrebare daca se poate..cam ce criteri de selectare aveti? sau ce trebuie sa indeplineasca o persoana care doreste sa adere la clubul vostru ? mersi.