![]() |
Re: Show de zile mari în iulie la Bucureşti: vin băieţii de la Red Bull X-Fighters
phoaiii ce ma oftic k nu am ajuns si io acolo:(((:(( a trebuit sa ies io repede cu bicicleta.....:((:((
|
Re: Show de zile mari în iulie la Bucureşti: vin băieţii de la Red Bull X-Fighters
Io zic k spectacolul a fost reusit. A fost doar o simpla demonstratie. Poate la anu vom vedea toti riderii de la FMX si sigur se va organiza in alta parte,poate la CIOLPANI.
|
a fost foarte frumos...
|
bv lor pt ceea ce fac...era nevoie de asa un show in Romania...:D
|
super...daca s-ar pute organiza astfel de competitii sportive in cele mai mari judete din romania ar fi superb ...(ex Bucuresti Timisoara Iasi Cluj Constanta etc...)
|
F. tare ... pacat ca am uitat de el.
|
Pacat ca nu am fost in tara..
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:02. |
- Copyright 2026 4Tuning