Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Trei prinţi germani: Audi A8 vs. BMW 750Li vs. Mercedes-Benz S550 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/126596-trei-printi-germani-audi-a8-vs-bmw-750li-vs-mercedes-benz-s550.html)

adrian nrg 02-06-09 15:41

Re: Trei prinţi germani: Audi A8 vs. BMW 750Li vs. Mercedes-Benz S550

am ales 750 Li pentru picul acela de sportivitate.cat despre comfort nu cred ca putem sa afirmam ca stai ca intr- dacie totusi, dar fiecare este subiectiv. superbe sunt audi si mercedes:shock:

carutasu 02-06-09 15:51

1.Mercedes...impunator, puternic, luxos, elegant.
2.Audi...compromis bun intre sportivitate, performanta, confort (chiar lux).
3.BMW...motor superb, cel mai performant din cele 3, dar e singurul atu.Arata bine in interior, dar mie personal designul acestui model nu prea imi place.E sters si cu spatele ceva nu e in regula.

Daca comparam eu stiu...seria 3 cu A4 si cu C-Klasse, chiar daca BMW-ul nu ar fi asa aspectuos (desi seria 3 chiar imi place cum arata), atunci poate ca te trage ata la cel mai performant.La acest nivel insa aspectul conteaza foarte mult zic eu.

D.Y ¬ 02-06-09 17:09

Indiferent ce o zice lumea eu tot Audi A8 o sa aleg dintre toate 3. O fi Mercedes si Bmw cum o fi.. dar Audi pur si simplu m-a fascinat. :>

UNLORD 02-06-09 17:18

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2373271)
ma copile ma.. vezi ma ca aici nu ie nefese! peste tot te vad ca alegi bmw , bmw si iar bmw ! daca s-ar compara 316ti cu gumpert apollo , tu ai alege clar bmw! te rugam frumos sa ne scutesti de prostii ..mai ales cu M7.

Pai daca alegea Audiul ziceam...dar avand in vedere BMW-ul e cel mai misto din test, cel mai performant si cel mai nou iar tu esti un carcotas care face alergie cand aude de Bmw...

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2373271)
@ontopic: aleg mercedesul pt ca este cel mai impunator , numai cand te gandesti la numele brandului - automat te gandesti la lux de inalta calitate, nu este cea mai performanta dar nici foarte slaba! o masina de lux totusi trebuie sa ramana la lux..

Asa este...dar aici, de data asta, BMW este noul rege...pana apare noul Mercedes...

Quote:

Originally Posted by B.D. (Post 2373968)
bmw-ul nu scoate 4,9 secunde pana la suta nici dak pica din avion . in jur de 5.5 scoate in mod real

Ai condus si testat BMW-ul ? In primul rand ca Bmw-ul face 4.9 s pana la 60 de mile/h, asta inseamna un 0-100km/h cam in 5.2-5.3 s.

Quote:

Originally Posted by dumy22 (Post 2373274)
Bmw e mai puternic dar pentru asta au creat nemtii de la MERCEDES S65 AMG si S63 AMG;)

Dar pentru asta au creat nemtii BMW 760i V12 biturbo !!!

Quote:

Originally Posted by Marinu (Post 2373182)
Exista :) Audi S8 ;)

Si e mai slab la performante decat 750i ... sa nu mai vb de 760i...

Quote:

Originally Posted by ovydioo (Post 2374133)
merc are prestanta, bmw are performante si audi le copiaza pe amandoua si nu iese nimic

Bine ai spus-o! Oricum am observat ca aproape totzi posesorii de masini VAG au ales sicriul ala trist intitulat A8 (care are totusi meritul ca e mai ieftin) ... si au tupeu sa critice designul BMW-ului ... pana la urma nu e nicio suparare, doar cunoscatorii stiu care e cea mai buna masina!

carutasu 02-06-09 17:54

Seria 6 de exemplu arata super ( cel putin dupa gustul meu), imi place mult mai mult.Cu un design de genul ala, BMW-ul in cauza probabil castiga polul.

alinush27 02-06-09 18:16

Aleg fara indoiala S-ul celor de la Mercedes pentru ca e frumoasa , puternica , luxoasa , desi nu am urcat pana acum in noul 7. Ceea ce nu m-ar face sa-l aleg este look-ul exterior si ... atat. A8-ul e invechit , nu mai prezinta interes , e aceeasi masina de 7 ani ( cel putin ca si look) ; marea dezamagire de la Audi a venit din partea sistemului de sunet Bang&Olufsen care pur si simplu , nu merita mai mult de 10% din pretul cerut. Nu acelasi lucru il pot spunei despre HK-ul din S-Klasse , e exceptional. Asteptam noul A8 , care speram sa ne incante cu ceva frumos ; vad ca Audi si-a facut obicei din acest lucru :-) .

_anaconda_ 02-06-09 21:39

Degeaba e ceva mai bun BMW ca Audi aici avaind in vedere ca platforma tehnica are in jur de 7 ani dupa cum s-a scris...la vremea lui le batea la poponet...dar nu va hazardati cu bemeu ca apare si noul A8 si s-a terminat distractia. Chiar si asa la cat de hidos arata Seria 7 poti sa il arunci cu tot cu performantele lui care la motorul sau la 5.5 de pe S Klasse este normal sa fie mai rapid ca 4.2 V8 dar nu cred ca asta este scopul principal la o masina de genu'. Oricum atat A8 cat si Seria7 in clasa asta trebuie sa stea deoparte, S Klasse este rege aici fie ca pica greu la ficat fie ca nu. La interior Audi iar sta bine, este si destul de usor de utilizat si nu iti prinzi nasu' prin iDrive ala. Iar la tehnologie m-as mira sa aiba mai multe jucarii ca S Klasse, dar oricum cand vine vorba de inovatie nici nu ridica pretentii, S Klasse este lider.

PS: La multa lume "sicriul ala trist" nu pare asa urat la ochi, chiar arata destul de bine dupa gustul meu dar de aia exista subiectivism...bine ca s-a inventat :lol:. Cand vine vorbad e design FAIL BMW este lider in ultimul timp.

ESPinoza 02-06-09 22:20

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 2375815)
Degeaba e ceva mai bun BMW ca Audi aici avaind in vedere ca platforma tehnica are in jur de 7 ani dupa cum s-a scris...la vremea lui le batea la poponet...dar nu va hazardati cu bemeu ca apare si noul A8 si s-a terminat distractia. Chiar si asa la cat de hidos arata Seria 7 poti sa il arunci cu tot cu performantele lui care la motorul sau la 5.5 de pe S Klasse este normal sa fie mai rapid ca 4.2 V8 dar nu cred ca asta este scopul principal la o masina de genu'. Oricum atat A8 cat si Seria7 in clasa asta trebuie sa stea deoparte, S Klasse este rege aici fie ca pica greu la ficat fie ca nu. La interior Audi iar sta bine, este si destul de usor de utilizat si nu iti prinzi nasu' prin iDrive ala. Iar la tehnologie m-as mira sa aiba mai multe jucarii ca S Klasse, dar oricum cand vine vorba de inovatie nici nu ridica pretentii, S Klasse este lider.

PS: La multa lume "sicriul ala trist" nu pare asa urat la ochi, chiar arata destul de bine dupa gustul meu dar de aia exista subiectivism...bine ca s-a inventat :lol:. Cand vine vorbad e design FAIL BMW este lider in ultimul timp.

daca S`ul este asa clar pt tine ca e lider, de ce votul tau s`a dus la audi?

uite asta nu`mi place mie aici , multi desi stiu ca o masina e mai buna decat alta din concurenta dar tot voteaza cu cea din a carui grup e si masina lui sau a familiei.

_anaconda_ 02-06-09 22:50

Stiu ca S Klasse este cel mai bun dar daca as fi in situatia sa cumpar o masina mi-as lua A8, cred ca mi s-ar potrivi mai bine si imi place mai mult cum arata interiorul (cu propria combinatie de lemn + piele dupa gustul meu :D)...iar un S pe la 40+ de ani :).

lupanu1 03-06-09 09:30

Audi pe primul loc, bmw 750 2nd place, mercedes nu-mi place din cauza designului,

dolb 03-06-09 10:49

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 2374846)
.

Asa este...dar aici, de data asta, BMW este noul rege...pana apare noul Mercedes...

rege nu are cum sa fie! regi pot fi doar rolls si maybach, bmw poate fi print..asta e partea a doua! insa zi-mi sincer...chiar iti place noul serie 7? cu formele astea urate si stopurile....... Cel vechi era mult mai frumos.

GTR 03-06-09 12:16

Acum sa fim seriosi, BMW-ul plin de tehnologie, motor bun, dar anost, sters, nu-ti inspira nimic cand il vezi, iar vorbind de confort tot S-klasse a castigat.
E unul achizitionat de un vecin si de fiecare data cand ma uit la el parca-mi pare rau de cum arata, nu are nici macar personalitatea 7_ului vechi. Pana la aparitia lui pe strazi ma asteptam sa arate bine dar ....

adrian78bmw 03-06-09 12:32

1 Attachment(s)
eu zic ca in aceasta clasa nu exista diferente mari intre modele pentru ca totul este la superlativ :confort ,lux ,tehnologie si achitionarea unui dintre cele 3 tine mai mult de subiectivism nu cred ca voi vedea un client traditional de S-classe ca isi va cumpara A8 sau seria7 sau invers(asta numai in romania se intampla).. parerea mea este ca si actual si fostul seria 7 arata ca 2 pre modele la care designeri au uitat sa faca ultimele retusuri de design si pe ele scrie mare FACELIFT

oare designeri si-au dat seama ca au gresit designu sau este o editie sportiva a serie 7? PS imi place mai mult cum arata asa

dorux 03-06-09 13:35

Bai UNLORD prietene ...ziceai u ca pt S8 a aparut BMW W12 biturbo ...bine sunt de acord cu tine ..dar uite : Audi S8 5.2 v10 450 hp iar BMW 760Li v12 445 hp . dak audi ar mai pune ink 0.8 pe langa 5.2 ca sa ajunga la 6.0 si ink 2 cilindri in plus pt ca momentan e numai varianta v10 unde ar ajunge ? :D msi ;)

boy_wonder 03-06-09 13:43

Quote:

Originally Posted by dorux (Post 2377433)
Bai UNLORD prietene ...ziceai u ca pt S8 a aparut BMW W12 biturbo ...bine sunt de acord cu tine ..dar uite : Audi S8 4.2 v10 450 hp iar BMW 760Li v12 445 hp . dak audi ar mai pune ink 1.8 pe langa 4.2 ca sa ajunga la 6.0 si ink 2 cilindri in plus pt ca momentan e numai varianta v10 unde ar ajunge ? :D msi ;)

in primul rand, S8 are motor de 5.2 litri! apoi vezi ca Audi are A8 W12 pentru 760i...

All times are GMT +2. The time now is 00:07.

- Copyright 2026 4Tuning